Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Andrei are cu oarece aproximatie 86 de cm si 12.5kg.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Acum am ajuns acasa de la medic ...distrusa cu nervii si falita...diagnosticul dermioza atopica cronica pe fond genetic ...
Tratamentul m-a spart :prednison, aerius, locoid si cremaraie la greu,eucerin si bariderm...adica 150 lei ca ce-o fi...
Asta partea frumoasa...dar partea nasola regim alimentar strict...fara iaurturi cu fructe,prajeli,dulciuri,energizante,branzeturi fermentate,mezeluri,lapte de vaca, cereale...doar fierturi,fara pic de sare,iaurturi simple,branza proaspata...
Adica ma pot duce deja la balamuc... dimineata sa o ung cu o crema, seara cu alta,baie intr-un fel...sapunita cu ceva clatita cu altceva...sa mor de ma tin nervii...dupa ce am alergat cu copilul prin oras la tzanspe mii de farmacii sa caut cremele...
Partea si mai nasoala este ca trebuie sa dau pisicile ...cui?!Sa nu am covoare in casa...
sa mor de asta-i viata...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Loreen
imi pare tare rau sa aud asa ceva, imi inchipui prin ce treci...daca te incalzeste cu ceva sa stii ca problema o sa se amelioreze sau chiar sa dispara complet o data cu cresterea kupilului, iti spun din expeienta proprie ca si eu si sora-mea eram super sensibile la piele si eram buboasele cartierului desi proveneam di familie buna si eram bine spalate si hranite, vorba aia
. totusi mi se pare cam dur tratamentul si regimul pe care vi l-a dat doctoru asta...cum sa nu-i mai dai lapte de vaca???
ah, pentru mitze m-as oferi io ca-mi plac la nebunie, la fel si lu' pitika
, daca vrei sa le faci venetziene fa-le pasaport
, asa mai veniti si voi sa le vedeti dupa!
Deliutza sa se faca bine si
tie sa rezisti!
Album Alyssa
Tdi spune:
Monu si Gabitza -
, multumesc pentru raspuns!
am uitat sa specific ca maimutzica mea are acum 13 kile (de vreo 2 saptamani haleste de rupe, n-a mai mancat asa bine de cand a facut-o ma-sa...sunt in culmea fericirii!
).
Album Alyssa
omustata spune:
Laura-imi pare tare rau de Delia. Tratamentul mi se pare putin cam dur, ma refer mai ales la predinson. Eu stiam ca in Bucuresti, la policlinica cu plata de pe calea victoriei este un dermatolog foarte bune desi putin cam nebun. Sora mea era alergica la absolut orice mancare si se desfigura pur si simplu la fata. eram innebuniti, nu credeam ca-si va mai reveni vreodata si maica-mea nici nu mai stia ce sa-i gateasca, pentru ca facea de la te miri ce. Pana la urma a fost la tipul asta si nu stiu ce tratament i-a facut ca a lecuit-o. A fost de-a dreptul un miracol. Daca vrei aflu ce si cum si iti spun.
Mercedes-felicitari pentru pamant si La multi ani! sotului. Sa stapaniti sanatosi terenul si sa va faceti acolo casuta visurilor voastre.
Tdi-si Maya este bruneta si are par pe spate din cate am vazut. Pe manute nu prea, dar are un puf negru pe urechi, care am tot sperat ca se va duce cu timpul, dar tot acolo este. Nici pe picioare nu am observat, dar eu sunt destul de paroasa, asa ca astept. Eu zic sa nu-ti faci probleme.
Clara-
ce fetita desteapta este Teodora! Pai la scoala nu va mai avea ce invata, o dai direct la liceu
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Am stors internetul de informatii...nu mai inteleg nimic...ala mi-a zis ceva,aici gasesc altceva...
In final i-am facut baie,am dat-o cu o crema dar sa mor de mai tin minte care trebuia...ca eram nauca cand mi-a zis ala ce si cum...si acuma doarme...cam suspect de repede a adormit...poate oboseala sau poate urlatul ala de doua ore in masina pana am gasit toate medicamentele...
Acuma am doua mari probleme: matzele pe care nu stiu cui sa le dau si mai ales cum ca mi se rupe sufletul si chiar nus tiu daca asta rezolva problema...iar a doua cu mancarea Deliei...m-a spart ala-n doua...pai ea oricum nu manca mezel insa cremwustii erau pasiunea vietii ei...apoi chiar fara sare deloc sa manance el cu ma-sa si tot neamul ca a mea nu va manca nici de foame...este oribila...vai mama care m-oi fi blestemat...ca sigur de-acolo mi se trage...
Tdi ca sa mai schimb subiectul...io n-am pashport la animale asa ca deocamdata nu le pot face rezidente...in alta ordine de idei sa stii ca si io am fata paroasa,nu cruela atopica si cealalta mare...are par garla...pe maini si picioare ...este blond dar ce conteaza ca se vede al naibii de bine...cand era mica ma plangeam eu de parul ei si-mi zice un prieten:"las ca va creste ...i se intinde pielea si se rareste ...nu o sa se mai vada"
Olguta daca nu da randament tratamentul asta o sa vin la Bucuresti...desi nu ma trage ata neam...ca mi-e o scarba...
Mercedes nici nu mi-am dat seama sa va zic sa stapaniti sanatosi mosia...sa va faceti vila c-an povesti...sa-ti traiasca si sotu sa aiba grija de voi...
Monu si io sunt pentru femeie...ce dai pe mere sigur nu recuperezi pe pere...nu ai cunostiinte,colege, prietene care sa aiba habar de o femeie sa vina sa te ajute?!Sau de ce procedeaza precum Gabitza apeland la o agentie si asa sa ai noroc de o femeie mai serioasa...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Mercedes sa stapanesti fericita pana la adanci batraneti si pamantul si sotul. La multi ani sotului!
Teddy noi n-avem par nicaieri ca e blondina donsoara (desi nu stiu cu cine seamana), doar un pufulete blond pe manute si picioruse de care imi place s-o mai ciupesc si cu gura pana la urechi spune "au".
Sper sa ramana asa. Tb sa o masor si cantaresc si-ti comunic cum stam si noi. Bon apetit in continuare!
Flore ma interesez maine si-ti spun, eu n-am facut 3D.
Simona mersi de raspuns, maine colind farmaciile, ca vorba lui Teddy pot face covor din ce las pe jos.
Monu eram pe cale sa-ti dau raspuns argumentat din proprie experienta in alta directie decat ce s-a spus. Mama ta n-ar putea sa te ajute si contra unei sume de bani, macar o perioada?
Cresa nu mai inseamna acelasi lucru ca acum cativa ani?
Laura te compatimesc sincer, desi nu te-ajuta cu nimic. Tot ce ai spus acolo mi se pare dus la extrem si foarte greu de urmat. MNunca de sisif ce mai. Mai incearca si alta parere avizata, poate din toate alea ceva, ceva poti "salva". Dar ce teste i-a facut?
Prednisonul e temporar banuiesc ca nu e un medicament de cursa lunga, iar apoi treptat se poate introduce un varf de sare. Iar laptele...Deliuta stiam ca e mare amatoare, ce poti sa-i dai in schimb? Lapte de soia sau formula antialergica?
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
loreen spune:
Elisor de laptele ei nu s-a legat...a zis ca daca-i formula sa-l las asa...si de cereale dar nu de ale ei ci din celelalte...mi-a explicat ca cerealele cu lapte este o falsa ipoteza legat de absorbtia de calciu si nu mai stiu ce ...fierul trebuie luat pe matzu gol sa se absoarba,calciu in combinatie cu nu stiu ce mama naibii din compozitia cerealelor formeaza un reziduu care se elimina in loc sa se absoarba...bla...bla ...bla...la un moment dat parca eram tu cand cu neuroloaga aia ...desi asta in puii mei este cotat ca fiind nr.1...
Io acuma ma gandeam ca de fapt io ca io ...dar cum sa-i bag in cap lui Bianca ca nu are voie sa manance de fatza cu ea ce nu are Delia voie...ca pana la urma amamndoua sunt copii si minte multe nu au nici una...
si Delia 26.04.05
andutzy spune:
Puii mei, Laura, m-ai lasat cu gura cascata...si cata vreme tineti regimul asta spartan???Mi se pare PREA MULT...
Fetelor, la ora asta se naste finutza noastra, Cristina e in operatie cezariana si eu stau si ma intreb ce naiba caut la calculator si nu la spital, dar sotul meu zice ca nu e cazul sa mergem, la fel si viitorul proaspat tatic...Baaaaaai, dar azi, cand ea nu avea nici un simptom i-am luat fetitei ultimile hainutze pt a o socate din spital si am sunat-o pe mamica sa-i zic ca poate sa nasca linistita, ea razandu-mi in nas ca mai are o saptamana....NU stiu ce mi-a venit sa-i zic ca eu cred ca maine la acea ora eu cred ca e mamica...mama Omida scrie pe mine...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Scuze pt ceilalti care stiu povestea noastra, dar ii sunt datoare lui Eli cu raspuns: Dragos a fost banuit pe rand de torticolis, hemipareza dreapta si chestii de-astea urate pe motiv ca nu foloseste mana dreapta la fel ca pe stanga si merge cu piciorusul drept putin in afara(la inceput mergea mai urat, acum s-a mai corectat). NI s-a sugerat RMN pentru insa a afla de unde i se trage deficienta(cum mama ei s-o numi pana la urma)dar desi acest RMN ne-a fost recomandat atat de insistent, toti au recunoscut ca nu ne ajuta decat la istoricul copilului, nicidecum la vreo metoda de tratament ulterioara.
AAAAAA, si s-au legat si de faptul ca D sta mai mult cu guritza deschisa si ii curg multe multe balutze....Apropos, mai sunt copii pe aici care balesc ca atunci cand le dadeau dintii?
Ce ne-a retinut pe noi de la RMN este nu faptul ca ne duce la vreo 5 milioane, cat metoda de anesteziere si anume branula pusa in manutza si bagat somnifer pe vena....Daca imi ofereau posibilitatea cu Diazepam, nu cred ca mai ezitam....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)