Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 16
violeta69 spune:
Anca,daca pt mine era urarea...multumesc
nu-s eu chiar noua pe-aici....ca citesc de mult si scriu destul de rar!
si sa dea DD cati mai multi ...cel putin cate unul ....si sa ne intalnim la odisee!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
nushulica spune:
ramonella imi pare tare rau ca asa s-a intamplat dar eu zic sa nu te dezamagesti acum...si eu am avut test pozitiv (palid) si nu era sarcina si stiu cum e sa treci de la bucurie la tristete...dar gandeste-te cum te simti cand ai test pozitiv mergi la dr iti confirma sarcina incep greturi si in sapt 9 il pierzi pe bb si asta de 2 ori intr-un an...e groaznic iti zic eu...
lasa ca luna asta o sa ne rugam toate pentru tine si o sa vina bb
INGRID
RAMONELLA spune:
Nushulica mersi mult!E groaznic ceea ce ai patit tu,chiar la asta ma gandeam si eu ca nu este o tragedie la mine,e o tragedie la tine si la multe alte fete care incearca de luni,de ani de zile...Doar Dumnezeu stie de ce ne pune la atatea incercari.Dra sunt sigura ca pana la urma la toate ne va da cate un bebe,si cu siguranta va merita asteptaterea asta!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
violeta69 spune:
nushulica ce copil frumos poti sa ai....sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
clab spune:
Eu cred ca e o problema cu acest test "femina" si eu am facut acum o sapt unul si la fel se vedea f subtire a 2-a liniuta, dar de atunci am mai facut doua teste alte marci si ambele negative. Asa ca eu chiar incep sa am indoieli cu privire la "femina".
Oricum, azi s-au naruit sperantele, avand in vedere ca.....
ancadragoman spune:
Mai fetelor,sure check nu e bun,feminina nu,clear blue nu prea se gaseste.....
Ce ne facem???
anca
poze nunta
Incercari bb
rox_dox spune:
nici femina nu e bun????
mai aveau la farmacia unde am fost barza si dr sigur..
pe care mi-l recomandati sa-l iau pt inca o incercare?
si de care? banda sau caseta?
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by violeta69
nushulica ce copil frumos poti sa ai....sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
saru mana vio dar e nepotica noastra si e bucuria sufletelor noastre noua inca nu ne-a dat Doamne Doamne un bb
fetele va zic un banc sa schimbam un pic atmosfera aici
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni ! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti !!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa ? - El lucreaza la 7UP
INGRID