Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va traiasca finutza, Andrutzy!

Adriana, bine ai ajuns in State, sa aveti petrecere frumoasa de Thanksgiving. La fel si OlgutaM, OanaC, Tamar, Iuliana, Pisik.
Habar n-am daca si in Canada se sarbatoreste Thanksgiving, daca da urez si la canadeze toate cele.

Azi mergem la doctor sa-i faca vaccin, rapelul de Priorix. Asta daca i l-o face, ca a fost cam mucios zilele astea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andra, sa va traiasca finutza! Sa fie sanatoasa si cuminte.

Gabitza, rapel la Priorix???? Cand l-ati facut prima data? in timpul campaniei de vaccinare pt rujeola?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ne-am intors si noi de la policlinica. i-am facut priorix emei, iar acum e cam bleguta. cred ca nu iesim azi afara, dar poate vine razvanel in vizita la noi. am intrebat-o pe pedi daca sa-i facem vaccin impotriva varicelei pt ca astia mici din cartier au inceput sa faca varicela. pedia a zis ca ea prefera sa faca ema varicela acum..voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andutzy, sa iti traiasca finuta!

Mercedes, la multi ani sotului! Sa stapaniti sanatosi terenul!

Loreen, ma sperii. Sa nu ii dai sare, cat ii faci tratamentul cu predninson, ca retine apa si se umfla. Iti spun din proprie experienta, ca am fost o data dodoloata tare .

Si Stefan are o chestie pe fata (e aspru si parca ar avea o eczema). Eu l-am dat cu locoid trei zile si pare mai bine acum, da rne daduse si noua tratament cu Ketof sau Aerius (din motive de zapaceala nu mai stiu ce spusese sa ii dau lui si ce Mariei pt. tuse ca de magar noaptea ). El mai are si ochisorii inflamti si se plange tot timpul ca il ustura.

Tdi, pai la mai mare pt. Alyssa! lasa fata, ca e f. bine sa fie inalta! Stefan ar esi el tot cam pe acolo. 90 cm au iesit la masuratoare la dr., dat cred ca are vreo 88-89.

Constanta, ce ziceti, ne vedem in week-end? Oana oricum vine la Eforie. Poate ne vizitati.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Babygirl cu privire la varicela parerile intre doctori sunt impartite intre a face vaccinul si a face boala. Din cate am citit si inteles eu (sper ca nu gresesc) ca sa aiba vaccinul efect trebuie facut in vreo 3 reprize si nici atunci nu e 100% ca scapa. Eu as prefera sa faca boala. Dar intreb maine pedi. Stii care e faza culmea? Eu am facut-o de 2 ori in viata. Deci nici macar faptul ca am facut boala in tineretile mele nu m-a scapat de a o mai face o data la batranete.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Andra, sa va traiasca finuta!
Eli, ti-am scris pe mess - am facut ROR-ul luna trecuta. Azi promit sa-ti trimit reteta de tort.
Alex inca doarme la ora asta, ieri a avut programul dat peste cap- a adormit de pranz la 16 si s-a trezit la 19, s-a culcat iar la 24. Eu aseara mi-am facut de cap, am iesit cu o prietena si cu sotzul ei la un bar, am stat la povesti, a fost tare placut si relaxant, am vazut fetze cunoscute din generatia mea, ce mai, am retrait momente tare frumoase. In timpul asta Alex avea program artistic cu vara-mea, si ele s-au distrat bine impreuna, cand am venit eu era casa cu fundu'n sus dar aveau amandoua gura pana la urechi, asa ca nu mai conta.

Tdi, si Alex e paroasa, peste tot, noroc ca are pielea mai inchisa la culoare si parul blond, spre deosebire de mine care sunt paroasa, dar alba-alba si cu parul negru. O sa o obisnuiesc de tanara cu epilatul, asta e, o sa mergem impreuna. Atunci cand o sa inceapa complexele o sa iau masuri, sa nu ajunga ca mine. De pe la 14 ani cand am inceput sa ma domnisoresc, de rusine dadeam cu lama, asa ca mi-am intretinut si am obtinut o minunata podoaba pe care acum o tot jumulesc da degeaba, creste la loc.
Ref. la inaltime Alex cred ca are cam 84 cm si aproape 14 kg.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu, intr-adevar a facut Andrei Priorix la 9 luni, cand cu campania aia de rujeola.
Varilrix l-a facut parca la un an si doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, eu cred ca Alex are mai multi cm .

A, si Maria mea e paroasa, dar are cu cine semana, asa ca, asta e...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

La baieti se pune? Ca si Andrei are pufulet pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana mersi de raspuns, incep sa-mi pun intrebari de ce nu ne cheama la vaccin, doar schema e aceeasi. Ne-am delectat noi fetele de dimineata cu o baie spumoasa (nu era in program baia, dar mi-a trantit o pleasca in scutec ca se impunea) si tare bine a fost, dar...te-am pierdut.

Cornelia si lui Andreas ii iesea o pata pe manuta cand era mai mitittel si tot cu locooid am tratat-o, aparea si disparea, dar pana la urma a trecut. Stefan spune deja???? cand il deranjeaza ceva? Ce baiat mare si destept ai.
ochisorii aia frumosi

Babygirl eu pledez pentru varicela, consider ca e mai bine sa o faca decat s-o "imunizez", Andreas a facut-o ca la carte si stiu ce inseamna, e putin probabil ca Ema s-o faca inainte de a merge la gradi.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput