Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, a trecut ziua de astazi si a trecut aproape degeaba! Lucrez de citeva ore bune si inaintez ca melcul. Acum ma bazez pe noaptea alba care ma asteapta. Mai am de scris inca vreo trei pagini la proiect, am citit ceva pentru testul de la franceza, dar ar trebui sa mai trec macar o data... mincarea e pe foc si nu are nici un gind sa se termine singura, pe Tudora nu am dus-o la gradinita, pentru ca a facut si diaree pe deasupra (scrie in prospectul antibioticului ca pot exista deranjamente stomacale) si era atit de mica si nefericita ca pur si simplu nu am avut puterea sa o duc la gradinita. Ma rog... scap eu cumva si de ziua de miine, numai ca de data asta trebuie sa scap acceptabil, e hotaritoare pentru nota cursurilor pe care le-am luat.

Loreen, Newmami - kinesiologia (nu cred ca se traduce, si in romana e la fel) e o ramura relativ noua cred, care se ocupa de sport, de terapii prin sport, de tot ce e legat la modul asta de sport. Este un domeniu legat de activitatea fizica de orice gen si de binefacerile ei. Cunosc aici oameni care au studii in asa ceva si imi plac mult ceea ce fac. Iar Octav e omul potrivit pentru asa ceva, pentru ca un talent nativ pentru sport, dar mai ales pentru a invata oamenii la ce e bun acesta. Cursurile de specialitate sint bazate pe anatomie, psihologie, terapie, masaj etc. In general, in salile si centrele de reconditionare fizica gasesti kinesiologi, care lucreaza cot la cot cu nutritionisti, dieticieni, terapeuti, psihologi etc., pentru a construi un program viabil pentru fiecare client sau pacient (pentru ca e folosita si in tratarea bolilor cronice) in parte. Ma rog, e un domeniu complex, interesant, lucrezi cu oamenii si faci ceva pentru ei, curat, aducator de satisfactii pe toate planurile (meseria e foarte bine platita aici).

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
mai fetelor, aseara m-am uitat de voi la un ciat,ceva, dar NIMIK, desi era meci...
Gabitza, si eu stiu inca 3 persoane nascute pe 21 noiembrie in afara de tine, deci sunteti MUUUUUUULTI

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci lansez de acum invitatia la CHAT pentru maine seara, ca sunt doua meciuri

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Dupa ce ca-s chiauna asa de felul meu vad ca Delia si-a propus sa ma rupa-n doua...are o saptamana de cand se trezeste la cel mult 6,30 si urla de zici ca o taie...trebuie sa-i dau laptele sa o schimb sa fac un tur de casa cu ea ca altfel nu tace...si pana ma dumiresc ce-i cu mine se face ora sa plec la munca...Azi la 6 s-a trezit...ma gandesc sa revin la mesele de noapte pana -si revine ca vad ca la trezire tipa disperata "papa"...Asta ar insemna o masa de lapte pe la 12-1 adica moartea sigura a linistii mele...

Anca eu am zis de Grecia ca stiam de la prieteni care au fost si au venit nemultumiti...au stat la hotel de 5 stele ,insa cazarea proasta,servirea tot pe-acolo...nu stiu exact unde au fost ...insa scump...Poate Olguta din AMerica iti spune mai multe ca ea a fost in vara daca-mi aduc bine aminte...si Turcia e frumosa la Kudasashi(cred ca asa se scrie),mai frumos decat in Antalya...sau in Cehia

Ioana eu am cada cu bulbuci dar sa nu ma intrebi cum e ca nu stiu...arata bine dar naiba are timp de masaj...ca nici baie nu apuc sa fac...mai mult fac dusuri dimineatza ca seara este canalizata toata spre desputirea cruelei si apoi sa mor de mai am chef de ceva...asta daca mai misc
dar merita zic io sa investesti in ea daca ai bani...

Nelia suna tare bine kiseologia asta...parca ar fi un fel de kinetoterapie de-a noastra...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata!

Intru repede sa va dau o veste!
Marti, putin dupa miezul noptii a nascut Saryta, o fetita de 3.350g - Antonia!

Felicitari Saryta! Sa-ti traiasca! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si mai ales cuminte! Te asteptam sa ne povestesti din experienta de mamica a trei copii, mai ales ca avem si noi cateva mamici aspirante la acest statut !

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari Saryta, sa-ti traiasca fetitza, sa fitzi sanatoase si mincacioase, amindoua bineintzeles, ca asha vine lapticul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

FELICITARI SARYTA!!! SA FITI FERICITE SI SANATOASE.
IAR BB SA AIBA PARTE DE MULTA IUBIRE IN VIATA SI DE TOT CE E MAI FRUMOS.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

FELICITARI SARYTA!!! Sa-ti traiasca fetita viata lunga si frumoasa!

Stiu ca discutati zilele trecute despre cat de ascultatori sunt copilasii ... Eu citesc oricum din 3 in 14, dar tot vroiam sa va povestesc o faza cu Carina: cand mai face boacane ii dau doua palmute peste fundulet (mai degraba peste pampers ), si ii zic: Uite ce ai facut... iti da mama na-na la fund. De cele mai multe ori o avertizez inainte: Nu fa cutare ca iti da mama na-na la fundulet... la care Carina scoate funduletul in afara si isi da cu palma peste pampers spunand apasat "NA-NA" ! ... si ma bufneste rasul cand o vad. Bineinteles ca fata continua sa faca ceea ce nu are voie
Per ansamblu, am constatat ca atunci cand sunt eu calma, si copilul se comporta normal. Daca ma grabesc, sunt nervoasa, agitata, Carina e si ea mofturoasa, n-are stare, si uite-asa imi vine sa imi iau campii. Ideea cred ca e sa fii cat se poate de calma - am o colega la serviciu pe care o admir pentru calmul ei (are doi baieti, unul de 6 si unul de 4 ani) si ne povesteste cate trasnai fac nazdravanii ... si ea e mereu calma...

Va doresc o zi insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce veste buna, Saryta !!
Nu stiu cand o sa apuce ea sa citeasca aici, dar ma bucur foartem mult pentrue ea, sa fie bebelusa sanatoasa, sa creasca mare si sa aduca numai bucurii pe lumea asta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

SARYTA, felicitari! Refacere rapida si bb cuminte si papacios!
Gabitza si OlgaM, la multi ani, sa fiti iubite, sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata!
Flori, pe mine poti sa ma scoti din categoria aia de aspirante la 3. sunt atat de coplesita si de obosita incat ma intreb din ce in ce mai des ce mi-a trebuit al doilea bb.
M-am saturat sa vomit in fiecare dimineata Nu-mi mai trece odata... Colac peste pupaza sunt cobza de racita. De-aia si chiulesc azi de la scoala ca o nesimtita, dar oricum nu m-am putut ridica din pat, mai aveam si de la 7 jumate, pai trebuia sa ma trezesc la 6.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput