Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
lucas spune:
LA MULTI ANI!!! Olga si Gabitzam.
cu multa multa intirziere (sa ma iertati).
SARYTA sa-ti traiasca fetitza, tot respectul meu pentru cei 3 copii!!!
Loreen iti scriu pe mss.
Adina, pshihodrama!!!, nu am stiut ca in asta te specializezi.BRAVO! Madam MORENO a avut 3 zile special in toamna asta pentru psihodrama.(in USA evident- cit o mai putea ca are peste 90 de ani).
am citit pe sarite, nu prea am avut timp de-abea astept 18 dec. ca de atunci vreau sa imi iau vacanta pina pe 7 ian.
Newmami nu am apuc sa vad poze, dar imi place Mexicul, nu am fost si imi doresc tare.si in Grecia sunt resorturi de 4,5 stele. pina si la Bulgari sunt si tot asa cu bratari pe diferite culori. in Grecia sunt unele EXCELENTE. eu sunt fan Grecia.
Monu, nu cumva o dor dintii? sau o doare ceva, sa plinga 2 ore? ai vorbit cu pediatra?
Andutzy sa-ti traiasca finutza.
TDI cu maselele acum stau prost , cu parul care cade valuri valuri, etc, etc,
la fetele de peste ocean CURCAN GUSTOS va doresc!!!!
am facut si noi ieri vaccinul PRIORIX. nu a plins nici o secunde, si a fost vesel, vesel, mai degraba agitat dupa. i-a facut in minutza. noi am facut engerix la un an si acum priorix altceva intre nu am mai facut, ca a zis doctorul ca nu!
Adina habar nu am ce sa-ti zic daca e bine sa faca sau nu, dar ma gindesc ca parca e mai bine sa faca "bolile copilariei" acum
daca reusesc diseara vin la CHAT.
Cornelia spune:
Elisor, de ochi se tot vaita. Se trezeste si noaptea si imi spune "mami, ocii". I-a spus si doctoritei, cand am iesit din cabinet, ca in rest a fost tot un urlet la control.
In leg. cu asta, e tare haios, ca daca il intreb ce a facut la doctor, pun ebotic si face "uuuu", iar la intrebarea de ce/ raspunde "ghete", adica baiatul meu a plans pt. ca doctorita i-a scos ghetele
.
A, si spune ca il "utua" (ustura) funduletul sau "ica" (putulica
).
Daca tot suntem la capitolul laude, Stefan a inceput sa lege cuvintele. Sapt. asta a spus "caunu 'u mami" adica scaunul meu, si cand l-am intrebat de ce s-a cocotat el pe scaun, daca zice ca e al meu, a ras si a spus "caunu 'u bebe".
Si a facut si el, in sfarsit pishu si kk la olita, dupa ce a anuntat in prealabil. Dar asta s-a intamplat o singura data si nu cred ca o sa mai vad minunea in curand.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ChrisDun spune:
Andutzy, si Carina baleste la greu, mai ales ca in ultima luna ne-am pomenit cu 3 maselute (!!) ... Chiar ma gandeam ca i-or mai iesi ceva dinti, dar nu m-am asteptat sa i le gasesc in gurita pe toate 3...
Cornelia, felicitari pentru propozitiile Stefanului ! ... si pentru realizarile la olita 
Loreen, imi pare rau sa citesc de Delia. Dar, mey, tu iei de bune toate bazaconiile pe care le indruga un "medic" ? Nu te supara ca iti zic, dar eu n-am pic de incredere in medicii astia... noua ne-a pus diagnostic dermatita atopica, i-am luat Atoderm, si la o saptamana dupa ce am reinceput s-o dau i s-a asprit pielea ...brrr... adica atodermul ala nu cred ca i-a facut bine. Sau i-am dat eu cu prea multa crema ?! 
Cum zicea si Clara, la prednison trebuie sa tii strict fara sare, altfel e nasol. Stiu ca iubitul meu cumnatzel a luat toata copilaria prednison (a avut bronsita astmatiforma). Multa sanatate Cruelei!
andutzy spune:
Cornelia, m-ai complexat de tot cu cate stie Stefan, eu ma ascundeam in spatele scuzei ca Dragos e baiat...puturos...
Monu, de 2 ori varicela???? ce cosmar!
Adina, noi am facut Varilrix-ul acum vreo 2 luni, ambii doctori care il vad pe D asa ne-au recomandat....atatea bordeie, atatea obiceie...Apropos, stii cumva orele de vizita de la Elias si daca se intra si in afara lor in saloane? La salonul 6 e Cristina mea...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cornelia spune:
E, m-au mancat si pe mine degetele sa scriu. Nu vreau sa se simta nimeni complexat. Vorbitul la varste fragede nu are nici o legatura cu inteligenta, educatia etc. Maria vorbeste la fel de bine acum ca si copiii care au vorbit dupa doi ani jumate. In timp nu o sa mai existe nici o diferenta
. Acum sunt doar simpatici omuletii vorbareti, dar nu are nimeni nici un merit deosebit.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Loreen, imi pare tare rau ca treci prin asta... Cat trebuie sa faci regimul asta?
Teddy, bravo pentru mancacioasa. Eu am inceput sa-i dau lui Alex iarasi Sana-SOL si papa si el acuma bine de tot...
Are saracul o explozie in gura fetelor de dinti, masele... E terminat nu va zic...
Saryta, felicitari pentru micuta!
Andutzy, felicitari pentru finuta. Sa va traiasca!
Adriana, bine ai ajuns in State. Sa faceti poze multe!
ieri Alex ca tocmai vorba aceia a facut 1 an jumate s-a dus la bucatarie si a facut o scheme de jujitu cu niste cutite care erau ascunse in sertar, dar el le-a gasit. Si si-a tras o schema pe frunte... Mie mi s-a facut rau cand am vazut sange, el nu a patit nimic rau...uitati aici:
UN PIFOS CU PLASTURE
In wek baietii mei mi-au facut painica, asa ca uitati poze cum il ajuta Pifos pe tati!
LA BUCATARIE
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Clara, am vazut filmuletul cu cifrele! Genial!
Aplauze si pupici pentru Teodora cea istetzica!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fran spune:
Buna !
Sunt in urma cu cititul dar daca stau sa recuperez nu mai apuc sa scriu...
Florentina-merci mult de PM mi-a fost de mare ajutor. Eu stiu ca se recolteaza la Cantacuzino pt. streptococ B cred ca au si pagina pe web, sunt pe undeva pe cheiul dambovitzei si se sta dimineatza la coada pt. analize
Sper ca nu incurc spitalele...
Loreen-eu zic sa mai consulti si alti dr. Prednisonul e naspa la varsta lor, iar regimul e cam strict. Sarea in combinatie cu prednisonul duce la retentie de apa. Dupa parerea mea in loc sa vada la ce e alergica, dr a eliminat toti "alergenii" posibili. Stiu ca ai o gramada pe cap dar sa nu te superi pe mine ca vin si eu cu inca o poveste-cam tot ce a avut Iepu' pana la un an a fost pe motiv de fond alergic-ca daca tat'su e alergic clar l-a mostenit...si cand a avut dermografim ne-a zis un dermatolog ca o sa faca si dermatita atopica ca asta e fondul genetic chiar daca inca nu se vede nimic bla, bla...dupa ce i-am facut analizele...na surpriza-n'are nici pe naiba-nici teren alergic, nici predispozitie spre dermatita. Mai bine ii faci analizele decat sa va chinuiti degeaba ani de zile de acum inainte cu un regim exagerat...
Gabitza-si finul meu e nascut tot pe 21 , anul trecut. Moama ce kupil cuminte...asa ai fost si tu?![]()
Monu-eu zic ca deocamdata nu are nevoie de copii Alexia ca sa se simta bine. In schimb tu ai nevoie de ajutor si cred ca si dupa ce nasti o sa ai nevoie...poate totusi a treia oara e cu noroc la bone?
TDI-eu am maselele de lapte, fara misto, nu am avut muguri pt. cele definitive asa ca astea au stat bine merci, mai putin una care mi-a fost scoasa in copilarie-nu se misca, nu nimic, da' sa nu creasca aia definitiva pe sub ea
Cum n-a mai crescut nimic am facut radiografie si am constatat anomalia. Locul unde a fost aia scoasa e foarte mic pt. ca cele din lateral s-au apropiat intre ele, in schimb mi-a cazut si perechea ei (se misca un pic de cativa ani) in ziua in care i-a aparut Iepuretelui primul dintzisor
Asa ca...dinte pentru dinte...
acum imi fac curaj de un implant in locul ala. Eu stau bine cu Ca si asa am fost mereu, in schimb fac in fiecare luna o cura de supradyn efervescent(10 zile) sau Cal-C-vita(le alternez).
A aparut catalogul cu jucarii de la carrefour. Cica bucatarie Winni-1,3mil da' in poze e una cu Alba ca Zapada...Adina, cat a fost bucataria voastra?
Fetele din Bucuresti stiti magazinul shelcore de la Baba Novac? E pe partea cu miniblu, vis-a-vis de statia de tramvai 34, 17. Jucariile sunt pe site, mie mi-au placut. Pt. Mos Nic i-am luat Iepuretelui teatrul de papusi Giordani-am vazut ca e si la bebelusul tau -tot cu 1,8mil. Sper sa-i placa si eu sa am rabdare pana atunci sa-l tin ascuns![]()
Jucaria de baie e cam 800-ha, ha vad ca pe site e 12$, asta ca sa va faceti o idee de preturi. Doar suntem in Romania, tara cu nu-stiu-cati miliardari, ce naiba...(www.shelcore.com)
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Salutare!
Pe mine astazi ma cam doare burta...de fapt simt o presiune puternica jos, numai cand stau in picioare. Asa ca nu mi-am dat jos fundul de pe canapea decat cand a fost strict necesar cum ar fi sa o dau jos pe Maya de pe televizor sau sa-mi adun bucatile descompuse ale telefonului de pe jos![]()
La capitolul "par" stam bine si eu si Maya. Adica avem din plin. Mie de vre-o sase luni nu-mi mai cade parul deloc, cred ca de la sarcina mi se trage..sau poate de la vitaminele Elevit.. nu stiu. Oricum ma astept la caderi masive dupa nastere ca asa s-a intamplat si data trecuta.
Vaccinul Priorix l-am facut si noi la inceputul lunii altceva nu stiu daca mai trebuie sa-i fac.
Andra, sa-ti traiasca finutza!
OlgaM, multumesc pentru indicatii! Cred ca stiu unde este acum! Mi se pare ca este si o sectie a facultatii de biologie pe acolo, imi amintesc ca am mers o data cu verisoara mea acolo.
Loreen, nu-mi vine sa cred ca pana la urma s-a dovedit a fi foarte serioasa problema cu pielea iritata a Deliei. Mie cel mai groaznic pe lumea asta mi se pare regimul alimentar. Imi inchipui cat de frustrant e sa convingi un copil sa manance numai din alimentele admise, care or fi alea... Si nu mai fi suparata pe Delia, cred ca o deranjeaza si pe ea iritatia asta de este asa de agitata. 
Tina
35+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
loreen spune:
Am vorbit cu celebra ei doctorita si mi-a zis in felul urmator:dat fiind reputatia doctorului,greu de contestat( si aici are dreptate ...cand ma plangeam de Delia de peste raspunsul a fost Nocivin)sa -i fac tratamentul ad-literam cel putin 2 saptamani pana iese din criza...apoi mai discutam...
Oricum eu nu am de gand sa ma omor acuma...am mai vorbit cu vreo doi doctori unu mai bun ca celalalt
in legatura cu datul prednisonului dupa amiaza ca dimineatza este peste putinta...si merge ...sa vad cum o scot la capat cu regimul 2 saptamani...hai ca la pranz m,aie cum mai e...e vorba de dimineata si seara...
si mai rau de noi ceilalti...
Andra sa-ti traiasca nasico finuta sa fie sanatoasa si mamei refacere usoara...
Clara io unde tre sa ma uit sa vad micuta Einstein?!Asta ca sa ma oftic definitiv...
Fran din cate-mi aduc aminte stiu ca soacra-mia mi-a spus printre multe alte cretinitati ca barbate-miu si cumnata-miu au avut astm in copilarie...deci fond genetic alergen ar avea...dar cum spuneam si anterior trebuie sa o scot din criza...este ingrozitoare pielea ei...
Florentina ai grija ...ca de-acuma incepe angajarea incetul cu incetul...macar sa mai stea o saptamana...
Elisor stai sa vezi cracii lui fii-mea...vanatai pe alese si pe culori...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"