Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, cam subtire activitatea pe aici, se vede ca e sambata. Cred ca ma bag si eu la un nani ca de mult nu am avut asa privilegiu.

Fusei azi in Europa, dar dezamagire mare: intr-adevar magazinul cu jucarii de la Tommy nu mai era (sau poate nu l-am mai gasit), iar la cel cu bodyuri Carters nu mai aveau din cele frumoase, erau unele in dungi cu niste culori uratele, plus ca s-au scumpit. Asa ca am achizitionat o papusa (ca m-ati innebunit cu ele) destul de mare, niste ciorapi lungi si manusi pentru Mogo. Ma rog, erau de toate pentru toti, bani sa ai si timp sa vezi, dar eu eram stresata pentru ca am fost cu Ana dupa mine si desi a stat cumintica in carut (spre marea mea mirare) si chiar a adormit la un moment dat, ma tot gandeam ca o apuca pandaliile. Iar cand am primit si mesaj ca voi avea ceva de lucru in orele ce urmau s-a terminat orice distractie si m-am carat acasa.

Gata, ma duc sa ma culc. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele, sper ca faceti mai bine decat noi...Alyssa iar e bolnava! am reusit s-o vada un pediatru si ne-a zis ca are faringo-amigdalita, ii dau antibiotic si ma lupt cu febra..."doar" 39.9 de data asta!
Va pupam si sper sa revin maine cu vesti mai bune...ma duc ca plange dupa mine.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tdi sanatate multa Alyssei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tedy sanatate multa lunganei, of, iar aveti probleme, mult ai mai tras-o cu ea in ultimele luni. de la noi sa se faca repede bine.

Flore, Clara pretul e fara CD, am vazut si preturi bucurestene variind intre 1,4 - 1,9 mil.

Androix am pierdut sirul lunilor implinite, probabil si noi vom face luna viitoare vaccinul (tot schema de la stat)

Ce zile superbe au fost, parca e inceputul verii.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, multa, multa sanatate si din partea noastra.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Stie cineva pe unde pot face reclamatie unui preot? Am zis ca intru pe toate forumurile posibile sa-l fac de ras pe preotul de la biserica POPA SOARE (rau e ca nu stiu cum il cheama, e cel mai tanar, cu ochelari si voce groasa) care in seara asta nu ne-a lasta pe D, tati si pe mine sa intram in parculetul din curtea bisericii pe motiv ca isi scosese dihania de caine prin curte. Adica Dragos statea si balea la gardul parculetului sa se joace si el cu covorul de frunze...dar nu a avut parte, pentru ca se juca cainele preotului si preotul(mi-e si rusine sa-i spun asa) ne-a zis ca e cam tarziu pentru parc(totusi e ora 20, si nu ne da voie in curte -erau incuiate portile, ca niciodata seara). De mentionat ca este acelasi preot care face crize de nervi daca intra cineva cu cainele sa-l plimbe prin parculet sau daca copiii se joaca mai zgomotos...sau nu vor sa ia impartasania ca un om mare(poate sa ceara si bis....puii mei, chiar m-am enervat)
Aveti aici,aici si aici poze cu D azi la pranz in parculet si veti vedea pe fata lui motivul pentru care am vrut sa revenim si seara tot acolo, cum am facut-o de atatea alte ori...RUSINE, DOMNULE "PREOT"!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara sau mai bine noapte buna!

Tdi, multa sanatate Alyssei, ce ghinion aveti voi, asa repede sa se imbolnaveasca iar.
Monu si Gabitza, v-am spus ca la Creanga primesc abia de la doi ani in sus, or sti ei de ce:)
Elisor, la noi era 2,8 mil plus caseta adica 3.2 mil am dat pe 4D .
Ei, eu am intrat in priza rau cu fata mea, nu doarme de trei zile cum trebuioe, e atata de agitata ca zici ca a baut vreo bautura energizanta. DE trei zile doarme extrem de putin ziua si la ore imposibile. Ieri a domrit o ora dar azi doar jumatate de ora pe la cinci, era rupta de somn dar pe baricade. La pranz a mancat doar jumatet din ciorba si nimic altceva si ianinte de repriza de somn de la cinci i-am dat pui la gratar. ERa sa adoarnma in scaunul de masa asa ca am dus-o on casa in pat, a mai ciugulit putin si a cazut lata. NU am prins de la inceput motaiala ei dar vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=201205&cdate=20061125&ctime=132940" target="_blank">AICI cum a adormit Teodora mea azi.
IAr seara alta nebunie, aseara la 23.15 si azi la 23, macar azi s-a agitat mai putin. E iar cu iesitul dintilor si ma innebuneste.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andra, daca preotul are chei, parculetul cu pricina este curtea parohiala cumva? Altfel, pentru comportamentul lui in acest caz nu ai cui te plange din pacate. Eu te inteleg ca mamica si Dagoselul e un scump in frunze dar daca e curtea aferenta bisericii nu prea ai ce face. Unde e exact biserica asta?
Deh, in asta tara traim
Si eu ma enervez de tot felul de chestii cand ies cu copilul dar e clar ca doar ne macinam nervii, aici nu ai cum sa lupti.

Pupam sa treaca supararea.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Clara, e o scumpa Teodora! Mai avea putin si adormea cu capul in farfurie. Cu ocazia asta am gasit si filmuletzul cu numerele. Tare de tot!

Tdi, multa sanatate piticutei. Of, cred ca v-ati saturat de atatea raceli.

Laura, cum accepta Delia mancarea fara sare? Sau mai bine zis, vrea sa se atinga de ea?

Ieri seara ne-a scos Sergiu la o plimbare ca in casa deja nu mai aveam loc de intors, ne-a adus de nu stiu cate ori pantofii si hainele doar-doar om iesi odata. Ne-a condus pana la restaurantul din parc. Nu a fost nimic surprinzator pana aici, ca erau o gramada de scari pana acolo si a fost fericirea lui sa le urce, dar cand a ajuns la usa a inceput sa planga si nu s-a lasat pana nu a deschis-o si a intrat. Credeti ca am mai reusit sa-l scoatem de acolo? Nooooo. Vrand-nevrand, a trebuit sa stam sa bem un suc.

Va pup
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

neatza!!

profit ca toata lumea doarme la ora asta!

ieri am fost o fuga pina la Bulgari la Ruse. am plecat dimineata si ne-am intors seara. numai fete.am lasat copii cu tatii si am plecat la cumparaturi. cel mai nashpa a fost drumul de intoarcere, pentru ca a fost ceatza ingrozitoare si nu vedeam la 1 m in fatza, nici nu stiam daca suntem pe drumul cel bun, si asta imediat dupa ce am intrat in Giurgiu. prietena mea habar nu avea unde sunt luminile de ceatza la masina!!! a fost ingrozitor mai ales ca erau si portiuni unde drumul se repara!!! nici un fel de semnalizare a drumului. bine ca am ajuns, ca nu mai credeam, ma si vedeam in cimp!!

ne-am oprit si in duty free de unde am venit cu multe sticle, imaginati-va o masina plina de femei cu portbagajul plin de sticle, tigari, cutii de pantofi, cizme. da a fost fain! am gasit si produse Vichy cam la juma de pretz fata de Romania. si bebe Matei s-a ales cu multe cadouri si tati a primit cite ceva.

astazi vrem sa ne ducem la balonul copiilor, sa vedem cum este. dar asta cind se vor trezi ca vad ca nu dau nici un semn.

loreen meyyyyyyyyy fata chestia cu ascunsul nu tzine! garantat. mai ai 10 zile, bine ca a inceput sa mai treaca.macar vezi cum chinul da rezultate.

Cloreta
da ce i-ati facut fetii!!! frate a a adormit instantaneu. da-mi si mie retzeta.pls,pls!!!!
Ada, bravo! de mic stie ce vrea, barbat hotarit.
gabitzamcam in fiecare spatamina simbata este teatru de papusi in FEERia, dar Matei l-a tratat cu flit, eram curioasa daca ai vostri stau.cred totusi ca sunt prea mici.
Tdi, sanatate multa!!! si aveti grija de voi.

gata, cred ca cineva s-a trezit!!! si in curind o s ainvadeze tot teritoriul.

Mergi la inceput