Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, intru pe fuga si eu.
Clara haioasa foc Teo. Imi pare rauca doarme asa de rau. stiu cum e cand nu vrea sa doarma toata ziua. bine ca nu urla ca a mea.
Lucas, ti-am trimis un PM
Teatru de papusi - Alexia a stat cuminte si se uita curioasa.
uff iar face scandal
pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am uitat sa mentionez aseara cu nervii mei ca este curtea bisericii, dar curte amenajata pentru copii de primaria sectorului 2 si nu este trecut nici un program pe usa...El are chei de la poarta ca este si poarta bisericii, nu numai a parculetului, dar asta vara gaseai parinti cu copii pana noapte tarziu acolo si nu numai asta vara...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne ce zi frumoasa, zici ca e aprilie, nu noiembrie tarziu!
Am plecat initial spre parc, dar a adormit Andrei in masina, prin urmare am plimbat maimutzica sa doarma. N-am avut chef de gatit, asa ca ne-am oprit la Cocosatu, in capul strazii noastre, si am luat mici. Am pus cartofii la prajit, sunt pe foc acum, si mi-am pus ceva bunutz intr-un paharel, nu va spun sa nu va fac pofte Trai pe vatrai neneaca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Tdi-multa sanatate Alyssei La cum agata virusii o sa-si faca o imunitate pe cinste, fara misto, eu am facut viroze si boli ale copilariei intr-o veselie mica fiind, apoi la scoala nimic. Chiar mi-a fost ciuda uneori, juma' de clasa bolnava si bine-merci acasa iar de mine nu se mai lipea nimic sa mai stau si eu pe acasa

Loreen-nu prea cred ca are legatura dermatita Deliei cu praful sau parul pisicilor. Nenea ala ti-a eliminat cei mai cunoscuti alergeni -zic eu- in ideea de a nu face in timp si alergie la ceva de genul asta-plus ca se spune ca cei cu dermatita sunt predispusi la astm. Pe de alta parte, eu am niste articole cum ca, bebelusii care au predispozitie spre alergii dar traiesc in casa cu pisici NU fac alergie la parul de pisica, capata un fel de imunitate la alergenii cu care au venit in contact de foarte mici. Adica prezentza pisicii ii face chiar bine...parerile sunt evident impartite.
Gabitza-marionete mari de mana am vazut in cora-un set cu 5-6 bucati dar urate ca dracu', de fapt una din ele e chiar un cap de drac. Nu mai stiu cat costau.

TCM am gasit la un TCM pe Mosilor (de fapt la intersectia dintre Mosilor cu Dacia-vis-a-vis de Mega Image) o jucarie fisher-price, Elmo-"sports and Go Camper". A costat 450 si era singura dar mi-au zis ca mai primesc jucarii saptamana viitoare. O sa mai trec pe acolo si va zic.
I-am luat si un scaunel de plastic(500) foarte solid si care nu aluneca ca sa ajunga sa se spele singura pe maini-dar inca nu ajunge. Si mai aveau si niste scaunele tare simpatice de copii -mici si cu spatar, din lemn, vopsite in mov si cu cateva floricele. Tare simpatice, dar mi-a fost teama ca acum se urca pe el si se rastoarna...350 costau astea si erau in cutii destul de mici (neasamblate). A, si am luat si un set de marionete de deget cu 200. Cam uratele dar numai bune pentru teatrul Giordani. Astea chiar seamana cu papusile din baby-E, o sa le fac poze sa le vedeti. Din astea mai aveau.
Ioana-nu ti-a zis de vaccin pt varicela( si hepatita) pentru ca nu e obligatoriu sa le faci. Poti sa intrebi tu dr. si vezi ce-ti zice, parerile sunt impartite. Varilix-ul nu da o imunitate prea buna asa cum ziceau si fetele. Eu i l-am facut in ideea ca daca face boala o face mai usoara-adica apare un singur rand de bubite-se zice. Oricum nu cred ca il repetam-cum zicea Monu, cam dupa 3 rapeluri se obtine o imunitate buna la boala.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Noi facem bine ...la fel de crizate si nemancate,insa pline de bube...altele...si bag mana in foc si nu ma ard ca-i de la prednison...pe corp au mai disparut insa i-au aparut vezicule pline cu lichid exact pe dansa...au aparut exact din ziua cand am inceput sa-i dau prednisonul...asa ca azi intr-un acces de furie mi-am bagat cracii si am aruncat medicamentul si gata...am sa-i dau aeriusul si ketof vreo luna jumate si asta e...eu nu chinui copilul...a slabit de amrti pana acuma de nu-mi vine sa cred...nu stiu daca a baut jumate de litru de lapte si sa fi mancat 4-5 biscuiti...ori la varsta ei este inadmisibil asa ceva...
La urmatoarea criza am sa vad care-i factorul declansator...
Bine naibii ca nu am dat pisicile cum ma gandeam in seara aia...le mai chinuiam si pe ele...

Raluca si io-s fata ...trebuia sa ma iei si pe mine cu voi la cumparaturi...nu am pasaport ca de lucrez vorba aia la spatii verzi dar vorbeam cu colegii si treceam si eu granitza pe blat...in portbagaj...

Monu vezi ca a fost ALexia cuminte...bravo ei ...

Fran nici eu nu cred ca are vreo legatura cu matzele...ar fi trebuit sa aiba de la inceput,ori ea pana anul asta in primavara nu a avut nimic...acuma ma gandesc sa o pun iar pe picioare cu mancarea ...

Tdi cum mai este Alyssa?!

Azi am fost cu Oana la Cornelia...s-a umplut casa dintr-o data de misunatori...Stefan este minunat de frumos...si vorbaret si mancacios...Maria a crescut atat de frumos ...s-a inaltat si vorbeste tare bine si clar...Alex ma uimeste pe zi ce trece,iar cand o aud cum zice dragastos "mami" ma ia cu plansete...de Delia v-as zice dar nu am ce...a trebuit si a simtit nevoia sa ma faca de cacao...a tras niste ragete asta ca sa nu zica lumea ca-s mincinoasa...Stefan si Maria se uitau la ea contrariati si speriati,doar Alex isi vedea de ale ei...
Iar Cornelia este o mamica slaba parea chiar odihnita si arata foarte bine...mi-a placut de ea...
Poate reusim sa ne mai vedem ... aaa.... duminica viitoare mergem la teatru de papusi...sa vezi atunci scandal

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao mamici si pitici dragi, pentru ca v-ati gandit la noi! Alyssa e mult mai bine, a luat deja a3a doza de augmentin si sper sa fim pe calea cea buna, desi mai face uneori febra nu-i mai dau antitermice ca-i trece de la sine si nu-i mai mare de 38.6...fatza de vineri si ieri cand avea aproape incontinuu peste 39. In seara asta a cerut si de mancare, se vede ca n-o mai doare gatul saracutza. Ieri in timpul urletelor de la medic am observat ca i-au iesit si ceilalti 2 canini, mai lipsesc 4 masele si-i avem pe toti!
Eu cu tati suntem ruptzi, de 3 zile dormim pe apucate, mai mult nu, plus ca io mai am si alte bube de care nu va mai zic ca si asa am monopolizat subektu' asta cu problemele mele...
Vreau sa va spun ca v-am citit si imi cer scuze ca nu raspund personal nimanui dar deocamdata pur si simplu nu sunt in stare si nici timpul nu-mi permite. Va pup inca o data!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Sanatate Alyssei!!!

Ema a cazut din pat. Buf, planset, fug la ea, si pana ajung....copilul doarme sub pat.:)

Am reusit sa descarc 2 filmulete de la Balonul Copiilor. Le puteti vedea www.dropshots.com/adinahrincu" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

TDI, sanatate multa Alyssei!!!
Adina, am vazut filmuletele cu Ema. Ce distractiv trebuie sa fi fost pentru ei atit de mici, sa urce gonflabile atit de mari. Si Agata e topita dupa acest gen de jocuri, pe Tudora inca nu am dus-o.

Tudora spune ceas, usha, lumina, taci si nu stiu. De ieri, numai ca la ea suna cam tzeas, usa, lmia, tasi, nu siu. Si in seara asta a avut o ocupatie importanta: s-a descaltat si incaltat cu o pereche de sosete vreo doua ore la rind. Trebuie sa o filmez, sper sa mai faca si miine, sa o vedeti cu cita meticulozitate isi pune soseta pe picior. A incercat sa puna si papucul de casa, dar inca nu-i iese.

Si aici a fost frumos astazi, cald si o zi superba. Asa ca am fost mai mult plecati, dar dupa-amiaza spre seara am gatit vreo 5 feluri de mincare, ca miine si poimiine trebuie sa invat din nou pentru testul de miercuri.

Va pup si va doresc o saptamina lipsita de griji si cu mult soare.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Andra intradevar e tare fericit Dragoselu' pe covorul de frunze. De preoti "numai de bine" as zice, pentru mine sunt niste salariati ai statului si nimic mai mult.

Lili cand ati fost ultima oara la restaurant ? Ei, bine, Sergiu stie cel mai bine

Clara minunata fetita ta! Chiar ma gandeam ca despre 4D e vorba si nu 3D

Fran si eu sunt fan TCM, de foarte curand i-am luat 2 bodyuri cu elefantel roz, tare dragute, cu 15 ron amndoua si cum ma mananca tare palmele...mai dau o tura si azi sa caut jucaria de care spuneai.

Lucas bine ca ai ajuns cu bine acasa, ceata asta e tare pacatoasa cand esti cu masina, am prins o data la coborarea din Poiana o ceata de nu se vedea la 1 m si am facut pana in Bv aproape 1h si jumate, mers ca melcul, drum care mai mult de 20 minute nu e. Dar ce achizitii ai facut? Toale, cumva

Teddy ne conversam cand Alyssa va fi bine, pana atunci asteptam rapoarte din ce in ce mai bune. cu drag de la noi

Bianca a inceput sa se catere pe biroul lui "Nande", bineinteles ca l-am certat pe Andreas pan-la loc comanda, dar el nu si nu, ca s-a urcat singura. Asa ca am stat la panda si nu-mi venea sa cred ce vad ochilor. I-am explicat ca ce face ea inseamna "au" si "buba", dar dupa un timp tot acolo am gasit-o, asezata turceste, confortabil si desena pe perete.
Mami - Bianca pune accentul pe "i"

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, sanatate multa la pitika si sa ne dai vesti bune!

Elisor, si pentru Andrei unul din locurile favorite este sus pe biroul meu. Si asta de obicei cand sunt eu acolo, altfel nu-l pasioneaza. Si ma scoate din minti cand impunge ecranul monitorului cu degetele. Sunt numai urme pe el, si este monitor LCD, ecranul nu e de sticla, ca cel dinainte, sa se stearga usor.

Adina, cum mai sa doarma sub pat dupa ce a cazut? Ce m-am distrat cand am citit asta M-am uitat si eu la filmuletele cu Ema la Balon, cred ca o sa fac si eu o incercare cu Andrei. Ati incercat cu ea pe mai multe gonflabile? Sau doar pe cea din film? E mai usoara? Zicea si Raluca, ca se duce cu Matei, sunt curioasa si ea ce zice, daca l-a atras activitatea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput