Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, si Andrei transpira, mai ales in somn, si mai ales la cap.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani Olga !

Am revenit cu noutati, dupa ce am citit la repezeala (Doarme Pitic mic)ce ati scris.
Despre dormitul in patul mare: asta a facut de la inceput. Intai cu mine (pana pe la 9-10 luni), apoi a cerut in mod expres: tata, asa ca dragul de sotz doarme cu baiatul, iar eu dorm singura (adica eu si burtica mea). Bineinteles ca in patul lor sunt toate animalutele de plus care trebuie hranite cu apa din bibe seara si culcate si e mare suparare daca dam din greseala una pe jos sau i se pare lui ca am aruncat-o intentionat. Toate suntleganate cateva secnde si puse sa faca nana.
De fapt cred ca am mai spus, el este legat prin cordon ombilical de tata, cum se trezeste, face ochii roata si intreaba : tata???. Il intreb daca facem baita, raspunde prompt: tata diuss.
Toane? Ohooo la greu. Cand nu ii convine ceva tipaaaaa de ne aud vecinii, dar il las (uneori imi ies din fire si tip si eu la el si daca vede ca eu imi vad de treaba vine dupa mine cu cate o minge sau o masinuta: mama brrruuumm sau mama gaga, adica sa ne jucam). Pe toamna, cum nu ii convenea ceva se trantea in fundulet in parc. L-am lasat de fiecare data si vorbeam cu cate o manmica sau ma uitam pe cer(vorba vine ca tot in ochii mei era), dupa 5-10 minute se ridica si imi arata palmutele ca sunt murdare de nisip(nu se suporta murdar, ferit-a Sfantul). Pana la urma a renuntat la strategie ca a vazut ca sunt rau nesimtita la capitolul cu santajul (testeaza acum cu tati ca ies impreuna la un mini fotbal in parculet)
De ce mai urla: ca il imbrac sa iesim afara (ii place sa fie cat mai lejer, dar ce sa fac daca nu locuim in tarile calde), ca il pun in carucior (cand avem drum mai lung si iesim doar noi doi), ca nu il las sa arunce totul in cada sau in chiuveta de la bucatarie.

Vrea sa ma ajute... matura (urla cand aude aspiratorul si am renuntat), aduce ceapa din balcon (sa facem papa), arunca hainutele in masina de spalat(mai mult pe ea, ca are incarcare verticala), isi duce pampersul in baie dupa ce il schimb (nu nimereste cosul, dar e bine si asa).

Ce ii place: sa cante, sa danseze, sa deseneze, sa se joace cu mingea, sa bata cainii si pisicile de la tara (nu pune mana pe ele), sa vorbeasca, sa faca diuss (parca-i rata, il scot din cadita cand este apa rece deja)

CAm atat despre Catalin, am scris cat sa recuperez. Mai nou pune capul e burta mea si la un moment dat misca bb si cred ca a luat un piciorus in ureche (destul de usor totusi) ca s-a ridicat brusc si se uita mirat la mine: Mama iii???? I-am spus ca bb mic l-a simtit si a vrut sa se joace cu el. Cand il apuca dragalasenia, pune capul pe burtta mea si eu ii fac masaj pe spate , asa ii placeeeee. Daca il intreb ce face bb mic, arata spre burta si zice: bebe nana sau bebe pfruuuu (ca si cum ar sforai)

Pupici si mai revin

Aurasa Alexandru 22+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI OLGA!!!!

Na va scriu acum si va mai scriu din State.Poimaine plec si stau pana luni deci voi petrece Thanksgiving-ul cu familia sotului
El cu Aidan vor sta acasa si vor sarbatori cu miel, este carnea preferata a sotului si a lui Aidan asa ca nimeni nu o sa manance curcan - haha

Abia astept sa ajung in State sa imi iau cartea verde si ma duc cu o valiza mare sa pun in ea cat mai multe jucarii pt Craciun.E mai ieftin asa sa nu mai platesc posta plus ca sunt o gramada de reduceri dupa Thanksgiving.

Aurasa, felicitari pt puta!!

Aidan, e tot foarte iritabil dar parca mai bine, cred cu tarie ca e asa din cauza mea, ca eu sunt parca la limita rabdarii.De aceea am nevoie de vacanta asta.
In rest bine, cred ca ii mai iasa dinti si masele...tot nu umbla singur, numai 2-3 pasi.
Isi cunoaste o singura parte a corpului.....PUTZA!

Babygirl, super vacanta, sper sa ajungem acolo la vara cand merg iar in State pt cetatenie....asa sa sarbatorim, il las pe Aidan la socrii si mergem sa ne destrabalam - haha

Va pup

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI OLGA, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!
La cat de ametzita sunt am felicitat-o si pe Gabitza pe ym, am crezut ca-i 21, dar e mai bine asa ca cine stie dc maine mai apuc sa pun mana pe calculator. N-am sotz acasa, n-am serviciu, cu treaba nu ma omor, mancare nu mai fac decat ptr Alex(cand nu adun de pe la parinti sau vecini), dar sunt mama si asta imi ocupa tot timpul. Sunt toata ziua pe drumuri cu mandra mea, si ea nu protesteaza deloc. Sambata am fost la o petrecere unde am dat-o in bara cu regimul, am scapat la mancare si dulciuri. Duminica am fost la teatrul de papusi, unde spre surpinderea mea Alex a stat f atenta, n-a miscat 50 min cat a durat spectacolul, doar isi mai dadea capul in stanga si in dreapta ca sa vada mai bine. Nu stiu cat a inteles, cat de tare i-a placut sau nu, ptr ca pur si simplu era f atenta, nu schita nici un gest. Doar ma mai ciupea pe mana din cand in cand, asta fiind semn de emotie la ea.

Teddy, si Alex transpira f tare seara, eram nevoita sa o mai schimb o data inainte sa adoarma si sa o usuc cu feonul, asa de uda era. Dar intre timp vad ca i-a trecut. Pediatra mi-a spus ca e semn de lipsa de Ca, mi-a spus sa-i dau o repriza de 10 zile Ca natural sau Pharco. Pana acum nu i-am dat.

Flori, imi pare rau ca Maya are iar probleme de sanatate. Pupici din partea noastra si insatatosire rapida

Newmami, bine ati revenit si readaptare usoara la vreme si program. Acum intru sa vad pozele voastre si sa visez un pic. va pup

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Multumesc Panterro!!!
Si Catalin isi cunoaste acea parte a corpului (Bine, le stie pe toate si nu le incurca), dar e tare ca seara dupa baita se crenuieste singur la cuculetz. Si daca nu il albeste definitiv, bine ca se da si pe picioare si pe fata si pe noi amandoi .....
si ce e mai caraghios e ca daca il intreb ce facem acum dupa baie, el nu zice ca papa sau nani, ci imi arata cuculetzul si crema si spune ca face mumu cucu(= mustati la cuc)

Aurasa Alexandru 22+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

va multumesc din suflet la toate pentru urari. Sunteti niste dragute si m-ati facut sa plang. Niciodata nu am avut atata lume care sa-mi ureze La multi ani! de unde nu aveam prieteni, acum nu ma mai simt singura.

Cand am putin de timp intru sa va mai scriu si despre noi.

va imbratisez pe toate.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce ma oftic ca mi-am dat cu stangu-n-dreptu' si mi-am inchis mesauj.

Gabi tare dragalas s-a facut Andrei, preferata mea
Haioasa faza cu balonasele, am patit-o si noi nu de mult timp, ni le-a strecurat Bianca discret pe banda de la casa, noi le-am platit, acasa am constatat "cadoul", dar nu ne foloseau la nimic si au costat si o avere.
Desi nu vorbesc corect (cu exceptiile de rigoare) nu le scapa nimic, stiu tot ce nu-i de varsta lor si asta o dovedesete ca raspund unor comenzi retorice, nu?

Andra banuiesc ca e vorba de substanta de constrast daca ai pomenit de branula. RMN-ul e o investigatie ce evidentiaza posibile probleme, dar asa cum spui si tu e complementara nu vitala. Noi am primit un CD cu toate pozele, ne-a costat 30 lei restul fiind suportat de casa si "valabilitatea" era de 6 luni.
Eu urasc fizioterapia pt. ca s-a dovedit un stres pt. copil, bine ca am renuntat dupa cateva sedinte.

Flore e trist ce spui, intodeauna am privit o graviduta cu multa intelegere stiind ca nu e tocmai usor mai ales spre sf. sarcinii, in Ro se traieste pe principiul "daca mie mi-e rau musai sa-i fie si celui de langa mine", mai avem pana sa traim dupa "daca pot sa ajut, cu placere, chiar de eu de-abia am iesit din iad".

Teddy s-ar putea sa fie o lipsa de Ca, mereu am avut problema asta cu Andreas.

Revin...

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna!

Ne-am adunat si noi de pe drumurile pe care le-am batut zilele astea. Sotul a fost liber, asa ca am umblat de colo-colo cu Ema sau singurei (lasand piticul in grija mamei mele). Sunt foarte ravasite de o multime de evenimente, vesti, evenimente din ultima perioada, dar incerc acum sa ma adun, si mai ales sa ajung azi si la cursuri pt ca de 2 sapt chiulesc iresponsabil. N-am fost in stare de mare lucru in ultimele 2 saptamani, concentrarea scazuse sub nivelul normal, asa ca am zis ca decat sa "nenorocesc" pe cineva mai bine nu ma duc. Azi am culcat piticul si mi-am aruncat un ochi peste cursuri pt ca ma asteapta multa munca datorita faptului ca am lipsit de la ultimele sedinte. Si mi-e groaza de mor, si nu-i admis asa ceva in anul 4. In fine, trecem peste toate..

Olga, la multi ani fericiti! Iti doresc sa te simti implinita, sa fii vesela, sa ai mereu prieteni sinceri alaturi, sa te bucuri de o familie sanatoasa! Toate cele bune si ale harului, mamico!

Pe scurt despre Ema: am scapat, cred, de biberon. De cateva zile bea dintr-o canita de 50 de ani. Este o canita din care am baut si eu cand eram ceva mai mare decat ea. Singura problema este ca-i din sticla, asa ca trebuie sa am grija cu ea. Tot caut prin magazine ceva asemanator, dar nu gasesc. De cand i-am dat-o bea mai mult lapte pe care, by the way, i-l amestec deja. Ii pun jumatate Humana Jr, jumatate Dorna. Voi face o poza la canita ancestrala sa v-o arat. E dificil sa va explic cum arata. Are un cioc, ca nu stiu cum sa-i spun altfel, din care suge lapticul.

Hai ca fug, vine mama, iar eu plec la scoala. Poate reusesc sa mai scriu pe seara.Va pupa fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, bine ai revenit! Sa nu mai lipsesti asa mult
Aurasa, felicitari pentru baietel, cu baiatul mare m-ai omorat ce dulce e. Sa inteleg ca il iubeste pe bebe din burtica.
Ioana, nici nu imi fac ganduri ca nu vei reusi la examenul ala, eu il consider luat:)
Gabitza, stie toata casa de patania ta cu Andrei la cumparatuti:))))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga ! Sper ca aceasta zi si nu numai aceasta, sa-ti aduca bucurii, sanatate, fericire si multa, multa liniste sufleteasca

Un gind bun din partea celor care sint mereu alaturi de tine, vei gasi si aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput