Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ramonella nu te descuraja! Trebuie sa fii puternica si sa o iei de fiecare data de la capat pana vei reusi!Poate luna viitoare va fi cu noroc

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Rox incearca si Barza-banda poate iti arata mai clar.Se poate efectua in orice moment al zilei.Iti tin pumnii!
Nushulica e tare bancul!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fetelor, am vazut ca a mai scris cineva acum cateva pagini, minunatia de fetitza din semnatura lui Nushulica este nepotica ei! Chiar si scrie la nick, Nushulica, matusica de Ingrid! Sunt sigura ca, cat de curand, Nushulica o sa aiba -ul ei pentru ca Dumnezeu are grija de noi toate!
Nushulica, !
Te pup si te imbratisez cu mult drag!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ramoooo, fruntea sus, incepe o noua luna. Inteleg perfect ce ai simtit pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel. Eram in Z25 si deja parca aveam greturi, etc, si mi-au venit rushii desi eu nu am avut CM niciodata mai devreme de Z27, era regula ca in Z28 vin rushii, si uite ca s-a intamplat! Am simtit dezamagire, am plans dar am inteles ca n-a fost sa fie. Acum sunt Z9 si astept sa fac maine dimineata un test de ovulatie, sa fiu pe faza, daca pot spune asa, luna asta!
Pupici si numai bine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nushulica scuze
sunt ...dar fara intentie.....

oricum e fff. frumoasa si ramane valabila urarea....
la care adaug: sa va dea DD BB-le dorit cat mai repede!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Nana cineva ala eram eu

sunt convinsa ca nushulica o s aiba un BB....cat mai curand....
am si eu o prietena care a pierdut BB-le la 4,5 luni(sarcina oprita in evolutie)....si a fost terminata...dar DD i-a dat apoi o fetita superba!!
asa ca aveti incredere in DD!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua,

am sa citesc din urma, dar nu mai am rabdare si vreau sa va intreb mai intai: am citit la alt subiect ca, daca exista o intarziere, de 3-4 zile sa zicem, se poate lua utrogestan; daca e sarcina se fixeaza mai bine, daca e dereglare, vine cm.

voi ce stiti?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Eu am mai incercat in afara de femina (despre care deja mi-am spus parerea), surecheck si ozone. Se pare ca acestea doua au spus adevarul. Cred ca atunci cand e sa fie si e totul ok, orice test iti arata ca e cat se poate de evident. Eu asa incep sa gandesc, nu mai vreau sa-mi fac sperante si apoi sa ma intristez, desi....parca ma vad data viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Herra eu am luat utrogestan dupa o intarziere de 2 saptamani.Am luat 5 pastile si la 3 zile de la intrerupere mi-a venit CM.Asa este daca este sarcina nu afecteaza dar de ce nu faci tu intai un test de sarcina?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, Herra, asa este. dar trebuie luat de la 2 zile dupa ovulatie pana in z26 cate 2 pastilute intravaginal seara.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput