Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Teddy si Isabella transpira foarte tare la cap, mai ales noaptea, cind de fapt caldura este inchisa.
Oana i-ai dat deja cadourile ? Eu trebuie sa bag drumul pina la magazin in fiecare duminica, ca nu a aparut inca masutza de colorat pe care o vreau eu.
Aurasa
pentru Catalin si bebe care sforaie. 

loreen spune:
Buna dimineatza...
Hai treziti-va ca e soarele deja sus...la mine e innorat dar nu conteaza...
Am avut un we plin de detoate... oboseala, cratita,menaj,urlete,crize,inclusiv vecinii pe la usa sa vada ce s-a intamplat...
Dupa fatza de vineri sambata Delia a fost foarte pasnica,duminica chiar incepusem sa cred ca e pe drumul cel bun...eu ma apucasem de mancare si tac-su a iesit cu ea afara.Trebuia sa ma intalnesc cu fetele,Oana si Cornelia in parc,dar nu am avut cu cine ca Delia adormise afara si a venit acasa abia pe la unu...ei bine dupa-amiaza a tras o portie de ragnete si urlete de vreo 20 de minute .Toate bune si frumoase da nu va zic ca vine vecina de langa mine sa ma intrebe daca poate sa ma ajute cu ceva ca ea a crezut ca Delia s-a lovit si din cauza asta plangea.M-a busit rasul de nervi ...iar ea se uita crucis la mine.Dupa ce intram in UE va trebui sa-mi antifonez peretii altfel imi cheama astia politia la usa sau protectia minorilor...
Newmami ce sa va zic...bravo voua pentru concediul reusit ...poze pentru cei care nu ajung acolo nu pui?!
Eu de Grecia am auzit ca-i scumpa si de multe ori lasa de dorit...dar spun din ce-am auzit ca de mers slabe sanse...
Andutzy,Tdi,Danielutza...da ce-i cu poftele astea neomenesti pe copii?!Ma speriati zau asa...
Gabitza cum ti-am spus di ieri preventia se invata din frageda pruncie,nu care cumva sa fie baiatu prin pe picior gresit...
Olguta din Canada ce lapidara ai fost...voi cum mai sunteti?!
De Gusta imi este frica sa intreb ... absenta ei ma face sa ma gandesc la ce-i mai rau...dar speranta moare ultima
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Rectific la mesajul anterior...buna ziua ...
io nu am avut net toata ziua la birou,l-am scris si abia acuma mi l-a trimis cand am ajuns acasa...
Ma duc cu cruela sa-mi achit darile la stat ca-s contribuabil constiincios si apoi in vizita la fetele singure si neconsolate,Oana si Alex...pe seara mai citesc sa vad ce-ati facut...sper sa gasesc toti bolnaviorii ameliorati...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Oana C spune:
![]()
![]()
Inca nu i-am dat cadourile. Doar papusa aceea, Dora, pt ca deja o vazuse, iar in magazin i-am dat-o sa o tina in brate si sa se joace cu ea. In rest, celelalte jucarii sint in cutii si le-am dus in camera de la subsol (basement).
Eu as fi vrut sa ii dau aseara bancuta, ca ii place mult sa se aseze pe un scaunel in forma de bancuta, dar sotul nu m-a lasat
A zis ca pina la Craciun i le dau pe toate, iar atunci va trebui sa ii cumparam mai multe jucarii.
Heheheeee, abia astept sa ajungem in New York, pe la FAO Schwarz sau magazinul mare al lui Toys R US 
Tdi, si Eva transpira mereu la cap si spate, mai ales cind doarme. Cind se trezeste, dupa ce doarme ziua, eu trebuie sa ii schimb mereu bluzita, ca e uda la spate; asta dupa ce abia o imbrac cu bluza respectiva cind o schimb de pijamale.
Aurasa, felicitari pentru baietel!!!!! Un prieten si partener de joaca pt Catalin 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Olga! Ce pot sa iti mai urez acum, dupa ce atata lume a facut urari frumoase decat sa ai parte de tot ce iti doresti pentru tine si familia ta, sa fii fericita!
Am intrat numai ca sunt bine, sunt la munca - binevenita schimbare de decor
- desi se arunca cu dosare in mine si presimt ca peste vreo 3 zile voi fi ingropata definitiv. Sper sa mai intru diseara sa mai scriu. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Da, deci sunt foarte incantata, cand ma pregateam si eu sa plec, fericita ca macar in prima zi plec mai repede, s-a trezit un client ca vrea sa trimit un document la noapte, asa ca trebuie sa stau sa completez un document. N-ar fi asa de trist poate, dar la ora asta nu am inca instructiunile dupa care trebuie sa revizuiesc
asa ca stau si pazesc faxul. Presimt ca in curand imi voi dori sa stau din nou acasa sa invat.
