Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 19
Zenobia spune:
poti, bineinteles, cel mai bine ar fi sa iei pana dupa ovulatie 3 pe zi, apoi redu la 1-2, pentru ca in caz de sarcina nu e buna in cant mari pentru ca duce la malformatii fetale. Pana atunci ia cu incredere.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Zenobia spune:
bravo, e fff buna, poti sa faci asta in fiecare luna, din z5 pana in z18, si poti sa ii dai si la sot ca n-are ce sa ii strice, ba din contra.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
bibyrox spune:
Ramo imi pare sincer rau!!! Dar nu trebuie sa te descurajezi... din contra! Gandeste-te ca poate luna asta va fi mai bine! Gandeste-te ca incerci de doar 2 luni... Hai nu mai fi trista!
Tzuca nu stiu ce sa-ti spun.. dar in nici un caz nu cred ca este o dereglare! BB e sigur! Totusi nu o inteleg pe dr.-ita asta a ta! de ce nu incerci sa mergi si la alt dr.???
Fetelor eu am mari sperante luna asta. Nu stiu de ce.. dar am eu un "feeling"... Sa dea Dumnezeu sa nu ma insel!
Asadar Z15, plina de speranta!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
ancadragoman spune:
Biby sper sa ai bb.
Ce bine ar fii....
Zenobia o sa ii dau si lui niste vit e.Atatea zile cat iau eu sau el poate sa i-a tot timpul?
anca
poze nunta
Incercari bb
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nici nu stiu ce sa fac ptr ca luna trecuta am facut 8 teste si nu s-a pozitivat niciunu.
Nici nu stiu cand sa incep.
Nu mai stiu nimic
Anca, daca intri www.clearblue.info/uk/OvulationTest.cfm" target="_blank">aici, iti arata in a cata zi trebuie sa incepi sa folosesti testele de ovulatie, asta in functie de ultimul tau CM.
Arunca un ochi ca e foarte interesant, sunt informatii pretioase.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Zenobia spune:
Lui poti sa ii dai tot timpul, cate 2 pe zi, e buna si pentru inima deci... e buna la multe.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Happiness_4_us spune:
Biby, pai ce sa-ti urez?! Bafta multa si sa fie !
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
danutza2 spune:
Tzuca, multa bafta miine la testul de singe. Iti tinem pumnii toate sa iasa bine.
Dar tu cum te mai simti? Te mai doare burtica, singerari?
Si testele sunt pozitive? Nu-nteleg de ce nu ar avea doctorita incredere intr-un test de singe?
Sa fie bine!