Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, apropos de idei pt. Craciun: eu ma 'imaginez' la vreo 50 de kile , cu look-ul schimbat total si o culoare turbata la par.
Cum merge invatatul?

Prajiturica Monti e de fapt un blat cu cacao, fructoza si oua, iar crema e din smantana dulce si Heidi 75 %. Bineinteles, pe 'culinar' am gasit-o. Gustoasa!!!

Diana, eu sunt fan al carnii de pui, deci, nu mi s-a acrit. Inca...

Sigrid, am citit si eu (tot pe culinar) despre o dieta cu 7 legume si carne. Intr-adevar, rezultatele sunt spectaculoase!
Bafta multa!
Balerina cea mica ce mai face?

Miag, iti tinem pumnii! Va fi bine!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mia, o sa ma gandesc la tine.
Trebuie sa fie foarte dureros...dar orice sfarsit e un nou inceput.Stiu ca suna a cliseu, dar asta e adevarul

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mia suntem alaturi de tine , din pacate nu prea sunt multe cuvinte de spus, capul sus si mergi inainte!

Carmen balerina mea face bine , mergem la balet , muzica, de la anul si la dans sportiv, ii place tare mult , in rest e cuminte si il asteapta pe Mos Nicolae.

Va las fetelor ca m am apucat de curatenie si intre timp ma delectez cu o apa minerala.

va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc de reprimire.

Zuzilici, ma suparasem pe fetele astea ca se apucasera de Arkins, dieta suedeza si alte aberatii de astea la subiectul cu un nou stil de viata, asa ca am zis ca ma retrag pana isi revin.

Crystina, eu tin post asa ca am mancat azi asa:

-D:paine de secara cu zacusca
-P:tortilla cu humus si salata taboulle
-S: voi face o supa de rosii si ghiveci de legume
Intre am mancat fructe si niste flap jack.

Miag, mult curaj. Daca ai luat decizia asta nu te uita acum in urma!

Delia, nu te agita cu cele 2 Kg, tu stii mai bine ca sunt trecatoare.

DianaR, eu te inteleg, si eu simteam ca pocnesc la 65 Kg tot la 1.67. Acum ma simt OK, nici grasa, nici slaba si e si usor de mentinut. Insa luata "in detaliu" mai am de lucrat la mine. Da' pana la urma cine ma ia verifica ;-)))

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Caro, cum slabesti tu tinand post? eu reusesc in prima saptamana si dupa aia ma apuca foamnea.Cum am patit ieri seara si am mancat paine cu humus(vreo 5 felii)

Bine, eu am observat ca daca sunt in afara casei(la Conservator, la biblioteca etc)uit mult mai usor de foame.Acasa as manca nonstop.
Apoi cu postul...depinde cred si de starea "duhovniceasca".Daca esti cu adevarat implicat nu te gandesti la mancare...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Miag, ne gindim la tine miine ! Fii tare !

Caro, diata nu era suedeza ci daneza !

Fetelor, aici nu prea pot tine post. Asa ca admir pe cele care o fac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. Sunt in criza de timp. Va scriu doar de raport: Stagnare.

Tin si eu pumnii lui miag!!! Curaj! Totul va fi mai bine!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, dragelor!

Lansarea a fost un succes, eu la cote inalte (adica 1.78 cati am)

Delidana, e vb de doua carti scrise de Petre Roman. una este Libertatea ca datorie si una...am uitat! . AU fost prezenti Adrian Nastase, Emil Constantinescu si alti "inalti" ai patriei. AU dat si stire la Tv, la Pro, apar si eu acolo...intr-un cadru de cateva sec - dovada c-am fost acolo!

Mik draga, m-ai lasat "bouche bee". Cum adica "salam de elan". Adica din...www.dinosoria.com/mammifere/elan.jpg" target="_blank">asta?

mephala, ia sa inventam si noi un..salam! Salam de...www.students.uni-marburg.de/~Hristov/images/Animals/MUFLON.JPG" target="_blank">muflon?

Crystina, ba am de ce sa-ti multumesc! Si o fac in numele copiilor amarati!

Lulu77 bine ai revenit!

Miag, fruntea sus! Decat intr-o relatie in care sa suferi, mai bine singura si cu sufletul senin! Look at me!

La lansare s-au facut poze, sper sa gasesc vreo doua si cu mine, sa vi le arat!

Va pup pe toate celelalte!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Felicitari, Tzuni !
(E. Constantinescu e bine ? l-am vazut si eu in 99 cind a venit in Fr la o sustinere de teza)
Da, elan ca acela din poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Mik

Felicitari, Tzuni !
(E. Constantinescu e bine ? l-am vazut si eu in 99 cind a venit in Fr la o sustinere de teza)
Da, elan ca acela din poza.

Mik.

Da, e ok Emil C-tinescu, arata chiar f bine. Cred ca nu mai e atat de stresat! De fapt...sigur nu mai e!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput