Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Delia, vrei sa te indispun? Ca ma pricep cel ma bine...n-am uitat: ti-am 'prezis' candva, mai demult, ca vei ajunge la 67 de kile (pe atunci aveai 65 kg) si ti-am spus atunci ca vei 'disparea' de la 'mentinere'...So, fii atenta! La 68 de kile...stii ce ai de facut....
si
sa nu te superi
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Nu ma supar insa ma mira faptul ca tu te astepti ca eu sa onorez o regula propusa de tine (aceea de a intra iar pe lista cind ajung la 68 kg) insa tu nu respecti regula subiectului, aceea de a "raporta" in fiecare saptamina. Pai e frumos? Ce "exemplu" imi dai?
Sigrid, scot biciul daca mai pleci.
Tzuni, mult succes cu lansarea. Despre ce carte e vorba?
Merg sa modific lista.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
insa tu nu respecti regula subiectului, aceea de a "raporta" in fiecare saptamina. Pai e frumos? Ce "exemplu" imi dai?
ok, voi raporta saptamanal
Poze
Delidana spune:
Felicitari celor care au slabit: Sabina, Ioana, Lulu77, Carmen si Dordia. 
Niste
pentru Sigrid, stie ea de ce. ![]()
Ioana, mai ai putin si iti atingi tinta, dupa care vei trece la mentinere. Zic bine?
Lulu, bine ai revenit si tu. 
Ioana75, sper sa te vedem mai des pe aici. ![]()
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca de pui, salata verde
C: orez brun fiert cu legume, 1 copan de pui facut la aburi, salata.
Intre mese: 2 mere, 3 felii de pepene si multa apa.
Astazi a fost exceptional de cald, mi s-a uscat gura. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog #8226; www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele #8226; www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Lulu77, bine-ai revenit! 
Poze
mephala30 spune:
Delia, pt. lista am raportat -1,5 kg, deci am 72,5 kg.
Poze
Delidana spune:
Carmen, am remediat situatia.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
...si pentru ca ma simt datoare cu o explicatie: ce-mi veni mie ieri sa te 'indispun' cu mesajul ala...nici prin cap sa-mi treaca sa 'onorezi' o regula propusa de mine (in primul rand nu elaborez reguli de capul meu pe subiect...)...ci, faceam noi haz la vremea respectiva de faptul ca, in loc sa scazi sau sa te mentii, cresti...si ti-am spus, mai in gluma, mai in serios sa apari pe lista iarasi in cazul in care mai pui cateva kile pe tine.
...
mda, cam asta e...
Poze
mephala30 spune:
Tocmai a intervenit o modificare in meniul de azi: am facut o prajiturica Monti si diseara, la cina (ora 5), voi manca o felie. 
Poze
Delidana spune:
Carmen, ei lasa acuma, nu te supara ca ai spus ca vei da raportul saptaminal. ![]()
Mik spune:
Ma mentin.
Pacatele din week-end au fost nenumarate : crab cu maioneza, salam din elan (suedez si tare bun), un pahar de bere, altul de sampanie, chec cu capsuni, castane coapte.
Acu' mi-am bagat mintile in cap.
Deci menuul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata
- pulpa de miel su cartofi simpli. un iaurt cu fructe
- salata verde su nuci si brinza. o felie de piine cu nuca. un fruct
Va pup pe toate.

sa nu te superi