Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 15
simo_al_jaafari spune:
mai fetele...e posibil sa imi apara dureri in Z20 din 26????prin Z17-18 am observata pata aia maronie mica mica...si de azi dimineata am dureri ca de ciclu de burta si de spate....NU E CAM DEVREME PENTRU ASTA????
aaaa...si sanii tot de azi au inceput sa ma doara...
SimoJ
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by simo_al_jaafari
mai fetele...e posibil sa imi apara dureri in Z20 din 26????prin Z17-18 am observata pata aia maronie mica mica...si de azi dimineata am dureri ca de ciclu de burta si de spate....NU E CAM DEVREME PENTRU ASTA????
aaaa...si sanii tot de azi au inceput sa ma doara...
SimoJ
Mai Simo.. ce sa-ti zic... eu sunt Z14 din 26-27 si am aceleasi simptome... Sindromul premenstrual! Care normal apare cu 2 saptamani inainte de CM... Eu sper sa nu mai vina rushii luna aceasta pentru ca am prestat ca la carte!
RAMOOOOO ia zii ce ai facut la dr.?????
Tzuca eu zic sa te linistesti si cum te-au sfatuit si fetele... mergi si fa testul de sange. Oricum la tine e mai mult decat clar! Mamico!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
RAMONELLA spune:
Sunt fff dezamagita si suparata si fara nici un chef de nimic!Ieri am fost la doctor sa vad ce e cu scurgerea aceea maronie.A spus doctorita ca e din cauza pastilelor pe care le-am lasat acum 2 luni de zile,ca acum isi revine organismul.Si am intrebat-o ca nu pot sa fiu graviduta,ca mi-am facut un test de dimineata si s-a vazut putin liniuta si am avut si greturi.Si atunci a spus ca si ea crede ca-i sarcina.Si ca scurgerile sunt de la ouletul care incearca sa se fixeze.Si am intrebat ca atatea zile,5 zile,e normal sa se tot fixeze si sa am scurgeri?Si a zis ca e normal.Si si doctorita era sigura ca era sarcina.Chiar mi-a recomandat un doctor la care sa ma duc,sa imi urmareasca toata sarcina si cu care sa nasc.M-am dus ffff fericita de la ea!Mi-am luat si un test de sarcina,sa-l fac de dimineata.
Apoi seara,am vazut ca imi curge ceva rosu.Ma gandea, ca nu-i nimic,poate in sfarsit s-a fixat ouletul.Si m-a luat o stare de bine,de multumire.
Spre dimineata n-am prea putut dormi...parca ma durea burta...m-am dus la baie sa-mi fac testul...am pus urina..asteptam...intre timp ma stergeam cu hartie...si....ROSU!!!!Normal ca testu a fost negativ.......SI AU VENIT RUSII CU TOT TACAMUL:SANGE ROSU SI DURERI!!!
Asta e...tocmai am trecut pentru prim adata prin aceasta dezamagire....e tare naspa...poate totul a fost doar in imaginatia mea....poate am inebunit cand am vazut a 2-a liniuta...poate m-am fortat sa-mi fie rau,m-am autosugestionat(da pe naiba)....Sunt ff dezamagita....Si v-am dezamagut si pe voi......Ceea ce ma mai linisteste e faptul ca e doar prima lun ade incercari,si nu trebuie sa renunt....multe dintre voi treceti prin tragedia asta de luni intregi sau ani de zile...cred ca e groaznic...
Fiecare va primi bebele cand va vrea Dumnezeu!
Acum sunt fff dezamagita...e nasol sa treci de la bucurie la tristete...
imi pare rau ca v-am dezamagit si pe voi....Sper ca voi sa nu patiti ca mine
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
violeta69 spune:
Ramonel,pui mic ....
nu ne-ai dezamagit deloc....
de fapt esti o luptataoare!
revin-o-ti ca o sa fie bine.....iti spun eu,ca BB o sa fie in zodia fecioarei!
si fiecare nereusita e de fapt o rampa de lansare spre victoria finala
hai,sus.....GATA!
ai plans destul trebuie sa te pregatesti din nou de numaratoarea inversa....iar pt asta tb sa fii PUTERNICA!!!
ai inteles?!
SUS
noi suntem aici,cu tine si te sustinem.....mergem impreuna mai departe
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
RAMONELLA spune:
Violeta mersi mult ca ma sustineti!
NUNTA
28.05.2005
rox_dox spune:
neata fetele...
am facut azi dimineata un test femina...
nu stiu ce sa zic...pare negativ, dar totusi parca se vede un firicel subtire rau de tot acolo...dar pe de alta parte poate e doar inchipuirea mea...nu situ ce sa mai zic...
realitatea este ca azi sunt Z35 la CM mediu de 28-29...
n-am luat anticonceptionale in viata mea, deci nu vad de unde ar putea aparea dereglari hormonale...iar de la stres, chiar poate sa-ti intarzie 6 zile de la stres?!
sunt asa...ca o barca in deriva..nu stiu ce sa zic..nu stiu ce sa fac..
si m-a bagat si tzuca in boale...de fapt dr aia care i-a zis ei ca a doua liniuta tre sa fie la fel de intensa ca cea de control..
oooooffffff
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
violeta69 spune:
Rox...poate ar trebui sa faci testul de sange!
si nu te mai stresa......o sa fie daca va vrea DD!
priveste lucrurile si asa.....
e cand vrea El,nu cand vrem noi!
dar eu am asa un "filing" ca e
iti tin pumnii!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
ancadragoman spune:
Neata fetele si bun venit ptr fetele noi pe aici.
Ramonella imi pare rau dar sa stii ca nu ai dezamagit pe nimeni ,mai ales pe noi.
Noi suntem alaturi de tine si o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
Pai asa a fost si cu liniuta mea,era tare anemica saraca....si m-am entuziasmat foarte tare...deja aveam greturi...si n-a fost sa fie....
Cred ca are dreptate doctorita lui Tzuca cand spunea ca a doua liniuta trebuie sa se vada la fel de tare ca si prima...
NUNTA
28.05.2005