Si ca sa fie totul perfect, am sunat-o pe bona sa o anunt ca intarziem, ca vad ca si barbatul are oarece treaba si din voce s-a vazut ca nu i-a picat bine. Asta dupa ce am lasat-o sa stea acasa sa se faca bine 2 saptamani, perioada pentru care o si platesc, iar saptamana trecuta cat a stat Ana la ea de dimineata pana seara ca sa invat eu, am senzatia ca mai mult fiica-sa a avut grija de Mogo. Dar asa e omul, uita cand i se face un bine.
Mi-e ciuda pentru ca in seara asta voiam sa trec si eu pe la apartament sa vad progresele, se pare ca a luat avant activitatea si eu sunt lasata pe dinafara
. Nu mai zic ca tot trag speranta sa vad si eu filmul ala la care salivez.
In final, ca ziua sa fie chiar trista cu totul, nu se stie daca voi avea si eu vreo zi libera de Craciun sau Revelion (ma rog, in afara de zilele legale), ca fiind ultimul venit voi fi probabil sacrificata sa fac permanenta la birou
. Si eu care la vechiul loc de munca mereu aveam grija sa imi pastrez vreo 2 saptamani de concediu pentru ca am ajuns la concluzia ca daca nu am macar 2 vacante pe an nu mi-e bine (asta in amintirea celor minim 3 luni de vacanta din scoala)! Zilele acelea chiar mi-ar fi prins bine ca atat de zbuciumata a fost si vara si toamna asta ca ma simt tare obosita. In aceste conditii, probabil nici nu voi simti aceste sarbatori
. SI mai vine si Gabitza care zice cu nonsalanta ca are aproape o luna de concediu![]()
Hai, ca asa m-am indispus ca mi-am dat seama ca mi-a pierit si cheful de cumparaturi si de tot ce se face frumos in perioada asta asa de frumoasa.
Gata, va las ca m-am depresat cu totul. Ma duc sa verific faxul![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
omustata spune:
Inca odata mii de multumiri pentru felicitari.
Flori-tare rau imi pare de Maya. Dar ai grija ca s-ar putea sa fie contagioasa.
si multa sanatate.
Danelutza-multumesc ca mi-ai atras atentia. Tocmai imi spusese si olgaT. eu habar nu avea ca exista subiectul respectiv pe forum, pentru ca nu prea ma uit pe alte subiecte si forumuri.
Gabitza-multumesc pentru mesajul de pe YM. Am vazut pozele cu andrei si mi-e tare drag, mai ales ca seamana destul de bine cu un nepotel al meu pe care il cheama tot Andrei
.
laura-multumesc pentru felicitare. sper ca nu am fost prea bagareata in e-mailul meu. ce mai face pielea deliei?
sa stii ca incap blocurile alea in pachetul cu jucaria de la Target, asa ca imediat ce am putin timp le trimit si pe astea.
newmami-inca nu am avut timp sa vad pozele, dar ma uit imediat ce imi fac putina vreme. Cat despre grecia, eu am fost asta vara in Rhodos, din Romania si am fost incantata. Dar te sfatuiesc sa iei biletele din Romania. Sunt mult mai ieftine.
Ioana-bine ca ai scapat si succes la rezultate. Iti tinem pumnii.
aurasa-ma bucur ca rezultatele sunt bune si de acum vei fii in minoritate. Vai de tati, daca si cel mic va trage tot la el.
despre OlgaT va zic eu ca nu face bine deloc. deja v-ati obisnuit cu vestile astea din pacate. Are niste migrene cumplite. Varsa de cateva ori pe zi si tony tuseste destul de rau. Vetea buna este ca i-au scos gipsul pe 14. Cu toate astea a fost atat de draguta sa deschida subiect cu felictarile de ziua mea.
As mai fi vrut sa va scriu despre noi, dar s-a sculat maya asa ca il trimit pe asta. Si asa il scriu de vreo ora, dar m-am tot intrerupt.
O seara cat mai frumoasa si
din partea mea.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
robotzica cucului spune:
OlgaM, La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si sa nu te simti niciodata, niciodata singura!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
Danelutza spune:
De Olga T stiu si eu ca nu se simte bine, ba as spune ca se simte chiar destul de rau. Mai stiu de Tony ca la radiografia facuta, au descoperit ca de fapt piciorul era rupt in doua locuri, numai o parte a fost acoperita cu gips, cealalta a vindecat-o doamne-doamne.
Gusta sanatate multa si tzie.
Olga M
sa te ajute Dumnezeu cu liniste si pace in casa, ca daca e asta, restul le duce fiecare cum poate.

nelia spune:
La multi ani, Olga!
Fetelor, daca m-ati fi vazut astazi la biblioteca!!! Mi-am rezervat vreo 5 carti pentru tema de miercuri, m-am pus pe citit si atit de tare mi-a placut, ca daca nu auzeam din intimplare pe cineva spunind cit e ceasul, cred ca uitam fetele pe unde le dusesem dimineata. Nu am facut nimic la tema, dar am citit vreo 300 de pagini pe nerasuflate. In franceza... Vai, ce mi-a placut! Cred ca daca nu aveam copii, nu ma mai urneam de acolo pina nu ma dadea afara. Daca mi-ar face cineva si tema, as fi chiar fericita... ca eu am citit tot pe linga sau ma rog, am citit, nu am scris nimic.
Apoi am venit si am luat-o pe Agata intii, am trecut si am luat-o si pe Tudora si am fost cu ele la medic, ca sa le verifice dupa viroza aia nasoala. Agata e bine, dar Tudorei nu i-a trecut otita, acum are amindoua urechile rosii si i-a dat iar antibiotic
. Eu am vazut ca nu e bine, mai ales ca se tot trezeste noaptea plingind si duce minutele la urechiuse de mi se rupe sufletul cind o vad. Of, i-a dat 10 zile de antibiotic, de doua ori pe zi. Agata e sensibila la git, Tudora se pare ca la urechi. In rest ea e bine, nu a facut febra si maninca!!! A mincat aseara de nu mi-a venit sa cred. I-am dat pentru prima data snitele din piept de pui si a mincat vreo trei si orez si salata si fructe... Iar astazi la fel, nu am avut timp sa gatesc si le-am luat niste cartofi prajiti (nu mai mincasem de vreo doua luni asa ceva) si pui la rotisor si o salata. Din nou a mincat muuult! Acum daca ii voi da antibioticul asta, iar nu mai maninca nika o luna. Dar se si vede ca a inceput sa manince mai mult, are 11.500 si 86 cm. Si de Agata mi-a spus ca a slabit si ca acum e in grafic, ce-i drept ca la marginea de sus, linga linia maxima pentru virsta si inaltimea ei, dar nu mai e deasupra! Are 22.500 si 118 cm (si la inaltime e la maxim, desi nu stiu cu cine ar putea semana).
Gabitzam, si mie imi place tot poza pe care o prefera Elisor, mi se pare ca e bebelusul care s-a schimbat cel mai mult dintre toti copilutii si in bine. E atit de frumusel!
OlgaT, imi pare tare rau ca nu te simti bine. SI imi pare rau ca sint neserioasa, ca tot zic ca te sun si de fiecare data cind ma trezesc ca trebuie sa-mi mai sun si eu prietenii, e numai 10 sau 11 noaptea, cind lumea normala doarme... nu gateste si nici nu invata! In legatura cu durerile de cap si faptul ca vomiti, eu am trecut prin niste momente cumpplite citeva luni cu vestile legate de sora mea cea mica. De prin aprilie care cam ce ai tu, adica migrene infioratoare, vomita, lesina... au dus-o de vreo trei ori la urgente ca lesinat si a facut urit de tot cind s-a trezit. I-au tot facut analize, avea Mg si Ca mult sub limita, i-au dat injectii, dar satrea ei nu se ameliora deloc. Ba chiar durerile de cap erau din ce in ce mai violente. Am asteptat citeva luni programarea ei la Iasi, la tomografie. Acum citeva saptamini in sfirsit i-a venit rindul, am stat cu emotii, ca ne era frica sa nu fie ceva pe creier... Are sinuzita etmoidala cronica, foarte grava, e plin capul de puroi. Daca nu ajungea la timp, ca totusi e tratabila, putea sa-i fie fatala sau ca ramina cu reminescente grave pe creier. Este deja la al treilea rind de antibiotic, face si aerosol si ceva cu unde magnetice, a repetat tomografia si nu s-a schimbat mare lucru. Dar nu o mai doare atit de infiorator capul, nu a mai lesinat si nu mai vomita. Dar puroiul e acolo! Daca in doua luni nu incepe sa iasa singur, ajunge la operatie!
Nu vreau sa te sperii, dar eu m-am speriat (ca si pe mine ma doare capul, numai ca frontal, deci la mine cred ca e tot o sinuzita, dar frontala) si m-am programat la doctor, sa vad daca e intr-adevar asa ceva. Daca nu, trebuie sa fac investigatii pentru aceasta durere de cap... tot m-am tachinat cu efortul intelectual, cu hormonii... dar durerile se indesesc si intetesc, asa ca nu e chiar gluma nici la mine. Sanatate tie si pupici si sanatate lui Tony!
Ioana, ce bine de tine! Ce-ti mai pasa acum...
Adina, dar tu ce scoala faci? Ca e prima data cind citesc, nu stiam ca esti si tu la scoala. Si Agata facuse la un moment dat, pe la doi ani si ceva, o pasiune pentru o cescuta veche, de ceramica si ciobita peste tot la fund, era o amintire de la cabana Omu... numai din aia voia sa bea orice. Sotul meu spunea atunci ca a simtit ca e incarcata de amintiri si de energie buna!
Ar mai fi cite ceva de scris, dar va las, ca am la treabaaa... Sint extrem de ineficienta in tot ce fac. Nu stau degeaba, muncesc tot timpul, dar nimic nu e terminat in tihna, totul e pe ultima suta de metri, cu sufletul in git si pietre in stomac, cu stresul cit casa... Of, cine imi preda si mie citeva ore de eficienta si de programare a timpului si a treburilor!?! Am ochii rosii de nesomn...
Va pup si doresc sanatate tuturor bolnaviorilor, mamici sau copiluti sau, dupa caz, tatici!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA