Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by Susa

Buna la mamici si bebici..
CamiSol asa patesc si eu cu sanii, tasneste pe fata lui daca scapa sanul din gura la inceput..,tampoane de sani am folosit si eu o gramada pana le-eam luat pe cele de la Avent refolosibile..acum mai curge sanul doar cand ii e lui foame asa ca nu le mai folosesc prea des...
Noi crestem ca Fat-Frumos....asa ne-a zis medicul la controlul de doua luni... Lucas al meu are parametrii unui bebelus de 4 luni respectiv 6.200kg ,60cm si nu mai stiu circumferinta craniana si abdominala hranit exclusiv la san...cert e ca totul e bine cu noi...el e super sanatos, nu mai avem colici de vreo 2 saptamani si am inceput sa radem la toata lumea iar la mami cu hohote...e un dulce si nu mai pot de dragul lui...pacat ca nu poate fi si tati langa noi dar curand va veni si nu va mai pleca niciodata...abea asteptam...
Va pup pe toate si insanatosire grabnica tuturor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

In Gl nu prea sunt produse avent. Abia am gasit la o farmacie sensiblu suzete si biberoane , dar nu am intrebat si de tampoane. Poate gasesc pentru ca mie nu mi s-a reglat inca debitul de laptic si vad ca nu are nici un gand.
Sa-ti traiasca Fat Frumos si sa creasca mare si sanatos. Asa si Luca , la nici 2 luni are peste 6 kg si 62cm. Si abia asteapta sa-l cunoasca pe tati care vine acasa tocmai pe 15 dec. L-a vazut doar in poze. Si e asa emotionat....

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI!!!!Sarah si Luciana pt cele 2 luni de viata si LA MULTI ANI Maia si Serena pt prima luna!!!
dragelor sa cresteti mari,sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

noi azi noapte am dormit in sfarsit la noi in patut nu prin paturi straine.
va doresc o zi minunata,plecam putin la piata.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

La Multi Ani!!! Luca sa fii sanatos, voios si sa cresti mare si frumos.
Scumpik sa stii ca nu a fost cu intentie, pur si simplu mi-a scapat, sper ca accepti scuzele de rigoare

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Cecilia stai linistita ca nu-s suparata doar pt atat. Am spus si eu asa sa nu se uite de el
tie si fetelor tale. Sunt amandoua niste dragute si frumoase foc.

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!! Sarah-Rebecca, Luciana-Maria, Maia si Serena pt implinirea celor 2 luni, respectiv una. Sa fiti cuminte si sa cresteti mari.

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Intreba cineva daca bebele face colici de la laptele pe care il bem noi. Sa stii ca eu beau lapte, iar Luca nu a avut colici pana ieri. Si nu a facut de la lapte. Am mancat putina chisca (imi era pofta), ca a taiat bunicul meu porcul, si cred ca de la asta a facut.

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Hello mamici si pitici
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Ce bine sa ai timp numai pentru tine....Tati a plecat cu piticu' in parc si am ramas "singur acasa".Chestia este ca imi propusesem sa fac atat de multe ca acum nu mai stiu de ce sa ma apuc.S-a ramolit de tot neuronul asta.
Fetelor sunt invidioasa pe kg bebeilor vostri.Andrei la 2 luni avea numai 4600g si la modul cum mananca acum.....nu cred ca ia in greutate foarte bine.Ufff nu mai termina odata cu greva foamei.
Pupicei la piticeii grasunei.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by gripo

ELOISE, esti prin preajma?
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Dori, iata-ma la apel; vrei sa-mi zici ceva ?
Ralukutza ma bucur ca ti-a placut povestea nasterii lui Vladut, scrie-o si tu pe a Alexutei ca si mie tare imi place sa citesc povesti!
Ileana ii faceti Gentamicina fetii? Nu stiu daca e bine... eu stiu ca e ototoxica, poate provoca scaderea auzului mai ales daca e administrata unui copilas asa mic. Uite mie mi-a facut in copilarie un pediatru si acum chiar am ceva probleme cu auzul. POate depinde si de doza. Fetele farmaciste te pot lamuri mai bine. Multa sanatate Ilincai !
Inni da, la noi "pasta de apa" se cheama o pasta alba, usor mentolata, care se foloseste de obicei la calmarea pruritului. O fi buna aia la dat pe obrajorii lui bb pentru cosulete? Ca asa se vehicula pe aici...

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Hazul in general se spune ca e taman invers, bebelusii alaptati exclusiv cica ar face mai rar colici, iar laptele formula provoaca colici mai abitir... dar acum cred ca mai mult depinde de bebelus. Vladut papa si lapte de la mine si un pic de completare cu lapte praf si inca nu a avut colici, slava Domnului!

LA MULTI ANI micutelor domnisoare sarbatorite!!!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, multumesc de incurajari si de gandurile bune! Cu pasi micutzi isi revine fata mea, a inceput sa ceara singura de mancare si nasul a inceput sa se desfunde mai repede si sa stea desfundat mai mult.

Eloise, nu stiu ce sa zic de gentamicina... Vrei sa-ti spun ca i-au facut profilactic si-n maternitate pentru ca a fost nascuta prematur? Doza e foarte mica, e drept. Chiar nu stiu ce sa zic. Ma rog la Dzeu ca asta sa fie singura data cand sunt nevoita sa-i fac asa antibiotice injectabile. Macar pane se mai mareste si ea putin... Cert este ca daca nu i-am mai dat pe gura antibiotic nu a mai durut-o burtica deloc. Deocamdata ma bucur ca incepe sa-si revina.

Marina, o sa-mi fie greu cu amandoi acasa, dar mai bine mai obosita decat sa-i stiu bolnavi pe amandoi...

Ma duc sa ma culc ca-s franta, am o durere de cap cumplita si o stare generala foarte proasta.
Va pupam.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

ptr. MEXXA, noi am pus pe piciorus, la locul injectiei, o felie de lamaie pusa mai intai la frigider. Tot pe aici pe forum am citit si m-am gandit ca poate te ajuta, cum ne-a ajutat si pe noi.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput