Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Abia acum la 5 am ajuns acasa si trebuie sa plec din nou, la patinaj. Tudora pare un picut mai bine, am si dus-o un pic la gradinita, ca si daca o duc si daca nu o duc, tot bolnavioara e, acolo macar se joaca cu copilasi.
Si noi ne laudam cu cite va progrese mici in limbaj:
- denumeste acolo (si pentru aici zice la fel) - there foarte clar si frumos pronuntat si colo;
- spune catea la carte;
- pucii la papuci;
- moamaaaa - cind se mira (imi place atit de mult cum zice, expresia fetei si felul in care lungeste cuvintul de nu mai pot de dragul ei);
- zice mult mai clar fetitza si tzelul pentru fetita si baietel si ii si arata in poze sau in persoan.
- bebe parca v-am spus, ca zice de vreo citeva saptamini.
- unu, oua, tii la 1,2,3 (numai daca numaram ceva, altfel nu le recunoaste).
- un fel de mutza la maimutza (ca asa ii zic eu).
- cuvintul baie il zice foarte clar si la obiect, adica numai atunci cind trebuie sa mearga la baie. A fost simpatica, intr-o seara a facut Agata un pirt mai galagios si Tudora: moamaaaa, baie! Sau in metrou a vazut un copil machiat tot pe fata, de fapt fusese machiat, dar acum se intinsese si arata murdar, iar Tudora l-a trimis cu degetelul la... baie.
- mai zice da-ti la da-te spre disperarea lui tati, ca il zice clar moldoveneste... plus celelalte pe care le zicea de ceva vreme.

Iar ies, iar nu va citesc pina la capat, trebuie sa plec ca pierdem autobuzul si pe jos e deja tirziu sa mai ajungem. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am lipsit azi pt ca n-am avut net. Renuntam la RCS pt o retea de cartier. Zice Mihai ca e mai bine. Asa o fi...

Fran, sa mor, cum 1,3 mil bucataria Pooh? Noi am dat 1,9 mil pe ea sapt trecuta. Sa-nteleg ca sunt reduceri???

Lucas, numai la tine nu ma gandeam sa fi auzit de psihodrama, tu care esti in domeniul financiar.;)

Am primit o carticica despre cresterea copiilor pana la 6 ani. Cine o vrea, i-o trimit pe mail.

Loreen, mi-a venit Dj-ul Chicco de la Quelle. E totul ok, dar vroiam sa-ti spun ca cel de la V-tech pare mai finut. Nu i l-am dat inca Emei. Cred ca i-l dam de Mos Nic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Am deschis biroul si in loc sa ma apuc de treaba - ca de-aia am tras de mine sa ma trezesc - bantui pe aici! In orice caz, daca scap si de ziua de azi, mai traiesc si eu o viata! Iar in week-end se pare ca-mi voi lua de lucru acasa, ce sa zic, sunt suparata tare!

Saryta - sa-ti traiasca bebelusa, iar tu sa te refaci repede! Wow, bb 3...

Loreen - chiar ca e groaznic regimul, de fapt pentru Delia mai mult ca ea mananca sarat de cant e mititica, pentru Mogo nu ar fi fost o problema ca abia acum o saptamana am renuntat la piureul bebelusesc, in care evident nu puneam sare (ii punea insa bona cand i-l dadea). Multa sanatate!

Andra - sa-ti traiasca finuta!

Gabitza - ieri am vorbit si eu cu dr si vine luni la Ana sa-i faca rappelul la Priorix (cred ca nici nu o pot fi de fata); de vaccinul pentru meningita se teme sa-l recomande pentru ca a avut un caz in care un copil, la 2 saptamani dupa ce l-a facut, nu se mai putea tine pe piciare; nici pana in ziua de azi nu se stie daca de la vaccin a fost, dar ea a ramas cu intrebarea. Cat despre alte vaccinuri, mi-a zic ca pana la 2 ani jumate nu mai e niciunul (iar cum Ana nu a facut vaccinul anti-varicela, nu poate fi vorba de rappel la acesta); nimic despre cel anti hepatita. Eu nu mai inteleg nimic.

Cloreta - nu pot sa vad filmuletele de aici, dar ma uit acasa negresit ca prea se minuneaza toata lumea.

Lili - fenomenala asemanarea!

Gata, va las ca ma chinui sa incep si eu ce am de facut; sunt asa de stresata ca jumate de noapte am visat numai dosare. Urasc cand se intampla asta: sunt intr-o stare de semi-veghe si imi umbla tot felul de idei prin cap. Of, Doamne, ce sila mi-e de munca, mai ales aici, la noul loc de munca, ma intreb cine m-o fi pus sa plec... O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici. Ce urat e afara!

Babygirl eu as fi interesata de carte. Merci mult anticipat. Acum ma apuc sa citesc tot ce pot pt ca mai am un pic si ajung cu Alexia la psiholog ca sa inteleg ce e in capul ei. Adresa e bz_monica@yahoo.com.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am inceput sa notez intr-un carnetel cuvintele pe care a inceput sa le spuna Andrei, cred ca o sa fie foarte amuzant peste o vreme sa-mi reamintesc.
Aseara l-am vazut pentru prima data facand bravo cu palmutele. Stiu ca la alti copii asta este unul din primele gesturi facute, el n-a vrut deloc sa faca. Aseara monta/demonta o jucarie si era foarte pasionat de ce face si incantat de el iar eu il laudam si ii spuneam bravo de cite ori reusea sa o monteze la loc. Si pe urma a inceput sa-si faca singurel bravo. L-a mai invatat Dora sa bata palma si e asa funny cand vine si plezneste in palma mea cu palmuta aia a lui mica.

Il tot bomban pe taica-su de la o vreme sa puna la punct camera sa-l mai filmam. Trebuie doar pusa la incarcat si eu nu m-am invrednicit pina acum sa ma uit cum se face. Ii tot fac filmulete mici cu aparatul de fotografiat, dar nu e acelasi lucru.

Este ceata la Bucuresti, bleaaah.
Bine ca e vineri.
Salariul il iau luni, deja am intrat binisor pe cardul meu, sa vedem de unde cheltuim in weekend. Cred ca luam cardul lui Costi la rand.
Se aude ca luam prima de porc in decembrie, nu era sigur pina acum.

Pe 20 decembrie o sa fie serbarea de Craciun pentru copii la Costi la banca. Anul trecut Andrei era piticutz si n-a inteles nimic, sunt sigura ca anul asta o sa "participe". Anul trecut au fost actori de la teatrul masca, a fost si o sceneta cu papusi-marionete.

Apropo de marionete, ati vazut pe undeva genul ala de papusi care se pun pe mana? Cum sunt alea din Baby Einstein, care-i plac teribil lui Andrei. Aseara am descarcat si Baby Einstein - On the go.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va pup, fete dragi.
Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu dar sa stiti ca de citit citesc aproape tot acum de ex. mai am 2 pagini sa ajung la zi.

Cuscra, tare rau imi pare ca Deliuta nu e bine. Sper din tot sufletul sa fie ceva temporar si sa nu va chinuiti a la long nici cu tratamentul nici cu regimul ala groaznic. Pai nici un adult n-ar putea sa manance asa dar un copilas.
Tie iti trebuie ceva, nu stiu ce, dar ai nevoie sa te linistesti. Citesc ca esti atat de suparata si nervoasa si imi pare rau ca nu ai si tu parte de putina liniste.

Andutzy, sa-ti traiasca finuta! Si eu m-am mirat cand ai zis cat te-ar costa RMN-ul. Nu deconteaza casa nimic? Te-ai interesat peste tot? E adevarat ca nu e o investigatie de rutina si nici ieftina dar pentru cazuri in care se justifica, macar pentru copilasi ar trebui decontata macar procentual daca nu integral.
La elias ore oficiale de vizita sunt numai sambata si duminica, dar se poate intra si in afara lor. Depinde cine e prin zona.

Adina, eu sunt de parere cu pedi a ta. Eu am avut varicela la 22 de ani si n-a fost deloc placut. Iar vaccinul nu da nici pe departe o imunitate la fel de puternica si durabila ca boala in sine. Sa nu-ti fie teama: bolile copilariei sunt cu atat mai usor de trecut cu cat copilul e copil tare nu? adik vreau sa zic ca mai usor trece Ema peste o varicela la varsta asta decat ai trece tu sau Mihai la varsta voastra. Btw aveti grija cu ce stiti ca n-ati facut. Nasa mea cand lucra in spital a vazut un barbat in coma de la un pojar luat de la copilasul lui in timp ce copilasul nu patise mare lucru, in cateva zile se si vindecase.

Azi mergem si noi sa ne intepam de fapt ar trebui sa ma pregatesc in loc s-o frec pe DC ca mi-a zis asistenta intre 11 si 12 sa fi la vaccin. Nu ma intrebati ce vaccin facem ca eu am facut skema gratuita si nu am intrebat aproape niciodata ce vaccin face.

quote:
Originally posted by elisor

Androix tot cu Tutunaru vei naste? Citisem pe un forum comentariile la medicii din Bucuresti, iar Tutunaru avea vreo 20 si ceva si toate numai cuvinte de lauda, se pare ca e printre putinii medici din tara asta care face cinste meseriei. Esti o norocoasa.

Elisor, da tot cu Tutu. Chiar eram curiasa sa vad daca s-a schimbat ceva in purtarea lui de un an si ceva incoace, dar am fost incantata sa sconstat ca e la fel cum il stiam de gasca, glumet, la fel de disponibil si la fel de datator de incredere oarba.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! va citesc la zi pe nerasuflate dar nu apuc sa scriu mai nimic, sunt varza de oboseala ca facem chef si distractii piticesti pana pe la 2 noaptea mai nou...atomika a revenit la obiceiurile din "copilarie", cand nici s-o tai nu se culca mai repede de ora aia...bineinteles ca dimineata-i fresh, pe la 6-7 la laptic apoi mai doarme 2 ore in cel mai fericit caz.
, revin cand imi revin!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,

am citit iar din avion,dar;

Clara, felicitari este bestiala, si vorba Danelutzei daca imi povestea cineva nu credeam. si noi avem carticica, dar la noi intra in capitolul si altele.

Adina, nu lucrez in domeniul financiar. iti trimit pe mail un link sa vezi unde lucrez. am avut nevoie si m-a batut gindul, insa am renuntat.

Uau da cite cuvinte stiu copii vostri!! fi-miu aseara a vazut o reclama si a inceput sa tipe PISA, PISA si am vazut ca de fapt era o pisica in televizor, m-am linistit gindeste fi-miu.

Gabitzam ce inaltutz e Andrei si foarte bine cu kg.

Loreen multa rabdare! si daca ai nevoie de ceva spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu, iti trimit fisier pe YM cu carticica despre copilasi. Lucas, mai trimite-mi o data, te rog, link-ul. Abia acum am ajuns acasa si l-am pierdut..

A, da' mai bine stiti ce fac? Trimit carticica in mail-ul nostru comun. Sper sa mai stiu id si parola.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, am vorbit si cu Monu sa ne vedem maine la Feeria la teatrul de papusi, la 11.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput