Bucurii de sept - oct 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetelor, nu stiu cum va simtiti voi, dar eu am niste stari de nervi
de imi vine sa ma arunc pe geam
si saracutul meu bebelus cred ca e influentat de starea mea
plange, se agita asa din senin si nu mananca bine
si asta ma scoate si mai rau din sarite

ce sa fac ? simt ca innebunesc

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Lilina, vad ca nu iti raspunde nimeni (toata lumea e ocupata cu ) si stiu cat e de important sa simti ca te asculta si te intelege cineva. Uite, eu am un bebe de 4 luni si tot simt cateodata ca imi vine sa-mi iau campii. Il apuca vreun plans, sau mai stiu eu ce de nu stiu ce sa fac, mai ales ca e primul copil si nu am experienta. Si atunci o chem pe mama pe la mine (e in alt judet), sta cate o saptamana, ma ajuta cu curatenie si mancare si spalat si are grija de bebe, il scoate pe afara (timp in care mai fac un dus, mai dorm etc), seara mai sta cu el si eu cu sotul iesim in oras si papam o pizza...si imi mai revin. Daca poti, fa si tu asa. Daca ai nevoie sa vb. cu cineva care sa te inteleaga (pe mine sotul mai tare ma enerveaza in situatii din astea), cere ajutorul fetelor de pr forum (oricare, nu neaparat de la Bucurii). Sau al meu...
Hai, fii tare !!! Pentru bebe mai ales.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lilina, pe mine experienta m-a invatat ca daca ii apuca plansul din senin au cu siguranta o suferinta. Probabil ca are colici. Ca doar asta e varsta... Si tot experienta m-a invatat sa incerc sa-mi potolesc nervii respirand adanc si numarand pana la 10. Pe bune. Si dupa aia incerc sa calmez si copilu' nervos. Indiferent dc e Ilinca sau Luk. Cea mai buna metoda la ambii e distrasul atentiei.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare...iaca si eu ..am rams codasa nu am mai citit de pe la capitolul 3
Noi inca nu am facut vaccinul ca med de familie asteapta campania de vaccinare desi facem Infarixul..cred ca face asa ca sa nu uite :))) ca mai are un bebe de vaccinat...dar eu sunt putin ingrijorata ca il facem cam tarziu
Eu am racit de ieri gramada... curg mucii pe mine ..serios...am facut rana la nas...Stefan inca nu are nimic..sper sa nu ia nici un muc de la mine..Ileana imi pare asa de rau pt Ilinca..tin pumnii sa se faca repede bine..
Baiatul meu e lung..ca de masurat putem sa il masuram are vreo 60 de cm si ceva dar cam slabut..nu l-am mai cantarit ca nu avem cantar si asteptam sa vina acelasi medic de famile care il vaccineaza sa il cantareasca..si uite asa asteptam sa vina cantarul si vaccinul..
va pup ca ma inec in muci...
sanatate tuturor...
Camisol multumesc si aici..esti o superdraguta!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

CamiSol, daca iti curg sanii atat de tare, nu cred sa iti fie de ajutor tampoanele refolosibile. Se umplu foarte repede si incepe sa se imbibe si hainele. Astea refolosibile de la Avent sunt mai mult pentru iesit la plimbare cu ele atunci cand iti mai curge cate o picatura, doua. Cel putin asa am observat eu.
Cele mai bune tampoane dupa mine sunt cele de la Chicco, dar si cele mai scumpe. Eu zic insa ca merita atunci cand iti curg foarte tare sanii. Eu cand simt ca am f mult lapte atunci cand ii dau sa suga Marucai de la un san, pe celalalt il tin infasurat intr-un prosop pentru a nu curge prin toata casa. Incearca.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, acum nu mai eram eu, vroiam sa-ti dau sa citesti, cand ai timp chestia aia, cu scoala, oaia neagra a societatti, de la scloi, gradinite, etc de pe forumul nostru. Chiar m-a ofticat ce s-a scris p-acolo.

Eu sunt trista, nu stiu ce sa mai zic, dar sunt satula pana peste cap de singuratate, poate or merita si banii, dar sa stea sotu' la munca de dimineata pana noaptea, si in week-enduri, si si, si... pana cand, am senzatia uneori ca pot vorbi mai usor din taste decat cu gura, parca nici in lume nu mai stiu sa ma port. Nasol sa nu ai pe nimeni care sa te mai ajute, cum ar fi o mama, sau cineva mai apropiat.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Camisol multumesc si aici..esti o superdraguta!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Sper ca cel tarziu luni sa-ti dau un raspuns!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

CamiSol, daca iti curg sanii atat de tare, nu cred sa iti fie de ajutor tampoanele refolosibile. Se umplu foarte repede si incepe sa se imbibe si hainele. Astea refolosibile de la Avent sunt mai mult pentru iesit la plimbare cu ele atunci cand iti mai curge cate o picatura, doua. Cel putin asa am observat eu.
Cele mai bune tampoane dupa mine sunt cele de la Chicco, dar si cele mai scumpe. Eu zic insa ca merita atunci cand iti curg foarte tare sanii. Eu cand simt ca am f mult lapte atunci cand ii dau sa suga Marucai de la un san, pe celalalt il tin infasurat intr-un prosop pentru a nu curge prin toata casa. Incearca.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Ziua nu imi curg foarte tare...doar daca nu suge Luca o perioada mai lunga. In schimb noaptea e dezastru. Fac lenjeria sau pernele numai laptic. Si eu folosesc prosopul , adica prosoapele...unul il pun la un san , iar pe celalalt la sanul de unde suge pentru ca jumatate din laptic se scurge din gurita... Sper ca m-ai inteles ...nu prea am fost coerenta...

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mihatocae, adameasca, multumesc pt.sfaturi
probabil ca asta e problema mea - nu mai am timp sa ma ocup si de mine si asta ma streseaza f.f.tare
e un balamuc la mine in casa...
stau intr-un apartament cu 2 camere si s-a aglomerat la maxim de cand e bebe si asta ma enerveaza teribil
sotul meu e mai tot timpul plecat la serviciu....de multe ori chiar si in week-end (are firma sa)...
cum naiba sa nu-ti vina sa-ti iei campii uneori ?!?!?

multumesc inca o data

va doresc o seara placuta !!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

a, vroiam sa va mai intreb de vaccin: noua ni l-a facut pediatrul. e neaparat sa-l faca med de fam? ca mie mi-e ca o sa se supere ca nu l-am facut la ea! dar nu puteam sa risc, ca asta de la noi n-a vazut la viata ei infanrix si cand i-am zis ca vreau sa-l iau pe asta a zis ca o sa se documenteze sa vada cum se face ca nu stie....

altfel, noi ne-am distrat azi. am iesit cu fata la plimbare si i-am lasat pe amandoi in parc si am fugit la coafor!

iata-ma-s

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput