Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Flori, multa sanatate Mayei. Tot asa i-au facut radiografie si Evei cind au descoperit-o cu pneumonie. Au bagat-o intr-o chestie, in fundulet, cu miinile in sus, ca o sarmalutza
M-am uitat si eu la body-urile acelea Pacat ca-s numai pina la 12 luni, ca le-as fi cumparat pe toate pt Eva Le-am aratat si sotului, si a ris si el de cit de bine i se potrivesc Evei

Ioana, in primul rind felicitari pentru curajul tau de a mai da examene si a invata, cind ai o copila nazdravana acasa (oooohhhh, si frumoasa tare, cu ochii ca cerul de vara). In al doilea rind felicitari pentru examen (ca sint sigura ca l-ai luat!!!)

New Mami, welcome back to reality!!!

Gabitza, hahahaaaaaaaa Mai trebuia sa va verifice pretul prin megafon si erati "vedetele" magazinului (pe de alta parte, bine ca aveti la ce sa le folositi ) ... Noi nu prea mai avem chef de nimic, dar speram sa ne reinvigoram casnicia de sarbatorile astea.

Dani, ce bine ca mai ai laptic ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, ati vazut asta? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88425
Despre trimis scrisoare la Mos si cica el si raspunde
M-am uitat pe site si e tare dragut, poti sa printezi o pagina cu margini facute special de Craciun, sa scrie copilul pe ea mosului. Mai ca as scrie, sa vad daca raspunde

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Noi am fost simbata dupa-amiaza la Toys R Us, la magazinul de linga noi (adica la 15 min de noi) si i-am cumparat printzesei citeva cadouri pt Craciun.
Preturile au fost f bune si de aceea toata lumea din oras era acolo Nebunie totala!!! Aglomeratie cit se putea, ca reducerile astea sint, cica, pina pe 22 nov, apoi revin la preturile normale.
Ce i-am cumparat: bucataria, bancuta de colorat, un set de basketball, aspirator "vorbitor", o papusa Dora moale si mare cit 3/4 din Eva (pe care o striga Duda
Vrem sa ii mai cumparam si un set de "frumusete", care are un uscator de par f fain si un ondulator, ca ma inebuneste fiica-mea, vrea sa foloseasca uscatorul meu tot timpul (o sa-i dam numai uscatorul din set, ca e prea mica pt celelalte: perii de machiaj, oje de jucarie, perii pt par, cutii de machiaj).
I-as fi cumparat tot magazinul, asa de faina era atmosfera , fiecare alerga peste tot, sa prinda jucariile dorite, oameni cu zeci de jucarii in carucioarele de cumparaturi, copii cu jucarii si papusi ...
In plus, am cumparat, iar la iesire am donat si niste jucarii pt copilasii saraci; i le-am dat Evei sa le dea, iar ea le-a dat cu zimbetul pe buze

Miercuri mergem in Massachusetts, la familia sotului, ca sa petrecem Thanksgiving acolo. Stam pina vineri sau simbata, depinde de vreme. Cred ca o sa fie foarte frumos, ca se string vreo 20 de membri din familie (fratii-3- si sora soacrei, cu copiii lor - de virsta noastra).

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OanaC,i-ati si dat jucariile Evei deja? Sau acasa le-ati pus deoparte?
Cred ca sunt copilasii in delir intr-un magazin ca asta. Eu ma feresc sa mai trec cu Andrei pe randurile de jucarii din supermarket.
Fain ca petreceti in familie de Thanksgiving, si nu trebuie tu sa gatesti Cred ca o sa fie veselie mare. Mi-ar place si mie asa o sarbatoare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Olga!
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

Ioana, ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua mult asteptata si mai ales pentru ca ai increderea ca tot efortul a meritat si sper in reusita! Asa sa fie!

Elisor
, ma bucur mult sa te vad prezenta la apel! Chiar mi-au lipsit mesajele tale!

Newmami - ati avut o vacanta de vis, nici nu stiu ce sa laud mai intai, frumusete de Patrick bronzat si cumintel, hotelul minunat unde ati stat (mi-au placut mult figurinele pe care le faceau din prosoape - inventivi mexicanii astia), mi-a placut expresia lui Patrick la bar si mi-au placut pozele in care erai doar cu sotul tau - sunteti o familie foarte reusita! Felicitari!

Despre noi... nimic nou. Partea buna e ca Maya tuseste mai rar, insa de mancat nu mananca absolut nimic. Bea doar ceai. Se topeste vazand cu ochii - nu stiu ce sa-i mai dau. E slabita, se imbiedica prin casa, are cearcane ...
OanaC - la voi cum a fost? La fel lipsea si la voi pofta de mancare? De fapt nu ar fi ca nu are pofta... ea incearca sa manance dar cred ca ii face rau ca orice inghite (iaurt, mar copt, supita) varsa dupa 5-10 minute.

Azi o sa merg sa iau rezultatul analizelor desi nu cred ca e relevant in vre-un fel - i-am facut coprocultura sa vad ce era cu virusul ala de la stomac care ne-a chinuit saptamana trecuta.
Mi-am facut si eu al doilea set de analize si vroiam sa va intreb daca stiti vre-un loc unde as putea sa-mi fac analiza secretiei pt Streptococul B. Am auzit ca s-ar face si la Inst. Cantacuzino - habar n-am pe unde e!

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI OLGA! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi!

Flori-sanatate multa Mayei. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea acum pe ultima suta de metri...V-a dat antibiotic? Ca poate de la ala varsa?
Daca ai timp am trimis si eu un PM...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

OLGA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI OLGA!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa te bucuri de puiul scump alaturi de sot, sa fii frumoasa si voioasa in special astazi!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

nu stiu ce sa ma mai fac cu Alyssa, de cateva zile transpira rau de tot. mai transpira ea si inainte, in somn dar acum zi ziua, mai ales la cap, are parul aproape ud. in casa avem 20-21°, nu cred sa-i fie cald...
copilasii vostri transpira???

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI, OLGUTA! Mami de Maya
Sa ai parte de lucruri frumoase (unul dintre ele e Maya, evident), sa ai sanatate, sa fii fericita, sa-ti implinesti dorintele, sa-ti urmezi visele!

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput