Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabi, Monu, incercam sa venim la teatrul de papusi, dar nu promitem. Mihai vine dimineata acasa de la "Dansez pt tine".

Ieri am fost in Herastrau la Balonul copiilor. Am stat 2 ore si abia ne-am urnit spre casa desi eram toti rupti de oboseala. Incredibil cat au putut sa alerge si sa se catere copiii!Atata fericire n-am mai vazut.erau in extaz.Se urcau cat puteau ei de sus, tipau de fericire, isi dadeau drumul in jos care cum putea. Puteti vedea poze aici

Cred ca am scapat definitiv de biberon. Ema bea de o saptamana din canita asta

Aurasa, trimis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, nu ti-e teama ca ar putea sparge canita aceea? Eu ma rezum deocamdata la plastice pentru Andrei. Mai nou i-am luat un pahat tare simpatic cu Tweety, care are cumva un pai incolacit pe dinafara lui, se vede lichidul cum urca prin pai cand bea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabi, o tin in brate, pe genunchii mei, ii tin si canita cand bea. Nu i-o las pe mana. A rezistat 50 de ani, nu vreau sa o sparga Ema acum.:) Ideea e ca bea lapte iar de cand i-am dat-o. Bea si foarte repede cu ea. Nu ma prea impac cu plasticul, si mai ales cu paiul. Se spala tare greu si asa m-am saturat de spalat biberoane si canite de plastic, ca de la 5 luni asta fac. Avem o canita cu pai, dar nu-i dau decat apa cu ea. Si nici aceea nu i-o las pe mana nesupravegheata pt ca se amuza cand face cate o balta ici-colo. Ieri si-a stricat masuta de la Little Tikes in veselia ei de a turna apa pe oglinjoara. Apropos, am gasit locul bateriilor. Chiar sub oglinda se afla ele, deci iti imaginezi cum canta acum jucaria dupa ce Ema a varsat tacticoasa toata cana cu apa peste oglinda. Dupa ce a ispravit a mai si venit ca o papadie la mine sa-mi spuna razand:"Mami, apa!" Scoate acum niste falseuri jucaria...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adina, super "balonul copiilor". Nu stiam de el. Pana cand e? si mai exact unde e in Herastrau?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, Balonul copiilor este chiar linga Insula Copiilor,poate pe aceea o stii. Cum intri in Herastrau pe aleea unde este Roata Mare , tot inainte pina ajungi la Restaurantul Herastrau. Si se vede balonul copiilor acolo. Este ca un cort mare umflat, cam cat doua terenuri de tenis, cred. Ai site: http://www.balonulcopiilor.ro/

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na fetele acum ca sunt rezident american ma comport ca atare :), m-am trezit la 4.30 AM si am mers la cumparaturi, am fost la Toys R' Us si am cumparat cadourile lui Aidan, i-am luat Chicken Dance Elmo, LeapFrog aparat ce il invata literele cum se pronunta, le pune in el pe rand si aude cum se numesc si cum se pronunta, apoi un puzzle cu piese mari, AquaDoodle pe care coloreaza cu culori cu apa ce nu scriu niciunde altundeva decat pe covorasul acela.I-am luat laptop pt copii ca el adora sa butoneze si asta e exact ca al nostru la infatisare.Si i-am mai luat Countig Pal de la LeapFrog.Produsele LeapFrog sunt super pt intelectul copiilor, ii invata o gramada.
Totul a fost 122 $ dar am avut un Gift Certificate de la cumnata asa ca am platit numai 22$ - yoohoo!!!
Am mai fost pe la Childrens Place si i-am luat pijamale.

Acum urmeaza sa ma duc la un magazin cu decoratiuni de Craciun, abia astept ca in Germania sunt cumplit de scumpe.

Numai bine la toata lumea

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Loreen, am citit de Delia si imi pare tare rau de mititica ca trebuie sa treaca printr-un asa regim strict. Totusi am inteles ca e ptr. urmatoarele doua saptamani. Hai curaj, o sa rezisti tu cumva ca esti o luptatoare. Iar daca nu i-au trecut petele Cruellei la sfarsitul tratamentului iar lui Filip nu-I mai place de a nu-ti fa probleme ca o iau eu de nora. Te inteleg asa de bine cat de greu iti e sa o ungi cu atatea crème,ca nu-ti mai aduci aminte ce si cum. Ce sa-I facem ca neuronii se imputineaza pe z ice trece iar problemele sunt tot mai multe. Macar sa stii ca nu esti singura.

Cloreta, am vazut si eu filmultul cu Teodora – Bravo ei, isteata foc micuta. Aici nu mai e numai o chestie de vorbire, e mai mult de atat.

Monu, in legatura cu cresa eu sunt pro gradinita, cresa, drept dovada Patrick e in daycare de la 9 luni. Depinde foarte mult de copilas. Noi am avut si baby sitter la Patrick si n-a fost asa de bine ca la daycare. El e un copil care efectiv iubeste sa mearga la daycare si asta o spun cu man ape inima chiar daca lumea poate nu ma crede. Noi plangem si nu vrem sa venim acasa. Cu toate acestea si parerea mea e sa nu o indepartezi pe Alexia de acasa acum. O sa fie o perioada foarte grea ptr. ea cu venire ape lume a surioarei mai mici iar daca va trebui sa fie plecata de acasa durerea si suferinta ei va fi mult mai mare. O femeie care sa tea jute e solutia ideala ptr. tine. In felul acesta poti folosi femeia nu numai ptr. Alexia dar si sa stea cu cea mica , sau sa tea jute la treaba iar tu sa poti avea bucatica de timp necesara ptr. Alexia.

OlgutaM, ai mentionat si intr-un mail anterior despre Grecia, dar nu prea multe detalii. Poti sa-mi scrii un mai de la ce agentie v-ati luat biletele, hotelul sau resortul la care ati fost si n-ar fi rau si cateva repere despre ce ati avut de vizitat.
Happy Thanks Giving, sa va distrait cat mai bine. La noi a fost in Octombrie dar in familie la noi le avem pe amandoua (acum e randul sotului). Saracul i-am lasat o lista lunga de tot cu ce sa faca zilele astea. Oricum la 12 vine sa ma ia sa luam lunch-ul impreuna ca doi porumbei caci prichindelul e in daycare.

Lucas, merci de informatii, la fel cum ii spuneam si Olgutei daca ait imp nu-mi trimiti pe mail (itancabarna@yahoo.ca) mai multe detalii despre locurile pe unde ai fost, hoteluri, resorturi, de unde cumperi bilete si cam ce merita vazut prin preajma.
Mai e pana la vara viitoare dar imi place sa ma documentez din timp.
Cand incepi gradinita cu Matei? Si eu tot in domeniul financiar am inteles ca lucrezi.

Babygirl, am uitat sa-ti spun caci mie mi se pare ca Papadia a crescut mult de tot si s-a maturizat. E foarte frumusica si la fel de fotogenica ca intotdeauna. Am eu un feeling caci va ajunge pe coperta multor reviste.

Cornelia, clar ca Stefan e cel mai harnic si vorbaret intre prichindeii cu cocosel. Dar Maria ce mai face? Mi-e dor sa-i vad pe amandoi – ceva poze, please.

Ada_74 – uauuuuuuuu m-a izbit asemanarea voastra. E clar cine-I mama lui Sergiu si ca sigur nu l-au schimbat la maternitate. Mi-a facut deosebita placere sa vad poze cu el si te rog sa o faci mai des, caci eu am o slabiciune ptr. prichidenlul tau, imi e tare drag de el.

Tdi, imi pare rau ca Alyssa a revenit la obiceiurile mai putin placute. Oare nu-i iasa iar un sir de masele, sunt sigura ca iesirile astea au o cauza. Multa rabdare si tutun.

Elisor,scumpa foc blondina cu ochi albastrii - a crescut si ea mult de tot. Cel mai tare mi se pare ca se vede in poza in care sta pe scaunel cu catelulsul de plus in brate.
Daca gasesti pestisorul de aur, imprumutami-l si mie, please ca mai am si eu niste doleante.

Va doresc tuturor un weekend cat mai placut. Noi cred ca iar o luam din loc , precum ne e obiceiul. Daca socotesc weekendurile din an sunt sigura ca mai mult suntem plecati decat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara la lume...

Vai ce bine ca-i we...as vrea sa pot dormi insa cred ca de atata oboseala nu-mi gasesc locul...
Delia dupa primele 2 zile pline de tratament pot sa zic ca e si bine dar trebuia sa fie si ceva rau...exact la ce ma asteptam...nu mai mananca deloc deloc... nici macar laptele ei preferat...Evident am sunat iarasi la toti doctorii cunoscuti si am aflat ca din cauza prednisonului ma pot astepta la asa ceva...si ca nu am destule mi-a mai dat si Liv 52 ...ce vorbesti frate...la ce cantitate trebuie sa-i dau ii schimba gustul laptelui si veci sa-l bea Delia...
Asa ca de 2 zile fata mea mi-a slabit vizibil...cand am vazut-o in seara asta langa Alex dolofana diferenta era si mai vizibila...
Pielea in schimb parca o idee si-a mai revenit...cel putin pe picioare ca ma speriase ...i se duce straturi straturi,cel bolnav,si,cica,se regenereaza...
Mai am 11 zile si scap...

Va multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase si gandurile vostre catre noi...

Adina frumoase locuri de joaca aveti...aici mori de plictiseala...
Stai sa-ti mai zic una...am luat azi dj cu 139 de lei din Carrefour...si intr-adevar bucataria este la 139 de lei...v-ati cam pacalit...
Cat lapte bea Ema asa cu cana?!

Adriana sa stapanesti sanatoasa rezidenta...
Ti se pare mult 122$ pe jucarii?!Zau asa...pai eu am de 2 ori pe-atata si inca nu sunt hotarata daca ajunge...parca vad ca mai scap una sau doua...
Dar spor la cumparaturi in continuare...nu ierta nimic

Lucas sti ce-as vrea?! Sa pot pleca undeva singura sa zac...dar sa-mi las si mintile acasa ca sa nu ma intreb la fiecare 2 secunde aoleu ce-or face copii mei,se descurca,mai traiesc?!Crezi ce-i posibil?!Eu am mari indoieli...

Tdi eu am mai vrut sa fac un club al huhurezilor odata...cred ca il reinfiintez ca si io stau cu ochii cepuiti pana se crapa de ziua...culmea e ca a mea nu mai doarme alea 2 ore dupa lapte...abia lapranz daca mai inchide ochii...

Nelia am citit tot ce-ai scris...si-mi dau seama ca eu nu as putea face asa ceva...imi este imposibil odata ca nu am cum sa renunt la servici,apoi nu ma vad sa fac zemuri in casa,ca sa nu mai zic ca nu as putea sa aspir atata de des la cat praf se pune de la un simplu geam deschis...si in ultimul rand nu as face-o pentru ca nu sunt sigura 100% ca este ultimul cuvant al dr in ceea ce priveste diagnosticul...astept sa treaca criza, apoi am sa-i fac, daca are rost, testele pentru alergie sa vad totusi daca ma pot feri ceva in mod deosebit...
Culmea e ca parca si pisicile ar simti ca li se pregateste ceva ca se comporta mai afectuos si sunt atata de dragalase ...asta ca sa rasuceasca si mai tare cutitul in rana...
Nu stiu ce-o sa fac si cum o sa fac ca sa ies la un liman in astea 2 saptamani...nu vrea sa manance nimic din tot ce are voie,nu am cum sa-i "cosmetizez " gustul mancarii ...ca forma are destula,parca-i expozitie de tablouri

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura, pe Dj am dat 1,3 mil, dar pe bucatarie 1,9mil. Mno, asta este. Important este ca avem cadouri pt Mosi.Lapte bea cam 200ml cu canita.

Gabi, Monu, nu cred ca ajungem maine la Feeria. Daca totusi reusim sa venim va sunam.

Am auzit ca au bagat la Carrefour costume de Craciun pt copii cu 300.000lei.A vazut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, eu cred ca sarea e doar pentru ca ia medicamentul ala, mie nu mi-a spus nimic de sare. Si ca sa te consolez cumva, iti spun ca noi nu am renuntat la pisica din voia noastra, nici din voia ei, ci din nu stiu a cui... pentru ca a murit cazind de la balcon, de la etajul 5. Daca nu se intimpla asta, noi nu renuntam la ea!!! Faceam orice si oricit, aspiram si de 100 de ori pe zi, dar la pisica nu renuntam nici eu si nici sotul, asta e clar. Doamne fereste, doar sa fi fost chiar o incompatibilitate diagnosticata clar a copilului cu mitza... Era ca si copilul nostru, cum poti sa renunti la un copil!?! A murit cind ii faceam carnet si acte ca sa o luam cu noi aici, oricit de greu ne-ar fi fost (aici multi proprietari nu-ti inchiriaza daca ai animale de casa sau chiar... copii!). Daca le iubesti mult de tot, nu renunta la ele, ai putea sa le duci pentru un timp sa zicem la cineva si apoi sa le aduci din nou si sa vezi daca se intimpla ceva cu Delia, dar de dat definitiv nu cred ca as avea inima sa le dau, nici pentru copilul meu (repet, doar in cazuri de forta fff majora). Daca tu reusesti, esti tare!!! Sau numai daca as sti ca le dau cuiva care le-ar iubi si le-ar ingriji cum as fi facut-o eu... de fapt nici macar asa.
Cred totusi ca un test ar putea clarifica daca e alergica la pisici si la animale cu par in general, asta iese cel mai rapid si e cel mai concludent. Daca e si mi-ar parea rau sa fie, atunci va trebui sa decizi ce faci, dar daca nu e... Baia cu tarite insa ti-o recomand calduros. Si am mai citit undeva ca o chestie foarte buna care hidrateaza foarte bine pielea si o intinereste este zatul de cafea. Faci o pasta din zat de cafea fin (eventual cu un pic de ulei de masline) si o intinzi pe tot corpul Deliei, o lasi in cada fara apa (ai zis ca e cald la tine) sa se joace cu niste jucarii macar 10 minute si apoi o clatesti si ii aplici ce vrei tu mai departe. Macar o data sau de doua ori pe saptamina... cica face minuni la o piele uscata si cu probleme. Eu nu am incercat, iti spun din auzite.
Dupa trei ani s-ar putea sa se rezolve mult si de la sine.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput