Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Elisor vreau sa-i fac teste acuma sa vad care-i varianta optima...cea cu intepaturile pe brat sau cea cu luatul sangelui din vena...asta o sa fac daca nu vad nici o ameliorare ...
Aurasa felicitari mama draga pentru o putza 100% sanatoasa...sarcina usoara in continuare...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Daca tot zabovesc p-aici:
Andra mersi, sper sa nu fie nevoie. Legat de sedarea pt. RMN, ne-a prescris neurochirurgul 1/2 diazepam, dar n-am gasit si se apropia data programata asa ca ne-am dus fara nici o sedare. Eu n-am avut curaj sa intru, a intrat Dan cu ea si am nimerit peste o asistenta foarte draguta. A fost cumintica, n-am ce sa spun. Dr ne-a recomandat sa venim cand e ora ei de somn.
Cand tb sa mergi cu Dragoselu'?
Mercedes multumes
, cum e la scoala, usor, nu?
Monu, Bianca e familiarizata cu termenul de putza (pasarica stie ca face cip-cip si apoi n-am gasit o explicatie sa-i spun ca a ei nu face, asa ca am dat-o pe generalul "putza"), poate de-astea mi s-a parut amuzanta exprimarea Gabitzei. ![]()
Laura testele le faci la C-ta?
i-a uitati ce-am gasit: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=660
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
monu spune:
Elisor,
eu am apucat sa o invat pe Alexia ca fetele au pasa si baietii au putza.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monu
Fetitzele au pasa!
Si eu tot la asta ma gindeam, ca are pasarica
Laura m-am gindit si eu ca or fi caninii, dar cine bunica se poate uita in gura ei, doar daca o fac sa rida si dupa aia sa admir ce si cum.
Elisor covorul e obisnuit, nu am luat pentru copii ca erau tare urite, cu niste dihanii desenate si mai erau si albastru inchis, cu niste culori de kko. Asha ca, avind in vedere ca domnisoara e mare, i-am luat covor mumos si o culoare ceva caramiziu- mustar sa se asorteze cu perdele galben pai.
Florentina sanatate multa Mayei. Cit despre greutate o sa-si revina, ca, copiii se reprind destul de repede. Si Isabella are doar vreo 11 kg, dar la cita energie are in fund, zic ca-i motor Diesel si de aia nu pune pe ea.
Mai fetelor, nici eu n-am rabdare cu Isabella, ma enervez, am momente cind ma joc mult cu ea, dar cind sint prin bucatarie si se baga cu capul intre picioarele mele, incep sa mai urlu, efectiv urlu la ea. Mi_am jurat sa nu mai urlu, am observat ca atunci cind ii vorbesc frumos e ascultatoare, dar citeodata ma scoate rau din pepeni. A, si daca tot trag cite un urlet, imi zimbeste, se apropie de mine si-mi da pupici. Uite asha se inmoaie inima lu'mami.

andutzy spune:
Sunt nebuna, gabitza, eu aveam notat ca azi e ziua ta si bagasem deja mesaj de felicitare, bine ca l-am sters!
Inca nu suntem 100%hotarati pt RMN, Eli, pentru ca oricum au zis ca nu ne va ajuta la nimic, aflam ceva despre istoria lui si atat! In urma lui nu se modifica fizioterapia sau altceva! Costa 3 milioane si aici se face cu anestezie pe branula...ceea ce mie mi se pare odios!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Neata'
Noi am dormit singurele azi-noapte, dar spre norocul meu Maya nu s-a mai trezit decat de cateva ori si atunci am surprins-o ca statea cumintica si astepta sa adoarma. Tusea i s-a mai domoilt insa e greu cu luatul medicamentelor. Ea saracutza intelege ca trebuie sa deschida gura sa le ia dar nu le poate inghiti
Asa ca le scuipa pe unde apuca... si dupa aia spune "auleu" si se stramba toata! Adevarul e ca sunt si rele la gust...ambroxolul cel putin e amar rau, eu am luat ce-i ramasese ei in lingurita si nici acum nu mi-a disparut amareala din gura.
La urgenta stiti cum este, sau daca nu stiti va doresc nici sa nu aflati... toata lumea vine cu cate o problema si crede ca e cea mai importanta. Oamenii sunt necajiti... si cred ca asta le da dreptul sa fie rai si mai ales egoisti. Cat am stat acolo mi se umflasera picioarele, eram ametita ca nu mancasem nimic si la un moment dat ma sprijineam de pereti insa toata lumea imi evita privirea, ma ignorau pur si simplu ca sa nu-mi ofere locul. Cand am iesit din cabinet Maya le trimitea bezele doctoritei si asistentei si cei care urmau sa intre mai ca nu ne-au impins sa iesim mai repede de acolo.
Asta e - si ca sa nu iesim din tipar Mayei i se face rau numai in week-end si la sfarsitul lunii cand nu se mai compenseaza retete!![]()
Ieri ma gandeam ca la cat de frumos era afara ar fi fost grozav sa ne intalnim... Poate week-endul viitor stabilim ceva si cu putin noroc vom fi si noi prezenti!
Va pup, sa aveti o duminica frumoasa!
Tina
35+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Tdi spune:
Ciao fetele!
mey dragelor, io v-am dat numarul de la toxapel ca sa NU aveti nevoie de el!
...acu' mai in gluma, mai in serios, dupa ce pitika mea a baut ulei de baie bb, a mancat pudra de kur, a halit cu pofta o bucata de sapun dove si a tras de cateva ori o dushka de sampon - toate astea |sub atenta mea supraveghere| - am ajuns la concluzia ca-i bine sa-l avem in casa.
de sunat am sunat o singura data (la centrul antiotravuri din milano), ca apoi m-am obisnuit cu meniul.![]()
revin.
Album Alyssa
Tdi spune:
Florentina, multa sanatate ptr Maya!
La fel, multa multa sanatate ptr toti puisorii si mamicile lor!
Androix, felicitam Filipetele
de onomastica lui, La multi Ani Filip!
gata pauza mea, ma duc sa pregatesc papa.
sa aveti o duminica frumoasa!
Album Alyssa
Danelutza spune:
Ma inscriu si eu, adica o inscriu si pe Isabella in rindul copiilor care baga tot in gura. Am gasit-o acum vreo citeva zile cu o sticlutza de solutzie pentru iarba, noroc ca gustase numai din capac si era unsa toata pe miini. M-a atins cu minutza pe fatza si cind am vazut cum ustura, m-am speriat rau de tot. Am spalat-o pe miini, pe fatza si ... i-am bagat rapit, vrut-nevrut, tzitza in gura sa suga, sa nu cumva sa-i fie rau. N-a avut absolut nimic. Astazi s-a dus in baie, a ridicat capacul de la wc, o strigam sa vina sa pape la prinz, si s-a prezentat cu prostia aia cum se cheama
, care e pusa la wc sa miroase frumos. N-a facut nimic, doar a tras vreo citeva limbi pe obiectul cu pricina, s-a strimbat si mi l-a inminat ca pe un trofeu.
Acum, doarme, dar intii a trebuit sa cinte pu-pu-pu (pupaza din tei), pina a adormit mamasa inaintea ei 
Sanatate multa la toti puiutzii bolnavi 

si o duminica frumoasa si linistita.

ioanailincam spune:
Salutare! Sunt libera

, am terminat cu cosmarul vietii mele! Sunt asa de incantata de nu pot sa va spun (mai ales ca am o speranta sa-l iau); pe de alta parte, dat fiind ca am asteptat atata momentul asta si l-am tot imaginat, parca nu ma pot bucura la adevarata valoare de libertate. Dar imi revin eu repede, am fost deja o tura pana la tara, iar diseara e musai sa vad un film. As fi vrut sa ma duc in mall, in vizita, la cumparaturi, oriunde
. Si momentul de gratie: diseara (nu stiu exact cand voi mai avea vreme si de asta, mai ales ca o preiau pe Mogo pe proces-verbal de la tac'su) vreau sa imi fac ordine in cartie (ca sunt "numai" vreo 12 + documentatie aferenta, breo 2 bibliorfturi) - asta a fost mereu momentul favorit din sesiune
.
Florentina - dar de la ce Dumnezeu a facut pneumonie interstitiala? Stiu si eu cum e la urgente, am fost dupa ce am nascut ca tot faceam febra si ma gandeam sa nu am pneumonie si desi le-am explicat la toti ca in 2 ore se trezeste copilul si trebuie sa manance (era vreo 12 noaptea) nimeni nu a vrut sa ma lase in fata
.
Elisor - bine ai revenit, sa nu mai pleci! SI pentru mine putza e tot la fete, dar Ana stie de pasarica si intr-adevar nu stiu cum sa-i explic diferenta intre putza si pasare.
Aurasa - felicitari pentru vesti, am vrut sa-ti scriu si eu cuvinte de incurajare, dar nu am mai apucat. Dar de ce era banuit bb?
Dar vad ca a disparut Pisik de tot. Cum e la noua slujba?
Toxice - jucaria Anei la baie sunt toate sampoanele/gelurile si ce mai e prin baie. SI cum nu sunt mereu etanse ni se intampla adesea sa o gasim cu spume pe la gura. Nu mai spun de sapun, pe care de cate ori il prinde ia cate o muscatura zdravana
. AM ajuns sa cred ca a dobandit oarece imunitate ca vad ca nici nu a varsat vreodata, dar alte simptome.
Daniela - eu stiu ca nu e bine sa dai lapte in caz de otravire (chiar si de mama fiind el
), caci se pare ca agraveaza efectele; se provoacva in schimb varsaturi si se merge la spital.
Am vazut ca ati discutat de metode de tratare a atitudinilor copilariei, de disponibilitate etc. Cazul meu e cel mai apropiat de al Gabitzei, este exclus sa pot lasa serviciul vreodata (daca nu cumva am jucat la loto ca am jucat saptamana asta
), asa ca tot ce pot sa fac este sa am atata disponibilitate cat ma lasa un serviciu de 10-12 ore pe zi
. Dar fata de experienta asta groaznica care a fost examenul, mi-am promis sa nu ma mai plang, sa le iau incet si sa redevin mama pentru copil (in primul rand impartasind cu voi, nu si apoi abia stand si cu ea, care misuna saraca fara vreun scop prin casa
), caci in ultima vreme tac'su i-a fost si mama si tata, iar la mine se uita in cel mai bun caz cu indiferenta.
Iar la capitolul culcat am renuntat demult sa o las sa doarma singura, stau cu ea ori eu ori barbatul pana binevoeste dansa sa adoarma, uneori jumata de ora, alteori si 2 ore (ca aseara de exemplu). Pe mine ma enerveaza sa o culc pentru ca mi se pare timp pierdut: nici nu stau cu ea propriu-zis (pentru ca fac pe mortu'n papusoi), nici nu pot face altceva (de regula lucruri presante).
Acestea fiind zise, va las acum pentru ca mi-am propus sa o las mai moale cu DC-ul, mai ales ca am reusit sa gerez dependenta in aceasta perioada si sa fac mai multe pentru Ana, cu Ana si prin casa (din acelea pe care pana acum mi le ofeream doar ca premiu
). O saptamana buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...