Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, felicitari! Sunt absolut sigura ca ai sa iei examenul, iti zic de acum ca tre' sa dai de baut! Chiar si virtual

Din categoria "Ce nazdravanii a mai facut Andrei" - Am fost la cumparaturi ca de obicei, la casa a luat Costi discret doua pachete de prezervative si le-a pus in cos. Ochiul de vultur al lui Andrei n-a scapat momentul si fix alea i-au trebuit. A incercat Costi sa i le ia din mana si s-a pus copchilu' pe urlat si tinea alea fix cu mana sus si urla mai abitir. Daca mai era cineva care nu stia ca am luat prezervative a aflat atunci

Ieri a tipat ta-su la el si i-a zis "Taci" si maimutza i-a intors-o iemdiat, a zis cu patima si nervi si el "Tasshiiii". Data viitoare cred ca va capata Costi si una peste ochi.

Aaaa, si cautam mouse-ul si nu-l gaseam, ca e din cel fara fir si zbieram "unde e mouse-ul" si baga baiatul mana undeva sub birou si ia mouse-ul si mi-l intinde foarte relaxat. Deci nu stie inca sa faca la oala sau sa vorbeasca dar stie ce e ala mouse! Baiatul lu' mama, softerist il fac

Ceva pozici de zilele astea, de aici incolo in album.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana felicitari . I-am bagat si eu tzitza in gura ca altceva nu mi-a venit in minte, am spus ca o sa se dizolve substantza beuta
Sampoanele le-a gustat pe toate si intr-o zi urla ca din gura de sarpe, pentru ca se frecase cu sampon si-i intrase in ochi.
Gabitza am vazut ieri intr-un magazin un tip care vroia sa-i cumpere sutien soatzei, era cu baietzelul de vreo trei ani, ce invirtea asta mic sutienele, ca pina la urma a trebuit sa ia ce culoare i-a placut lui

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Diomineata cand am dat drumul la PC s-a auzit un zgomot de m-am speriat, venea dinspre CD. N-am stiut cum sa deschid mai repede tavita CD-ului, se auzea de parca scotea span de pe ceva de metal. Erau bagate inauntru 2 CD-uri unul peste altul, nu stiu cand a facut Andrei asta ca nu l-am vazut!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hei, nu incepeti cu felicitarile, ca unele fete ar putea crede ca deja am luat examenul. Oricum, mai devreme de 2 saptamani nu aflu nimic. Mai bine, asa o sa-mi tihneasca si mie week-endul la munte de 1 Decembrie. Ah, abia astept!

Vad ca am luat de coarne meseria de mama si toate visele mele despre filme si indatoriri casnice s-au dus pe apa sambetei: in seara asta Mogo a adormit in 2 ore. In ce hal a putut sa se foiasca, sa se contorsioneze n-am putut sa vad. E adevarat ca e posibil sa nu fi fost destul de obosita pentru ca azi a prins 3 reprize de somn (dat fiind ca am fost cu masina), dar ea statea cu capul pe pat la tac'su dupa baita, asa ca am zis ca e timpul. Maine nu mai fac greseala, mai bine o culc mai tarziu, dar stiu ca adoarme repede, nu mai zic ca ma luase si pe mine somnul si mi-a fost tare greu sa cobor sa mai fac macar o parte din ce mi-am propus. Oare nu exista somnifere pentru copilasi?

Gata, ma duc sa ma bag in pat, macar la TV sa ma uit ca nu mai stiu de cand n-am mai vazut ceva; poate prin vreun serial politist sa-mi mai clatesc si eu ochii. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Olga! Multa fericire, sanatate, bucurii cu nemiluita.... Ce e mai bun si mai frumos pe lume al tau sa fie. Te pup dulce.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Dupa o saptamana de vis la & am ajuns aseara acasa la vreme urata cu frig si lapovita .
A fost supoerb din toate punctele de vedere.Fetele care vor sa mearga in Mexic le recomand resortul la care am fost noi (Iberostar Paraiso Beach) si compania FunJet Vacations - satisfactie 100 %. Nu am nici un complain - totul a fost peste asteptari.
Resortul e mare (Iberostar au in Mexic vre-o 5 resort-uri si sunt sigura ca toate se incadrazeaza la cele 5 stele pe care le au. In Cancun la aeroport ne-a asteptat cu limuzina si ne-au dus la Resort (~1 ora, aproape de Playa del Carmen). O curatenie desavarsita in resort, puteai manaca de pe jos,servicii extraordinare, multe piscine, soare, apa calda in ocean - temperaturi ziua intre 27 -30 de grade iar noaptea intre 22 si 25 - perfect. Una din zile a fost innourat dar nu te deranjeaza caci e cald si poti face baie (ocean sau piscina). 8 restaurante si cred ca si cel mai mofturos om tot gasea ce sa-i placa caci erau 10 mii de feluri de mancare.
Singurul inconvenient e ca soarele apunea la 5 (nu ca n-ai fi avut ce face pana noaptea sau chiar dimineata ptr. cei fara copii ).
Patrick s-a comportat exemplar, i-a placut la nebunie in apa (mai ales la barurile de pe langa piscina). Si-a tinut programul de nani de acasa si cum Mexic e la 1 ora dupa ora noastra se trezea la ... 6 dimineata sa ca aveam timp de plaja berechet. Oricum statul afara, soarele,apa il oboseau foarte tare si baga 2 reprize de nani pe unde apuca si de abia il tineam pana seara la 8 , 8 jumatate. E negru ca un tigan si muscat pe ici pe colo de cate un tantarel. Apa din resort este filtrata si de altfel gasesti peste tot si apa imbuteliata, deci n-am avut surprize de genul diaree.
In afara resorturilor imaginea Mexicului este dezolanta - lume f.f.f saraca si trebuie sa fie foarte frustrant ptr. cei care lucreaza in aceste resorturi.Tot timpul am avut putina strangere de inima din cauza asta si mi-am amintit de vremea cand mergeam la mare cu bilet de sindicat si cum erau tratati strainii.

Ne-am relaxat si mi-e groaza caci la anul as vrea sa vin in tara si va trebui sa-mi pastrez tot concediul ptr.asta. Asa ca ne-am gandit cu sotul sa reducem vacanta in Ro la 3 saptamani si sa dam 1 saptamana o fuga in Grecia iar pe Patrick sa-l lasam cu bunicii ca sa putem sa ne miscam in voie. Astept sugestii, agentii , site-uri de unede as putea programa vacanta. Nu-i graba ca mai e ceva timp . Oricum ne-am incarcat cat de cat ateriile. Si in Mexic erau multe de vazut dar inca Patrick e destul de micut sa-l cari dupa tine peste tot. Resortul avea si serviciu de baby sitting dar n-am avut inima sa-l las cu nimeni.
Eu maine mai sunt acasa, dar pe Patrick vreau sa-l duc la daycare dupa ce facem o vizita la doctor sa vedem cum stam cu urechiusele (n-as zice ca nu e bine ca a dormit pe avion dus). Dar ptr. linistea mea sufleteasca ma duc la control.

N- am reusit sa citesc decat ultima pagina, feicitari Ioanailinicam - bine ca ai terminat si ai un stress mai putin, OlgaM, "La Multi Ani !", sanatate, fericire, bucurii, sa fi iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
FlorentinaG, multa sanatate Mayei.
Elisor, sorry am citit mail-ul tau doar astazi. Maine sper sa apuc sa revin acasa in timp util si sa ne auzim.

Sper sa recuperez in timp util si sa revin curand. Va doesc tuturor o saptamana cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Olguta din America pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ai reusit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
LA MULTI ANI

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Draga Olguta,

LA MULTI ANI!!!

Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de Maya, sotz si cei dragi tie!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, OLGA!!!

Sa fii sanatoasa, sa ai familia si viata pe care ti-o doresti, sa ai liniste sufleteasca si sa te bucuri de copilita ta dulce! Sa auzim numai de bine de la tine si de lucruri frumoase implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OLGA La multi ani!!! Multa, multa fericire, iubire, sa ti se indeplineasca dorintele si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput