Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Saryta felicitari...sa -ti traiasca mica printesa...sa va completeze tabloul unei familii frumoase...sa fiti sanatoase...

Chrisdun da colega ta nu-ti da si solutia unei mame calme...?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, nu prea intru sa scriu pentru ca nu stiu ce sa scriu. Sunt super trista pentru ca sunt cu sufletul impartit din cauza cresei. Astept zilele astea sa vad rezultatul discutiilor si daca e sa mearga de la inceputul lunii decembrie. Oricum sunt trista pentru ca nu vreau sa o dau la cresa (am senzatia de neputinta, ca o azarl acolo in timp ce eu stau acasa cu alt bb) dar... nu mai am rabdare cu ea si sta mai mult in casa cu mine, nu se joaca cu alti copiii (ceea ce Alexia isi doreste) si cateodata o vad trista si plictisita. Nu stiu ce sa mai zic.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Felicitari Saryta! Bun venit in lume micutei, sanatate si refacere rapida.

Flore bb Sarytei s-a nascut la temen?

Andra dar fara fizio nu se poate rezolva "pb" lui D, de la sine, in timp? Desi, eu nici acum nu stiu exact despre ce pb. e vorba.

Laura nu te pot lua cu mine, sorry, "calatoriile" astea dureaza cat o gura de aer, asa ca..mai mare deranjul . Bafta la dermato, sa-i dai de capat, sa-ti dea un tratament eficace!

Cristina si noi folosim "na-na"-ul verbal si ca gest si cand stie ca face cate-o prostioara imi arata ea mie "na-na"ul.

Androix si cu Filip ai tras la fel cand era in burtica? Mai ai cateva saptamani si vor trece si greturile si va fi cea mai frumoasa perioada din sarcina, sem II.

Anca mi-ar place sa apuc si eu in viata asta sa spun ca m-am plictisit de restaurant, dar cu cat imi doresc mai mult cu atat stiu ca nu se va implini. Gatitul e piatra ce-o am atarnata de gat in viata asta, daca intalnesc vreodata pestisorul de aur asta ii voi cere, sa-mi implineasca dorinta si daca tot il intalnesc ii mai cer cateva lucruri ca n-o fi foc
Good for news pt. urechiuse

Denisa sanatate multa! Inca ai probleme?

Am o migrena zambareata, un cos de calcat, un copil de plimbat...incep negocierile

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Bine ai venit, micutza ANTONIA!!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa, sa fii bucurie pentru mami, tati si surioarele tale!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mda. Am primit raspunsul asteptat. La cresa unde vroiam noi sa o dam, desi se cheama cresa, nu accepta copii sub 2 ani. Pe de o parte ma bucur ca sta cu mine, pe de alta parte raman la vesnica mea problema - ce ma fac cu ea? Cum o sa pot sa am grija de ea pana nasc? Ca dupa ce nasc e atfel. Acum nu pot sa zic ca pot sa pierd ore de nesomn sau sa nu mananc sau fac efort fara sa nu afectez bb2. Cat despre bone nu avem noroc (prima s-a imbolnavit, dupa ce a plecat de la noi si fara nici o legatura cu noi - am aflat ca are pierderi de memorie, iar o alta candidata a murit subit desi avea 49 de ani). Nu imi suna bine!
Ma framanta totusi intrebarea - la varsta asta cat de mult simt nevoia de a sta in preajma altor copii?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Saryta felicitari! Antonia, bine ai venit pe lume!

Monu, imi pare rau ca te framanta acum atatea probleme. E greu fara ajutor si asta e o problema reala. Tot bona cred ca e o solutie mai buna. Nu stiu exact cat mai ai pana nasti, dar chiar nu cred ca e o solutie sa o dai la cresa pe Alexia, acum pe ultima suta de metri. O sa se simta alungata de acasa, daca face legatura cu sosirea lui bb2. Eu am facut greseala asta. Cat despre nevoia d e asta in preajma altor copii, nu stiu ce sa zic, dar "din carti" stiu ca pana pe la 3 ani nu se prea joaca impreuna copiii (adica si impreuna fiind se joaca separat ). Totusi, Alexia nu se poate spune ca e izolata. Am inteles ca nu prea va intalniti cu copii, dar fac din nou comparatia cu situatia noastra: nu avem copii in jur, adica, nici vecini adulti nu avem prea multi , si iesim o data pe sapt. (daca) in lume . Cand am dat-o pe Maria la gradi, am motivat ca e salbatica, nu vede copii, i-ar prinde bine colectivitatea. Intentiile mele au fost bune, dar ea avea alte necesitati.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare lume!!!
In sfarsit ajung si eu sa scriu un pic. Ne am luat azi in sfarsit un teren pana la urma si s a nimerit chiar de ziua sotului. Na asta e acum... avem de sarbatorit eveniment dublu.

Monu - iti spun doar atat ca, am bona de cand baiatul meu a facut 2 ani( deci din 2001), Cristi a crescut si acum de cand Bia a implinit 4 luni e in continuare cu bia. Cat am fost in spital la nastere statea cu baiatul si am avut ajutor in continuare dupa ce am iesit din spital. Eu zic totusi sa ti cauti printre cunostinte o bona care sa fie ok. Nu pot spune ca nu ma supara uneori bona dar imi trece ... realizez ca femeia s a atasat f mult de noi si se considera bunicuta copiilor desi are doar aprox 50 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, la multi ani sotului si sa stapaniti sanatosi bucata de teren!
De acum se cheama ca sunteti mosieri Va faceti casuta?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Felicitari Saryta, sa-ti traiasca micuta Antonia! Ce nume frumos!

Flori, Ioana-va spun eu unde Inst. Cantacuzino. Este pe cheiul Dambovitei, aproape de Eroilor. Daca stiti unde este banca ING, vis-a-vis de opera, de acolo o luati pe chei, mergand inspre Izvor si nu departe, pe dreapta cum mergi catre Izvor este Institutul.

Gabitza-si eu am o cunostinta nascuta pe 21 .

monu-nici Maya nu se joaca deloc cu alti copii, desi intra in contact cu altii zilnic. pentru ea mami este cel mai bun partner de joaca .Si eu am dilema asta cu cresa, ce-i drept nelegata de nici un bb2. Eu vreau sa fac niste cursuri si, daca nu o dau la cresa nu stiu cum reusesc sa invat si sa ma descurc si cu manacre si cu curatenie. Pe de alta parte ea nu mi se pare pregatita deloc. Nu vrea sa stea cu altcineva nici cateva secunde, niic macar sa o pupe altcineva decat eu si Mircea. Chiar ca nu stiu ce sa-ti zic. Iar mie unii imi zic sa o dau altii sa nu, chiar ca sunt derutata complet. Dar ca si tine, imi pun intreabrea daca ma voi descurca. Acum au luat aia decizia pentru tine, adica nu o primesc pana la 2 ani.

Anca-eu credeam ca am mai spus, dar poate doar am avut intentia. Eu am fost in Rhodos, Grecia, asta vara si am venit incantata de acolo. am stat la hotel 4 stele, cu masa de dimineata si seara incluse si totul a fost excelent. Mancarea cel putin era foarte variata si buna. exista si varianta all inclusive, dar eu nu am vrut pentru ca stiam sigur ca nu vom sta la pranz pe acolo sa mancam si bine am facut pentru ca la pranz, cand era caldura mai mare, inchiriam masina si ne plimbam. Dar vezi ca nu au masini automate la inchiriat. am mai auzit lucruri foarte bune si despre Tunisia, Turcia. Sora mea a mers cativa ani la rand in statiunile din Turcia. Totul este sa-ti iei bilete din Romania si nu din Canada, pentru ca iesi mult mai ieftin.

Va las acum, poate intru mai tarziu, desi maine este Thanksgiving aici, avem musafiri si eu nu am facut nimic inca.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mercedes, La Multi Ani sotzului! Frumos cadou v-ati facut de ziua lui, sa il stapannitzi sanatosi, sa va faceti o casuta asa cum vreti voi!
In ce zona ati gasit teren pana la urma?

Elisor, Saryta a nascut la 39 de saptamani, adica la termen, nu?
Vroiam sa te intreb daca cunosti un ecograf 3D in Brasov si eventual daca sti si ce tarife practica. Verisoara lui Dan vrea sa vina sa-si faca o eco ca lumea ca in Fagaras nu a fost multumita de rezultat.

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput