Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
Cloreta spune:
Am intrat sa spun nu stiu ce cand am dat de mesajul Laurei.
Sunt blocata complet, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare.
Regimul fara sare e din cauza prednisonului sa stii. Am vrut sa te intreb la un moment dat daca i-a iesit bine copro Deliei insa pana m-am urnit eu ai raspuns tu oricum. Sa iti spun ca atunci cand i-am facut Teodorei prima data la putin timp dupa aceea am facut si eu analiza dar nu musai pt ca asa m-am gandit eu ci pentru ca asa mi-a recomandat dr dermatolog. Cand ai spus de bubite atunci la asta m-am gandit pentru ca eu facut un soi de eczema la ochi care ma dispera si nu trecea cu nimic. Ei si mi-a dat dr un tratament f asemanator cu al Deliei, prednison, aerius si inca vreo 2 antialergice de eram beata toata ziua. M-a intrebat si farmacista pentru cine e reteta ca i s-a parut ciudat. Cert e ca dupa trei zile am renuntat la tratament, aia imi daduse sa incep din prima zi cu 6 pastile de prednison si m-am speriat.
Prednison a luat si Teodora cand nu mai scapa de o tuse urata si obosea rau, era tare micuta atunci.
Daca mai era ceva ce am vrut sa spun, clar am uitat
Cu pisicutele stiu cum e, am trecut si eu prin asta cand am dat motanul meu scump si pufos, atat doar ca l-am trimis in cantonament pe viata la parintii lui tati si nu la straini. NAsol e ca stau la curte si mai e un motan acolo - pe vremea aia erau doi dar a reusit el sa il goneasca pe sef - si nu mai poate fi ca in casa, mai ales ca e alb complet.
Incerc sa va destind putin cu ceva poze cu motanelul meu care acum e baiat mare, are 4 ani.
motan
va pup, noapte buna!
Pozele mele
elisor spune:
Andra vino draga la Bv la medicul neurochirug la care am fost cu Bianca, dar la voi casa nu deconteaza nica? I-a fost recomandat RMN-ul cu subst. de contrast? Ai dreptate sa spui ca RMN nu ajuta la trattarea pb dar e bine totusi sa stii ca totul e in regula, nu?
Mersi de raspuns si sa-ti traiasca finutza! Refacere cat mai rapida mamicutei.
Laura exact la asta ma gandeam cum vor manca fetele una fatza de cealalta, ca eu si acum duc lupta de lamurire cu Andreas sa nu manance dulciuri sau alte chestii interzise in fata sora-sii.
Te rog frumos
, neurologul meu e un om deosebit, fiziokinetoterapeuta e matraguna
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
elisor spune:
Clara ce minunatie pufoasa, adorabil, sunt topita.
Eu am dat-o pe Shelly (o birmaneza rapitoare pe care am primit-o cadou de la Dan) cu putin timp inainte de nasterea lui Andreas la insistentele familiei, cu lacrimi in ochi m-am despartit de ea, a fost un dezastru sufletesc, asa ca Laura, te inteleg prin ce tb sa treci cu blanoasele. Cand or creste copiii mari imi voi lua un alt copil, ca sunt irecuperabil topita dupa ele.
Ziceati ceva de un chat in seara asta? Acum, e oricum prea tarziu. Noapte buna!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
blackpanterro spune:
Buna fetele,
am ajuns in State, in Houston, la 7.30 PM. acum imi pica ochii in gura dar am vrut sa ii scriu la sotu ca el acum doarme :)
Saryta felicitari pentru bebelusha Antonia!!!!
Loreen, mi se pare foarte dur regimul, cum o sa poata sa creasca fara nimic?Mai tot ce e acolo pe lista e bun pt organism, fara ele cum va fi?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
Aurasa spune:
Buna dimineata !
Laura - am citit si m-am ingrozit. CUm sa tii copilul de la atatea? (apropos si lui Catalin ii plac crenvurstii....)Plus ca mai este si surioara si ma gandesc ca se indeamna amandoua la mancare. Parerea mea este sa mai cauti un doctor (eventual vino in Bucuresti) si sa ceri o a doua opinie medicala. Prednison la un copil asa mic???? Ce sa zic? Multa sanatate Deliei si tie nervi de otel si incredere ca se va rezolva.
MONu nici Catalin nu se joaca foarte mult cu copiii (sunt in parc si de varsta lui, se joaca un pic, apoi ma prefera pe mine)mai ales cu cei foarte galagiosi (cum tipa vreunul, imediat vine langa mine si ma ia de mana i zice: ai=haide). Eu il scot acum afara o data pe zi cam 2-3 ore pt. canu ma tin puterile sa alerg prea mult dupa el (burtica, salele). Il scot in carut ca intai facem turul cartierului si apoi venim in parculetul din fata blocului, altfel plange daca e neplimbat. Am inteles ca tu stai in bloc cu 4 etaje si te inteleg cand zici ca urci cu Alexia si egreu. Eu stau in bloc cu 10, la etajul 9 si s-a intamplat de nenumarate ori sa nu mearga liftul (din 7 zile, 2 cel putin e stricat
) si sa vezi ce urc (de repertoriu nu mai vorbesc) cu carutul strans intr-o mana si cu cealalta tin copilul (cand oboseste il iau in brate). Saptamana trecuta m-a ajutat o vecina care sta la 10; l-a tinut ea pe Catalin de manuta si a urcat mititelul 6 etaje pe scari (lasase un idiot usa de la 6 deschisa ).
Despre inaltimea copilului: Catalin are 82 cm si in jur de 12 kg. Mananca in disperare. Se ridica de la masa si dupa 10 minute incepe: mama papa papa. Ieri am mancat amandoi (ciorbita de perisoare de vita). A mancat o farfurie mare (ca a nostra) cu 6 perisoare maaaari. Frumos, a incercat si el, i-am mai dat si eu, pana a terminat tot-tot. Plus o feliuta de branza cu paine. S-a culcat (30 minute) si apoi s-a trezit intr-un Mama papa. Eu tocmai incepusem sa prepar ceva de gustarea de la 16. L-am pacalit cu o feliuta de paine si pate de ficat de pui (facut in casa, dupa retetele alea demancare pt. bebei) si un bibe de 250 ml de lapte junior(ii place si laptele de vaca, dar nu cine stie ce, asa ca prefer formula). A mancat si apoi avea chef de ba-bra(plimbare) sa vedem (nu stie sa pronunte, dar imi arata ochisorii) avuvu (autobuzul)(noi locuim aproape de un capat de linie si ii place sa se uite la autobuze, tramvaie. I-am promis o plimbare cu tramvaiul ca prea e incantat). Am iesit la plimbare si nu mai putea de fericire: chitaia, radea, batea din palme.
Trebuie sa inchei ca se trezeste Catalin acusic si vrea la calculator si el.
Pupici si sanatate tuturor copilutilor si mamicilor
Aurasa 
Alexandru 23+ si
Catalin (3.06.2005)
monu spune:
Laura imi pare tare rau sa aud ce probleme ai cu Delia. E tare greu sa impui un regim alimentar unui copil atat de mic.
Poate o a 2-a opinie a unui alt dr?
Fetelor, multumesc pentru sfaturi. O sa vedem ce variante gasim sa angajam o femeie.
La ora asta sunt f suparata pe Alexia. Aseara, in stilul cunoscut, a urlat 2 ore de ma gandeam ca vine politia la usa sa ma intrebe daca imi bat copilul! Nu stiu ce a avut dar la 12 noaptea asta urla de am ajuns sa spun ca imi pare rau ca am facut copii. Alta treaba nu aveam decat sa stau sa imi urle in cap un mucea isteric. Si acum e treaza fresh dar cu niste ochi umflati de plans. Deja cred ca a trecut la cap. santaj cand nu ii conine ceva si se pune pe urlat. Dar nici nu cedeaza usor.

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Va multumesc pentru cuvintele de sustinere...
Azu noapte mi-a facut creierii muci...la 2 la 4 la 5 si la 6 ,30 definitiv trezirea...sunt chiauna,plina de nervi satula ...
Am incercat sa-i dau prednisolul acuma de dimineatza....dupa rugaminti fierbinti i l-am dat cu forta si in final mi l-a scuipat pe jos...de fapt trebuia sa il dau la 10 insa cine?!Ca femeia este mai idioata ca mine ....
Si azi cred ca va fi inceputul unei perioade de greva a foamei...nu va manca asta nimic...poate doar lapte...
La 9 vine pediatra la cabinet si o sa-i cer si ei parerea...
Clara lu' cruela i-a dat o pastila la doua zile sau o zi naiba mai stie ca mi-a intrat pe-o ureche insa neuronii mei nu au mai perceput informatia...deci doza prea soc nu este...oricum este pentru ea care nu are un vast camp alimentar...adica din ce nu mananca sa-i si tai din ele...
Monu eu te inteleg prea bine...am spus asta prima oara cand avea Delia vreo luna si jumatate...iar acuma cand vad unde am ajuns imi vine sa-mi blestem zilele ...era singurul lucru care-mi lipsea din prostia asta de viatza...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Buna dimineata!
In sfarsit se anunta una buna...
Adriana sedere si distractie placuta in State!
OlgutaM spor la treburi si distractie placuta de Ziua Recunostineti, apropos, dar cand e? Sa porti cu placere cadourile de la sot, cum mai este relatia voastra, net imbunatatita, nu?
Maya o data ce a invatat figura cu ridicatul o va face la un moment dat, ai sa vezi, a testat sa vada cum e si probabil nu e prea incantata acum. Cand un lucru ii face placere il va face la nesafrasit, Bianca de ex. stie ca nu are voie sa stea in picioare pe scaune, pe pat, dar e innebunita dupa asta.
Oana daca citesti spune-mi te rog daca ati facut vreun vaccin de curand sau daca tb sa faceti.
Aurasa cum naiba cari si caruciorul si pe Catalin si burtica pe scari? Nu ai avea unde sa lasi caruciorul, undeva la parter, balcon comun, ceva de genul asta?
Citeam la tine ca-si duce scutecul singur la cos, Bianca nici nu vrea sa-l atinga. Bravo lui ca te ajuta cu ce poate si el.
Distractie placuta cu tramvaiul!
Am renuntat la scaunul de masa, gata, sta cu noi la masa.
Ieri a batut recordul la lovituri si vanatai, ma ingrozesc cum arata picioarele ei, asa sunt si la copilasii vostri?
Eli mami de
Andreas si
Bianca
andutzy spune:
Sa ne traiasca finutza!
3.100, apgar 10, nascuta la Elias. Ioana Andreea se numeste, Andrei dupa nasul ei, mai exact sotul meu!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Andra, cum spuneam si mai sus, sa va traiasca finutza! Si mamicii refacere rapida, cum a nascut? 3100 g a avut si Bianca.
Androix tot cu Tutunaru vei naste? Citisem pe un forum comentariile la medicii din Bucuresti, iar Tutunaru avea vreo 20 si ceva si toate numai cuvinte de lauda, se pare ca e printre putinii medici din tara asta care face cinste meseriei. Esti o norocoasa.
Eli mami de
Andreas si
Bianca