Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Vin si eu la raport: (aproape) mentinere din cauza de..nesimtzire,crema de zahar ars si paine calda cu unt Na..c-am zis-o!

Azi nu mai stiu ce mananc..probabil cartof copt cu salata si o salata de fructe.

Carmen, cand am citit mesajul tau cu durerea la san mi s-a ridicat parul maciuca, stiu cat de tare doare..ma bucur ca te simti mai bine! Si ce praji ai facut?

Delia,cu intarziere itzi urez si eu "La multi ani" Sa fii fericita si iubita! Pupici!

Tzunicabafta la actziune, sa iasa frumos si copilashii sa fie fericitzi! N-ai pentru ce sa-mi multumesti!

Carolina, un "welcome back" special din partea mea! Ma bucur ca ai revenit..Tu ce mai mananci? Hai zi poate ma inspir si eu de la tine..

Mik-ule da' ce weekend exotic culinar ai avut! La curry cu mamamliga parca m-as baga..dar la elan nu! Painea cu nuca tu o prestezi?

Pup si restul fetelor, bun venit fetelor noi si mai ales bine ai revenit Sigridutza!

Ma duc si eu..curatzenie si invatzat! Bleah! Mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina, salamul cu pricina era cumparat de la Ikea. nu e rau deloc.
Iti mai spun ca poti incerca fara frica curry cu mamaliga (da' mamaliga simpla, fara cascaval ras sau unt sau alte celea ..)
Piinea cu nuca o cumpar gata facuta de la brutarie. E piine integrala in care s-a pus miez de nuca. E un deliciu, proaspata sau veche sau prajita. Merge bine cu brinzeturi si su unt.
Gata, termin cu delirul culinar ca apare Delidana cu biciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Multumesc fetele de primire, sunteti f dragute!

Meniul de azi si revin sa va explic dieta cand vin de la gradinita,

D:5 feluri de fructe
P:vita cu salata
S:pui cu salata

revin repejor

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Mik, iau vina asupra mea ca doar eu am intrebat

Adevarul e ca in ultima saptamana de cand invatz la greu pentru urmatorul examen ma gandesc numai la mancare.

Si ca sa intzelegetzi si voi cum lucreaza creierul meu in ultimul timp am sa va dau un exemplu. Zilele trecute ma uitam la o emisiune de bucatarit si salivam la greu uitandu-ma la unii cum faceau un fel de tocana super cu bucatzele de porc inauntru..In fine..seara vorbeam cu sotzul ce ne dorim de Craciun sa avem o idee..pai ce credetzi ca spun eu? Un set de oale dn alea Creuset ca iese mancarea super in ele si imi plac si culorile lor portocaliu, verde...

In fine, a doua zi dimineatza (cand de obicei nu prea mi-e foame) am realizat ce-am zis si am pus repede mana pe telefon si i-am spus sotzului ca de fapt glumisem...sa taie oalele de pe lista

Acum intre noi..pe cuvant ca nu glumisem..chiar imi doream in momentul ala niste oale de Craciun.

Pentru cei ingrijorati pentru mine..sa stiti ca mi-am revenit intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Stati linistite fetelor, ca nu dau cu biciul asa usor, mai ales ca nu am de ce. Amindoua va mentineti si cred ca meritati cite un desfat culinar din cind in cind.
Mik, si mie imi place piinea cu tot felul de seminte prin ea. Din pacate mie nu-mi iese asa de buna la masina de facut piine, iar la framintat de mina nu ma bag.
Crystina, dar ce aveau dom'le oalele, de ce te-ai razgindit?
Sigrid, astept si eu dieta cu interes.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Pai Deliutza mama..oalele n-au nimic, sunt super..am doua micutze, eu vroiam din alea mari..in fine, oalele n-au nimic, cu mine e problema. As sta toata ziua cu nasul in mancare si daca am pronit pe drumul ala cu greu ma mai opresc.

In al doilea rand..mai am alte idei pentru cadoul meu de Craciun. CHiar ma si imaginez cand facem pozele cand desfacem cadourile..eu cu un set de oale imense in bratze. Minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Revin , dieta mi a recomandat-o o prietena , oricum ea se gaseste pe un alt site mai bine explicata .In mare e in felul urmator , dimineatza se mananca obligatoriu fructe , ar fi bine 5 tipuri , orice in afara de banane.Pranz si seara se mananca 7 feluri de legume cu carne slaba(peste, vita sau pui fara pielita), indiferent ca sunt gratar cu salata , ciorba sau la cuptor , dar gatite fara ulei , legumele sunt cam toate permise in afara de cartofi, linte, mazare....(nu mai amintesc exact dar daca revin cu interzisele).Fructele se consuma doar dimineata , restul zilei sunt interzise , ca gustare se accepta doar castravete crud si pepene rosu.Se bea doar cafea fara zahar si ceai, binenteles si cei 2l de apa.

Se tine 2 saptamani si in general se slabesc 5-6 kg , apoi se introduc 2 oua dimineatza si se continua inca o saptamana.

Si vroiam sa va mai zic ca am descoperit un dressing super pt salata, super dietetic si schimba salata total .Se amesteca intr un castronel 1-2 ling mustar, zeama la 2-3 lamai , sare si un catel de usturoi pisat si o picatura de ulei.Daca incercati o sa ma pomeniti ce bun este.

Fug cu fata la balet si revin pe seara,

pupici

Daca intereseaza pe cineva sa mi puna intrebari si va raspund.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, maine e ziua divortului...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by miag

Fetelor, maine e ziua divortului...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Fii puternica! (Zoe fii barbata!, daca-mi permiti o glumita ) trece si incepi o noua viata!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, ma uitam la meniurile tale: ni ti s-a acrit de atata pui la cuptor? Cum e prajiturica Monti?

Delia, multam ptr introducerea in listuta!

Ioi ca mi-e si groaza sa mai merg in supermarchet! Cred ca e reflex neconditionat dar cand incep o cura salivez la greu cand merg la cumparaturi, si as manca de toate!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput