Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Eloise, m-am uitat pe cutia de crema de galbenele. Scrie asa: "Calendula farm. Dr. Baciu Unguent cu extract total de galbenele". Si Maria avea puncte de grasime si i-au trecut. Acum are un punct chiar sub ochi, pana acum n-am indraznit sa-i dau cu crema acolo dar vazand ca nu-i trece i-am dat ieri putin si vad ca deja s-a mai micsorat.
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile legate de vaccinuri. In consecinta ce vaccin sa cumpar?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

daca nu vrei sa-l faci pe ala de la stat, eu zic sa iei infanrix hexa. cred ca toate care am ales aceasta a doua varianta, pe asta l-am luat! vezi ca gasesti la dona, in rahova!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La multi ani! pentru Sarah Rebecca, Luciana Maria, , pentru implinirea a doua luni si
Maia si Serena la implinirea primei luni din viata!
Azi se pare ca sarbatorim doar fetite!

Lilina - si eu tot hib sau act bib voi cumpara. Asa i-am cumparat si la Dragos si nu am avut nici o problema.

Ileana- sincer imi pare rau pentru Ilinca. Multa sanatate si sa scapati cat mai repede de muci si gat rosu!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

simona, sa veti un botez frumos si fara peripetii!

ileana si pufy, sa se faca repede bine puiutii! si pt voi mulllllta rabdare!

eloise, ti-am citit povestea nasterii! super! e povestita pe gustul meu. asta m-a inspirat sa incep si eu! dar va avertizez inca de pe acum ca sunt total antitalent! probabil va fi o poveste cu multe date tehnice. dar mai am! abia am inceput ieri....

pozishoare

Mergi la inceput

pufy, de ce nu mai ai la semnatura poze cu baietii, ca ma mai uitam si eu cand si cand! plus ca vroiam sa citesc povestea nasterii lui nicolas, ca am auzit la fete ca ai scris-o, si nu stiu de unde s-o iau...
aaaa, si de ce te-ai sucit pe albastru?

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata!

Dam si noi astazi raportul, ca ieri am umblat toata ziua ca a fost foarte frumos afara.

In primul rand multa sanatate Ilincai. sa se faca repede bine.

Spunea cineva ca ar vrea sa aiba laptic sa ii curga tare din titi. Cucuoancea parca. Asa imi curge mie. Iar lui Luca nu ii place deloc si da drumul la san pentru ca i se umple gurita cu lapte si se ineaca si plange si-i curge pe fata. Si toate hainele mele sunt pline de lapte. Nici tampoanele de sani nu fac fata.
Apropo , spunea cineva ca si-a luat tampoane de sani refolosibile. Unde ati gasit???? Ca eu dau faliment cu astea e unica folosinta.

Hazul , Luca este alaptat doar cu san si nu a avut colici pana acum. Si nici nu i-am dat nimic pentru a preveni. Mai beau eu din cand in cand ceai de fenicul. Iar el bea baby drink.

Lili , multa sanatate sotutlui!

Pupici! Si mai revenim...

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, Pufy, Raluca
Mexxa mie mi-a zis pediatra ca e normal si ca poate dura chiar si o luna si sa nu ma impacientez daca se intampla asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

tuturor sarbatoritilor de azi!

Multumim tuturor pt. postarile de pe site-ul lui David! Multi .

Eu am inceput sa-i dau lui David lapte praf... si nu oricum ci din tza-tza de la mine ... ca m-am capiat de tot, am inceput sa mananc eu laptele praf... mi-a dat pediatra reteta gratuita si nush cine m-a pus sa-l gust... de atunci nu ma pot opri... pai am de unde... 7 cutii... m-oi face cat casa, ca deja am +10 kg...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

CamiSol, nu stiu daca eu am zis explicita ca as vrea sa am lapte cat sa sara pe pereti, dar gandurile mele nu sunt departe de asta. La Ana asa am avut si mi-e dor de zilele alea, chiar daca atunci injuram ca aveam tot parchetul plin de lapte si hainele, tot. Intr-adevar Ana se ineca, dar dupa ce isi revenea papa bine. Si la Maruca am avut asa in prima luna, dar se pare ca acum s-a reglat lactatia si nu mai produc sanii decat exact cat ii trebuie si cat papa Maruca.

Ileana, imi pare tare tare rau sa aud prin ce treceti. E groaznic sa sufere aia mica. Sper sa se faca bine de tot repede si sa nu mai pateasca nimic, mai cu seama ca Luk nu va mai aduce acasa virusei. Te compatimesc si pentru statul cu amandoi de acum incolo, cred ca iti va fi tare greu, dar poate Luk se va obisnui mai repede cu ilinca, in sensul ca se va plictisi sa stea mereu peste ea. Eu asta sper si la Ana mea, sa nu o mai bage chiar atata in seama cu timpul. Sanatate si

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, esti prin preajma?

ILEANA, un dulce pentru ILINCA, si weekendul asta o sa-ti mai revii cu moralul, ca ai toata familia cu tine.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna la mamici si bebici..
La Multi Ani Sarah Rebecca, Luciana Maria, Maia si Serena pt implinirea unei luni sau doua de viata...
Ileana i-mi pare rau ca Ilinca e asa bolnavioara si ca Luk nu mai poate merge la gradi...o sa ai de lucru ceva pe acasa..insanatosire grabnica micutei..
Pufy si tie numai bine la cei doi baietei superbi pe care ii ai
Mama Lili bafta sa nu trebuiasca operat sotul
CamiSol asa patesc si eu cu sanii, tasneste pe fata lui daca scapa sanul din gura la inceput..,tampoane de sani am folosit si eu o gramada pana le-eam luat pe cele de la Avent refolosibile..acum mai curge sanul doar cand ii e lui foame asa ca nu le mai folosesc prea des...
Noi crestem ca Fat-Frumos....asa ne-a zis medicul la controlul de doua luni... Lucas al meu are parametrii unui bebelus de 4 luni respectiv 6.200kg ,60cm si nu mai stiu circumferinta craniana si abdominala hranit exclusiv la san...cert e ca totul e bine cu noi...el e super sanatos, nu mai avem colici de vreo 2 saptamani si am inceput sa radem la toata lumea iar la mami cu hohote...e un dulce si nu mai pot de dragul lui...pacat ca nu poate fi si tati langa noi dar curand va veni si nu va mai pleca niciodata...abea asteptam...
Va pup pe toate si insanatosire grabnica tuturor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput