Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
babygirl spune:
Gabi, doar in 2 am lasat-o pt ca erau singurele goale din primul balon. In a 2 a incapere venisera 40 de copii de la gradinite. Vezi poze din albumul yahoo de la balon aici
Lucas, balonul este pt copii peste 2 ani. Daca il duci pe Matei este pe raspunderea ta. Mie mi se pare periculos cand este aglomerat. Majoritatea nu-s de ei, asa ca este indicat sa mergeti in timpul sapt. pe la pranz, altfel ramaneti cu buza imflata.
Mi-a trimis tata un link dragut. Tocmai s-a intors din Laponia. Cititi www.santaclausvillage.info/eng/story.htm" target="_blank">aici
Dar pozele cu mine si sotul cand eram mici le-ati vazut?:)
loreen spune:
Buna dimineatza...
Am intrat sa va dau binete, sa va doresc o saptamana plina de soare prin ceata...
A...sa va arat si pozele din vizitade duminica
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, tare mai sunt simpatici cum se joaca acolo la gramada, si totusi paraleli ![]()
Sa va zic ce am facut ieri. Am citit aici pe DC si m-am socat de cazul unei fetite de 2 ani, care a dat pe gat niste Mr. Muscolo si e in coma acum, cu toate tubul digestiv distrus, groaznic! Si asta a facut-o gasind in gunoi o sticla cu un rest pe fund.
Am facut loc intr-un dulap la inaltime la toate chimicalele din baie si bucatarie. Ca la mine erau in bucatarie sub chiuveta si in baie in spatele WC-ului. Iar Andrei e super curios in perioada asta. Si o sa am grija sa nu las nici macar in gunoi, o sa le arunc afara direct la ghena. Am pus acolo inclusiv niste cosmeticale de-ale mele pe care le folosesc mai rar, gen fixativ de par si niste creme de corp.
Deocamdata stie sa arunce in gunoi, inca nu s-a apucat sa si caute in el, dar cine stie ce idei poate avea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Draguti foc copilasii din Constanta, Delia e mortala cum incearca sa-si bage posteriorul in masina de spalat, Alex tace si face, Stefan blondinul mandru intre fete, Maria subtirica si inaltuta desi piticii nu-s mai prejos, as fi vrut sa-i vad si boticul de printesa mofturoasa.
Gabitza ce tragedie cu fetita, asa e, inaintea vigilentei e necesara precautia
Sa va arat noua barbita aici cu care sper sa dau lovitura la...mancat civilizat, vise, nu? Ghiciti cine-i baietelul aici si cum imi fac pedichiuraaici
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
gabitzam spune:
Mai ce atent isi taie fata unghiile
Imi place si scaunelul ei.
Apropo de unghii, Andrei dintr-o data nu mai face scandal la taiat unghii, sta cumintel si asista la operatiune. Poate pentru ca i le-as fi taiat oricum si si-a dat seama ca oricum nu scapa ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Tocmai m-am delectat cu niste poze
Gasca de la Contanta e simpatica tare. Delia e foarte moderna la hainute, poza cu fundul in masina e dementiala. Alex este o gazda foarte draguta, daca vin poate ma serveste si pe mine cu ce gateste:) DE Stefan m-am indragostit
si ma gandeam eu asa, daca il astept sa se faca mare macar de ginere sa il am:))
Pozele mele
simona_filipas spune:
Acum apuc si eu sa intru si sa dau buna ziua.
Andutzy sa-ti traiasca finuta
Tdy cum se mai simte Alyssa?
din partea noastra
Laura
Deliutei sa-i treaca bubitele si sa devina cea mai mare mancacioasa
Cuscra ce sa-ti spun despre ginerica al tau. Azi a luat-o peste manuta pentru ca a reusit sa ma scoata din sarite. Eu incercam sa-l hranesc iar el dadea cu piciorul in farfuria cu mancare ca mai apoi sa-mi dea cu mana peste farfurie incat am imprastiat toata ciorba pe jos. I-am explicat cu binele ca nu-i frumos, ca ma supar, ca face mizerie dar se pare ca nu a vrut sa priceapa decat dupa o palmuta.
Incerc din rasputeri sa nu ma enervez, sa nu tip si cu atat mai mult sa dau in el dar cateodata sare calul rau de tot si om sunt si eu.
Face prostii cu zambetul pe buze si se mai si uita la tine sa-ti vada reactia. Sau te loveste si in secunda doi vine si te cuprinde in brate si te pupa. Nu ma deranjeaza nimic mai mult decat faptul ca intentionat loveste, arunca cu jucarii de nervi.Cu binecunoscutele crize de nervi si aruncat pe jos inca stam bine pentru ca atunci clar nu-l bag in seama si renunta repede. Acum a descoperit ce interesant e sa muste. Asa ca tacamul e complet.In rest numai de bine
Simona si Dragos Octavian
Tdi spune:
Ciaooo!
Alyssa e bine, sper ca am scapat de buba, mai continuam 5 zile cu antibioticul desi e calvarul vietii mele sa i-l bag cu forta pe gat cu siringa in timp ce urla de se sufoca si-si face greata sa vomite...asta e, trece. Tocmai a mancat o portiuta de macaroane si niste prajiturele iar acum se delecteaza cu iubirea vietii ei - pufuletzii romanesti!
Din pacate trebuie sa ma duc la munca
, dupa atatea zile de stat doar langa kupil bolnav s-au adunat o groaza de treburi de facut si nu mai am nici o scuza...in plus pitika e chitita sa recupereze ce n-a facut zilele astea asa ca nazdravaniile se tin lant!
Va 

!
Album Alyssa
saryta spune:
Fetelor ce surpriza chiar nu ma asteptam ... multumesc tuturor pt. urari si in special ii multumesc Florentiei ca va anuntat.
Noi suntem bine bb Antonia este cumintica si doarme tot timpul. Pana in prezent nu am facut nici o criza de nervi cu toate ca este destul de greu ... Andra e in clasa a 2-a si trebuie sa o controlez la fiecare pas, iar Sara abia asteapta sa o mai pupe un pic pe Antonia.Am noroc ca ma ajuta sotul ... cat poate binenteles ... dar e un ajutor.
Pun si eu povestea mea ... care nu e cine stie ce , dar sper sa o cititi cu drag si sa va reamintiti prin ce ati trecut.
Salutare mamici si burtici ... printesele mele dorm si m-am gandit sa va mai scriu un pic despre aventura noastra.
Luni trebuia sa merg la control si sa-mi dea dr nr de tel al altei dr caci ea pleca de miercuri pana duminica la un curs la Cluj ... si in caz ca se intampla sa nu raman fara dr. ... asa ca duminica seara l-am fugarit pe sot prin casa(vorba vine caci abia astepta) in ideea ca poate poate.Luni la control pe calul balan surpriza colul dilatat 2-3 dr imi spune ca poate sa ma si ajute un pic daca vreau sa nasc mai repede un pic(cu toate ca dupa ciclu aveam 40 sapt, iar la echo facuta in ziua aia ... niste valori total aiurea - un echo vechi probabil).Asa ca dr m-a convins sa raman sa mai vedem caci fiind la a 3-a nastere puteam sa nasc pe drum pin la spital(eu fac o ora pin la Iasi).In lift dr imi pune mana pe burtik si spune ca se cam contracta cam des.
Seara pe la 7 apare dr iar si vrea sa ma vada iar pe calul balan ... dilatatie tot 3, dar se elimina dopul ... dr era f fericita ca oricum se intampla zilele astea si mi-a bagat 2 pastile jos si stai si asteapta mami.De pe la 10 am inceput sa am contractii regulate si nu f dureroase, iar pe la 11 m-a luat jos la sala de nasteri ... dilatatie 5.Dupa ce am stat pe stanga pin m-am saturat pe la 12 am inceput sa am dureri destul de mari ... am plecat in cautarea dr. Pe hol m-a luat la basca moasa ca unde ma duc ca mai intai tre sa ma vada ea ... numai bine ca a aparut dr mea si m-a suit iar pe capra dilatatie 5-6 ... fai clisma (pe care o urasc) dar asta e ... oricum dupa ce i-am pus 500 la moasa ea tot naspa s-a purtat tipa, comenta si multe altele.Cat m-am chinuit pe buda s-a rupt si apa si durerile erau deja insuportabile ... sus iar pe calul balan surpriza dilatatie 10 (eu deja ma gandeam ca o sa ma taie) si in max 2-3 min bb Antonia a iesit la suprafata.De rupt nu m-am rupt in schimb am avut cateva fisuri pe col si dr le-a cusut ca asa e mai bine.
Placenta s-a eliminat ok si dupa aia dai cu dureri ca se strangea uterul ... dureri care au tinut 3-4 zile (dar e ok caci daca le-am avut eu nu le mai are bb).
Cam asta e tot dar i-am spus si sotului sa nu mai spere si la un baietel caci nu mai vreau m-am saturat de dureri si tot ce tine de asta.
In rest in spital a fost ok (budele erau oribile ... asta e).In scimb ultima zi cand sa ne externam a fost de pomina ... am asteptat 4 ore un bilet de iesire pe care nu dorea nimeni sa-l scrie ... am asteptat de la 11,30 - 3,30 cand am inceput sa fac scandal si sa plang in hohote de nu ma mai oprea nimeni ... dr mea vorbise de dimineata cu dr de garda ca sa-mi faca iesirea , dar se pare ca asistenta a uitat sa-i duca foaia si am stat si am asteptat de mama mama. Dupa ce am facut scandal a aparut imediat cu biletul dar fara parafa ca cica toti dr erau in sala de nasteri si baliverne de astea ... totul e posibil la noi in tara. Cand sa plec am pus stampila spitalului pe bilet si ma intreaba d-na aia de ce plang si-i spun povestea si-mi spune ... da, ce nu putea sotul sa vina maine dupa el .... eu spunandu-i idioatei de asistente sa ma lase sa plec fara , dar ea mi-a zis ca nu se poate asa ceva ... da alea care fug ce se mai intampla cu ele????? Suntem in Romania cu niste incompetenti.
Oricum am avut 2 zile o criza de stomac de ma urcam pe pereti.
Bine ca s-a terminat totul cu bine si suntem sanatosi.
Antonia este o scumpica cumintica care mananca si doarme toata ziua nu prea ii aud glasul ... sper sa ramana asa.Mai greu e ca o am si pe Sara care toata ziua o pupa si-i face mai, mai si-i fura manusile si multe altele.
Va pupacesc dulce 

si poate mai intru sa va mai povestesc din aventurile noastre.(oricum va citesc tot timpul, dar de scris e mai greu).
Mariana -
de
ANTONIA
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
fran spune:
Buna !
Noi am mai facut un pas inainte :ieri a fost prima zi FARA somn de pranz.
A fost pe la noi o prietena cu un bebe mic, s-a agitat-se agita mereu cand ma vede alti kinderi in bratze si nu a mai vrut sa doarma. Eu incerc sa nu o fortzez sa manance sau sa doarma asa ca am lasat-o in ale ei. S-a culcat la 18-era rupta si a dormit pana de dimineata la 8(ora ei de sculare). Cu 4 pauze de baut laptic peste noapte-ca nici nu mancase de seara...
Azi vad ca incearca sa repete figura-topaie fara nici un gand de somn
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut