Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zenobia asa se i-a ptr sustinerea sarcinii?
Si eu tot intravaginal le-am luat.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, se ia la doua zile dupa ovulatie ca sa nu "ameteasca gigeii in actiune" . Daca e sarcina o ajuta sa se prinda, daca nu, regleaza CM.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

As lua si eu dar nu mai stiu cand ovulez ca m-am dereglat de tot....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

rox din proprie experienta iti recomand testul barza,ala cu o caseta unde se pun 4 picaturi cu pipeta care e in plic.mie la asta imediat mi-a aparut liniuta chiar daca era pala.
sa fie cu 2 linii la toata lumea!

alina
4+

Mergi la inceput

anca, pai fa-ti teste de ovulatie si ia utrogestan la 3-4 zile dupa ce ti se pozitiveaza testul.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Nici nu stiu ce sa fac ptr ca luna trecuta am facut 8 teste si nu s-a pozitivat niciunu.
Nici nu stiu cand sa incep.
Nu mai stiu nimic

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nana sa-ti dea Dzeu si tie minunea dorita

vio eu n-am nicio problema cu faptu ca ai zis ca ingrid e a mea multa lume imi zice si pe strada daca ies cu sor-mea si eu o tin pe ingrid in brate lumea zice ca-i a mea si chiar multa lume zice ca mai degraba seamana cu mine decat cu sor-mea

INGRID

Mergi la inceput

anca, ia vitamina E si acid folic (3 capsule de vitE si 1 de acid folic) - vit E din Z5, acid folic tot timpul si sa vezi ce teste poz de ovulatie o sa ai. Incepe cu testele din z 12 ca sa fii sigura (tu ai si ciclul dereglat) si fa pana in z18-19. Trebuie sa se pozitiveze unul. Si apoi dupa 2 zile pune utrogestan. N-are ce sa strice. Iti face chiar bine.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Ramonella
Imi pare tare rau de suferinta ta ,dar esti super incepatoare in domeniu asa ca te rog nu te panica in nici un fel ,gandeste ca orice venire de rushii este defapt un inceput.Ai grija de tine si nu fi suparata,da???
La mine totul este in ceata,adica 2 teste Surecheck cu 2 linii pe jumatate pozitive,1 Femina 95% pozitiv,test Hcg in data de 15 nov val 98 si in 17 nov val.212,deci in crestere,ciclu doar o chestie moronie,doar pe h.ig si pana in ziua de azi.
Analiza de sange suna asa :HCG total-(HCG+beta) (am cerut la laborator Synevo-ca mai bun nu stiu sa fie ce arata clar sarcina) si doctorita imi spune ca analiza asta nu prea arata adevarul ,ca ea are nevoie de Beta-HCG care nu o face nici un laborator.Ori eu am luat-o pe aratura ori altcineva......................Maine merg din nou sa fac analiza de sange....Ma dor sani si cam atat.Ar totusi prea de tot sa fie o dereglare....

Mergi la inceput

Zenobia eu azi sunt in Z10 ,pot sa iau de azi vit E ?
Acid folic cred ca iau de 5 luni.
Cate zile se i-a vit e?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput