Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Oanabbb

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Selina fa testul dimineata ptr ca este urina mai concentrata.
pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu am venit de la doctor care din pacate nu a vazut mai nimic la eco.Mi-a facut un test de urina ca a iesit 90% pozitiv.Eu care credeam ca un test daca mijeste acolo linia a 2-a este pozitiv,doctorita a zis ca trebuie sa fie identic cu linia de control ca sa fie pozitiv!!!!!Voi ce stiti?Vineri merg iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Linisteste-te Tzuca. Gineco astia sunt dusi cu pluta. Nici pe mine nu m-a crezut dr. dupa cele 6 teste cu o a doua linie palida rau de tot. Am facut si eu eco endovaginala si nu s-a vazut nimic, cu indulgenta un fffff. mic punctulet. Dupa am primit rezultatul la beta HCG care era 224. Dr. abia atunci a spus ca sigur este. De ce nu faci un test de sage chiar fara recomandarea dr? Te va linisti si va accepta realitatea si plutista.Pup si fara stress ca este bebe.

Ramonella te felicitam ?
Fac galerie ceor care asteapta a doua liniuta.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

buna fetelor !
am facut in Z 21 un test femina, mi-a iesit din a 2-a liniuta decat capetele ei, nu stiu daca ma intelegeti... nu este o liniuta formata, doar in capetele liniutei de vede roz
iar ca semne le am pe aceleasi ca cele dinaintea menstruatiei, doar ca am multe gaze, dureri de cap, mici arsuri si greturi pana mananc dimineata...
sa-mi tineti pumnii va rog, azi sunt in Z 26 si imi doresc din tot sufletul sa treaca sapt.asta...
cred ca asa ajung daca iese ceva...
va pup!
pa

Iulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Iulica iti tin pumnii sa iti iasa II liniute.Cand repeti testul?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenuca spune:

fetelor sunt foarte noua pe acest forum...dar ma bucur cand vad ca nu sunt singura...
pe scurt luna asta a intarziat 3 zile, primul test este negativ. in general am CM regulat asa ca intarzierea mi-a dat sperante, dar testul nu - surecheck. cand ar trebui sa mai incerc?
le felicit pe fetele care au reusit si le doresc un bebe sanatos, iar (noua) celorlate le tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Milenuca bine ai venit si-ti tin pumnii sa fie bebe Fetele se cam plang de Surecheck asta, asa ca mai bine fa un clear blue sau un test de sange

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Hai cu II milenuca ! Si bine ai venit printre noi !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenuca spune:

multumesc de incurajari!
sper sa mai am motive sa cumpar maine un alt test! oricum va anunt.

Mergi la inceput