Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor din Canada, voi stiti daca bucataria Pooh pe care au cumparat-o fetele se gaseste si in Canada? Ca eu am cautat-o peste tot si nu am gasit-o. Pe net am vazut-o in Europa, dar nu am gasit nici un magazin de aici care sa o aiba. Daca ati vazut-o, spuneti-mi si mie unde. Mi se pare complicat sa o cer din Romania si cred ca m-ar ajunge si mult mai mult decit daca as lua-o direct de aici. Sotul meu nu vrea sa cumpere de pe net, adica sa-si dea numarul de la cartea de credit si nu vrea sa o fac nici eu. I-a placut si lui foarte mult, dar vrea sa o ia cu minuta lui din raft... pasarele, fiecare cu stolul lui. Deci, daca ati vazut-o pe undeva, spuneti-mi si mie, ca tare i-as lua-o Tudorei. Eu tot visez ca, inr-o zi cu soare, ne apucam si noi serios de camerele fetelor... sper ca nu se marita pina le vom aranja asa cum ne-am propus. Si bucataria aia ar fi mers foarte bine in decorul imaginat pentru camera ei. Plus ca-i place sa se joace cu asa ceva, am vazut la gradinita, coltul cu bucataria e al doilea pe lista de preferinte, dupa cel cu cartile.

Am uitat sa va spun ca de vreo saptamina, Tudora adoarme cu o carte si se trezeste tot cu ea. Este o carte cartonata cu alfabetul, pentru pitici, cu animale, in romaneste, pe care a adus-o tati. Seara cere sa citim din ea si sta pina o terminam, apoi spune gata si o pune linga pat. Noaptea daca se trezeste si eu nu sint linga ea, ia cartea pe intuneric si pleaca cu ea prin casa sa ma caute, dimineata la fel. A luat-o si la gradinita, o poarta peste tot. Noi ii spunem ca e primul intelectual al casei de la opinca incoace.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia m-a busit rasul cand ai zis de zatul de cafea ...mi-o imaginam pe Delia pe post de aborigen...vezi sa nu...in ziua cand am venit de la dermato in masina cu noi se afla si homeo care s eoferise sa ma ajute cu Delia pana gaseam medicamentele...biata femeie nu stia la ce sa se astepte...
Delia si-a aratat adevarata fatza si la sfarsit doctorita mi-a spus ca dpdv ei de vedere imi da dreptate si ca ma intelege daca ii mai articulez cate una la fund fetii ...pentru ca cere uneori cu ardoare...
Deci poate sa zice toti dermatologii ce-or vrea...pana nu se dovedeste clar ca alergia Deliei are stricta legatura cu pisicile nu le dau din casa...motanul are 6 ani si nu pot sa-i fac una ca asta...si plus de asta sunt atat de cuminti de nu-mi vine a crede...
A...tot legat de piele...cred ca ceea ce ar face zatul de cafea face crema care mi-a dat-o...Eucerin lotiune ph5 se cheama...ii elimina stratul de celule moarte...ca ma si speriasem azi cand am vazut cum ii arata piciorusele.

Adina eu le-am vazut insa nu mi-au placut din punct de vedere al calitatii materialului...cele de bebelusi cu pantalonasi cu piciorus sunt mai frumusele,insa nu le mai vin fetelor... rochitele parca-s din carton cu puf pe margini...
Oricum eu nu-i pot lua Deliei ca am nevoie numai de bumbac %

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Teodora a facut niste crize ca nu a vrut sa se culce si a adomrit la 23.15, am zis ca mor, dupa o zi de alergatura si smotru.

Cu cohii carpiti am vazut mesajul Adinei si atat si nici nu mai sunt in stare sa citesc acum.

Adina, bucataria cu Winnie era 1,9 milioane la promotie deci nu te necaji ca nu e mai ieftina iar costumas de craciunita, nu e cine stie ce, m-am uitat si eu, niste rochite dintr-in soi de catifea subtire, cam carpa pareau.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Loreen, nu mi se pare mult, doar ca ma bucuram ca am avut si suta de la cumnata si a trebuit sa platesc numai 22$ :)

Maine am programare la par si apoi la unghii- yoohoo!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Ce faceti?!Dormiti cumva la ora asta?!
Hai sus...hopa mitica ...
Uite o calda sa va aduca pe linia de plutire...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare, cu ochii carpiti de somn caci a noastra fata a adormit pe la 12 noaptea si a stat intre noi vreo 2 ore de m-am trezit cu burta amortita. Noi ne pregatim sa plecam la Carrefour la Teatrul de papusi. Sunt tare curioasa sa vad daca o sa ii placa.
pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu vizionare placuta...poate va sta Alexia, mai ales ca e ceva nou pentru ea...

Adriana rasfat nu gluma...fa-te mai-mai ca asa-i sta bine unei doamne...

Ma uitam acuma la teveu si aratau ca sunt reduceri la NY...acolo era de mine...mai ales la Toysrus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Alex s-a trezit la 9.30 si aseara s-a culcat pe la 23.00.. Numai ca eu sunt varza de oboseala, chiar si dupa o cafea.. Off. Azi cred ca vom sta in casa ca-i tare urat si ploua... Si Pifosul tot imi aduce pantalonii sa-l imbrac ca sa mergem afara.. Poate il duc sa vedem...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor haideti cu pozele pentru colajul de mamici. ca ne apuca anul nou daca nu trimiteti. Si nu ma pot apuca de el doar cu 4 poze...
Ca sa-l fac pana la Craciun... sper!

beatrice_rotaru2005@yahoo.dk

specificati colaj DC si numele

ca mai am si altele pe alte forumuri....

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la Carrefour dimineata si ne-am intalnit si cu Adina&Ema si Monu&Alexia, plus taticii din dotare. Noroc ca noi ne-am fi dus oricum la cumparaturi acolo, ca e in programul de fiecare saptamana. Dar daca ne-am fi dus special pentru teatrul de papusi poate eram putin dezamagita. Maimutza mea mica nu prea s-a aratat decat sporadic interesat de marionete. Nici Ema de altfel. Doar Alexia ce a stat super cumintica, nici nu i-am auzit glasciorul, cred ca Monu a trucat
filmuletul ala unde urla Au facu fetele poze, poate va arata ele, ca noi n-am avut aparatul la noi.
Dupa varsta copiilor care erau atenti acolo si participau la poveste (cam peste 3 ani) mi-am dat seama ca inca e rpea devreme pentru ei teatrul de papusi, nu se pot concentra.

Andrei era cam in timpul lui de somn asa ca a adormit la taica-su in brate si asa am defilat cu el tot magazinul. L-am mai luat si eu cu schimbul, s-a trezit dupa ce deja iesisem de la casa. Intr-un fel a fost mai bine, ca era foarte aglomerat si el nu sta locului pe carut, ne alearga printre rafturi.

Au intrat si fetele in supermarket, dar le-am pierdut din ochi. La un moment dat am vazut-o pe Alexia in carucior, tot cumintica statea, sigur nu e Alexia in filmuletul care urla

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput