Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
simona_filipas spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
LA MULTI ANI OLGA!
LA MULTI ANI GABITZA!Sa fiti fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele
Saryta FELICITARI! Sa-ti traiasca micutza printesa. Sa aiba parte numai de noroc si fericire in viata
Elisor si mie imi cadea parul pina acum vreo luna de zile. Am incercat tot ce se putea incerca. Masti, sampoane, creme si toate minunile si tot degeaba. Imi cadea cu pumnul. Pina am dat de o farmacista draguta care mi-a recomandat cu caldura Biofemin. Sunt vitamine pentru par, piele si unghii care nu dau pofta de mancare. De cand le iau nu-mi mai cade asa rau. Cade dar foarte putin si nici nu sunt foarte scumpe fata de revalid. Vreo 180.000 lei 80 pastile care iti ajung pentru un tratament.
Sper sa mai revin ca s-a trezit Dragos in urlete groaznice de la cei doi canini de sus ( bine ca-s ultimii)
Simona si Dragos Octavian
Mercedes spune:
Multumesc frumos pentru urari.
Pai mosieri la 1000 mp gabitzam nu i prea putin?![]()
Terenul l am luat aproape de oradea la 15 km aprox dar nu i mai mult si e ok ca pret.
gabitzam si olgaM - La multi ani va doresc sa aveti parte de tot ceea ce va doriti voi alaturi de familiile vostre.
gabitzam spune:
Gabi, fata de cat am eu, adica nimic, suteti chiar latifundiari de+a dreptul 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
in sfarsit am culcat maimutzica
...nu vreti sa stiti ce-a facut o ora jumate numai ca sa nu doarma
! trebuie musai sa iau masuri ca inainte dormea de pe la 13-14, treptat a decalat ora de-am ajuns la 16 iar noaptea le 2.00 e inca vesela si saltareatza!
Caderea parului ma fericeste si pe mine din greu, mai am de-o baie si gata, chelesc complet! casa e plina peste tot de firele mele rebele
, cred ca s-ar face covor in 2 zile daca n-as matura. Cand eram studenta foloseam cu succes impreuna cu colegele de apartament petrol (gaz) si pot sa va spun ca facea minuni! se freaca usor pielea capului cu o bucata de vata umezita cu petrolul asta, cam pute da te obisnuiesti repede... curata matreata, stopeaza caderea parului si-l face lucitor, m-as da si acum dar n-am idee de unde sa iau aici. Revalid am folosit acum 5 ani si nu-mi mai amintesc daca mi-a rezolvat problema cu capul ptr ca eram prea shokata de ce blana sanatoasa si stralucitoare mi-a crescut peste tot!
Mercedes - la multi ani sotzului si sa stapaniti sanatosi terenul!
Album Alyssa
Cloreta spune:
Saryta, felicitari pentru puiul mic, sa fie sanatoasa si sa creasca frumos!
Flori, vad ca ti-a raspuns OlgaM deja, vezi ca are si site institutul Cantacuzino.
Monu, cela mai devreme de la 1,8 ani am vazut ca primesc la unele crese partculare dar si eu iti spun la fel: s-ar putea sa lege asta de venirea lui bb2 si va suferi mai tare. Te pup, sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi.
Pozele mele
Tdi spune:
tot eu, tocmai am masurat-o pe pitik
...din varful capului pana la calcaie are 88 cm!
oare nu-i prea mult la varsta ei?
ai vostri cat masoara?
ma tot framant ca poate creste prea mult, deja ma streseaza si lumea, indiferent daca au copii sau nu, toti se mira cat e de mare pitika mea!![]()
acu' daca tot is la varsta intrebarilor (
) mai am una special pentru mamele de fetitze: ale vostre au par pe corp? de asta vara a cam inceput sa imblaneasca Alyssa, are parutz destul de des pe maini si picioare, pufuletz pe fatza si corp iar pe solduri (locul unde se fac injectii) are niste firisoare lungi si zburlite...ma cam streseaza chestia asta, l-am intrebat pe pediatru si a zis ca e normal, mai ales ca eu sunt bruneta (deh, a fost elegant omu' ca doar nu era sa ma faca maimutza paroasa!
), zicea ca pe piept si zona pubiana sa nu aiba ca-n rest e ok...acu nu stiu ce sa zic, si la "pasarica" are un pufuletz destul de vizibil.
la voi (adica la fetitzele voastre) cum e??????? plizzzzzzzzzzzzzzzz!
Album Alyssa
Danelutza spune:
Mercedes la multi ani sotzului si sa stapinitzi sanatoshi terenul.
Simona mai spune ceva de ginerica, in afara de citzi dintzi are
Pupici sa-i treaca
si sa nu mai urle.
Monu nici Isabella nu sta cu alti copii, asta pentru ca sint mai marishori, in jur de trei ani, vreo citziva au lovit-o in parcul copiilor, iar de atunci se teme, daca se apropie vre unul se fereste si incepe sa plinga. Adevarul e, ca ieri pocneam eu vreo doi, ea statea cuminte se uita la o fetitza, care se strimba destul de urit cu limba si aia a vrut s-o loveasca. I-am explicat eu ce si cum, daca mamasa nu spunea nimic. Iar pe urma un baietzel vroia s-o loveasca pentru ca-i spunea sa stea pe loc, sa nu fuga, iar ea nu a vrut, pe asta din urma l-am prins eu de aripa cind vroia sa-mi loveasca fata.

monu spune:
TDI si noi suntem paroase pe picioare - mai am putin si o trimit la epilat
si pe umeri. Are 81.5 cm.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia