Copiluti de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
omustata spune:
Gabitza, La multi ani inca odata! sa ai parte de tot binele din lume!
Mi-a placut inelul. Este foarte finut.
Mai stie careva ceva de marilena? Parca mi-e si frica sa intreb.
Anca-am vazut pozele, foarte frumoase. Si eu vreua sa stiu ce era figurina aia care-si schimba infatisarea. Era facuta din prosoape cumva?
Noi suntem bine. Ieri si azi Maya s-a mai jucat putin si singura, aproape ca nu-mi vine sa cred. Sunt insa suparata pentru ca, dupa ce acum o saptamana s-a ridicat si ea in sfarsit singura in picioare, fara sa se sprijine de nimic, de atunci nu a mai facut-o. Daca are ceva de care sa se sprijine se ridica, dar altfel nu. Si incearca saraca, dar nu inteleg de ce nu poate. Cum a putut odata si apoi nu a mai putut. eu o sa innebunesc cu copilul asta pana la urma.
Ieri am fost si noi, toti trei, la restaurant si m-am sarbatorit. A fost placut. Dimineata mi-au cantat Mircea si maya 'multi ani traiasca', adica a cantat Mircea niste falseturi
, dar gestul m-a impresionat, pentru ca el nu este genul sa faca chestii din astea. in schimb cadouri face foarte frumoase, si asta dintotdeauna. Am primit un pulover sucar si o sa mai primesc o scurta din stofa groasa de iarna. Va las ca ma doare mijlocul de nu mai pot si am de facut pregatiri pentru Thanksgiving.
O seara placuta tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
denisa73 spune:
Olga si Gabitza, La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca!Sanatate si numai de bucurii sa aveti parte!
Noi suntem bine,nu am mai scris de mult ca nu am mai avut noutati.Noi avem vroblema cu mancarea ca la fiecare lingurita cate o jucarioara.Acum i-am luat o lingurita stramba si ii dau mancarea intr-o parte,nu ma mai duc cu lingurita in fata lui,asa ca nu mai imi da peste mana cand ii dau.Inca mananca mancarea facuta praf,desi i-au dat 4 masele si caninii toti odata.Nu bea lapte deloc de nici un fel.Eu merg la cur,insa Cristian nu s-a acomodat cu ingrijitoarea si sta cu sotul(se duce dimineata mai devreme si vine mai devreme).Eu am o cistita care nu mai trece,desi am luat si antibiotic.De facut embriotrensferul in decembrie nu mai pot caci imi vine beleaua mai tarziu,asa ca in ianuarie ma operez si atunci oi vedea ce si cum va fi.Cam astea despre noi.
Va pupic dulce pe toate cu printese si printi cu tot!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
robotzica cucului spune:
La multi ani, Gabitza, sa fii sanatoasa si multumita de toate!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
loreen spune:
Buna seara...
Gabitza inca odata te pup si-ti urez La multi Ani si tot tot tot ce-ti doresti tu,ce-ti doreste Costi...poate la anu io stiu ne plimbam prin magazine intr-o dupa-amiaza cand nu avem ce face...aeropoarte sunt si aici...
M-am adunat si eu de pe drumuri...nu mai pot de oboseala,dar banuiesc ca toate suntem asa...la servici imi este din ce in ce mai greu sa fac fatza pentru ca sunt singura cu 1500 de salariati si efectiv,numeric ma depaseste...azi am facut pe nebuna la proriu si chiar m-am dus la comandat sa ma plang pentru ca nu mai pot...sunt si eu om in puii mei...
Acasa in schimb este acalmie...sper ca nu cea dinaintea furtunii...azi am sunat la dermato si maine la 17 sunt cu Delia pachet la el...nu se mai poate...n-am vazut in viata mea asa ceva...nici pe cd cu dermatita de la Aven parca nu sunt atat de urate bubele...sa vad maine ce-mi spune...
Io ma simt ca un magar obosit ca iar tre sa-mi vina si am numa simptome ...daca nici luna asta nimic atunci ma duc si eu la dr...ceva pute...sper sa nu fie nasol
Anca m-ai omorat ... este atata de frumos de nu-mi vine sa cred...ziua ca ziua dar seara este si mai minunat...cu apa aia si arcadele din piatra...iar poza cu mosu este bestiala...mi- aplacut tot si dup acum arata nu banuiesc ci sigur cred ca nu ai ce cauta in Grecia...este ceva de vis... Patrick chiar daca nu spuneai se vede ca s-a simtit in largul lui...mai ales daca statea si cu baietii la bar...
Bravo voua sincer va felicit...eu cu nici una din fete nu am avut curajul vostru...
Dar bratarile alea galbene ce reprezinta...am vazut si la cumnatu meu una
Tdi eu dupa doua nasteri am mai putini dinti in gura decat Delia...da nu ma las ...rezist eroic...cand eram de varsta lui Bianca o vaca de stomatoloaga mi-a facut o extractie de viu si de atunci am calcat de atat de putin ori la dentis incat am invat sa suport orice fel de durere si sa o tratez cu nici nu-ti trece prin cap ce leacuri...
Elisor nu pleca singura ca te plictisesti... ia-ma si pe mine cu tine macar sa ai cu cine bea cafeaua...promit sa fiu cuminte numa ia-ma ca io ma duc cu totul...
Olguta din Canada iti trimit gandurile mele...
Olguta din America as vrea sa-ti pot multumi pentru ce faci si sper sa o pot face vreodata...
Ruxel cum au iesit mufinii?!
Beatrice ce coincidenta...si Delia mi-a oracait azi noapte( altfel nu-i pot spune ca asa suna in creierii noptii)...cine stie ce-or fi visat...
Monu unde esti?!Cum a ramas cu Alexia?!
Florentina hai ca exagerezi zau asa...ai o burticuta tare frumusica...sigur nu te-ai uitat la tine...
Clara ce metoda folosesti cu Teodora?! Eu pe cruela nici mama nu o pot face sa spuna d-apai "nici"
Nelia ce inseamna ce vrea sa faca Octav?!ca sa mor de pricep
Vai ce m-am intins ca ciunga...asa ca sa fiu sigura ca recuperez ce-am pierdut ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Eli, merci de intrebare, nu am fost inca la fizio, nu ma intreba de ce, inca taraganez...poate unde il vad ca a facut progrese notabile...
Laura te rog merg la doctor(moralista stiu sa fiu). E pacat sa ti se zica ca mai bine veneai la timp...nu? Doamne fereste, mergi sa vezi ce si cum...
Gabitza, inca o data LA MULTI ANI si pe aceasta cale, Olga, la fel si tie, LA MULTI ANI si multe multe bucurii!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Danelutza spune:
Teddy eu sint norocoasa ca sa spun asha, eram fara dintzi inainte de sarcina, aceeasi dintzi ii am si acum, adica totzi falsi, ei sa nu exagerez, mai am vreo doi de la mama natura.
Cloreta nu vrei sa-ti trimit motzata mea o perioada in vizita, poate invatza si ea sa spuna mai multe cuvinte, ca tot la 5-6 sintem.
Olga M lasa ca o sa se ridice Maya, mai greu dar o s_o faca.
pentru Maya cea cintareatza.
Acum sa ma pling si eu de odrasla mea. Pina acum seara o puneam in patutz vesela, imi dadea pupici pe obraz, apoi cu minutza imi dadea pupici si-mi facea pa, iar de vreo 4 zile nu mai vrea s-o pun in patutz. Parca are jar cind o asez acolo, se tzine strins de gitul meu. In seara asta a trebuit sa o tzin culcata pe bratzele mele, si cintareste destul ca sa-mi rupa spatele, i-am cintat dupa care cu mare greu a stat in patutz, dar a trebuit sa-i vorbesc mult si sa-i explic ca trebuie sa faca nanitza.

babygirl spune:
Gabi, mergem si noi la Feeria sambata dimineata. Asta daca bineiteles nu apare vreo urgenta in programul sootului...Tocmai mi-a confirmat ca de revelion pleaca la Sibiu cu carul.Va fi Revelion special pt intrarea in UE. Moooor!
ioanailincam spune:
La Multi Ani fericiti, Gabitza! Sa stapanesti sanatoasa inelul si sper ca sarbatoriti frumos in seara asta.
De cateva zile ma tot tin sa-ti spun si uit: m-a impresionat foarte tare o faza pe care ai scris-o anul trecut pe vremea asta (ma rog, era de Craciun) sau oare era acum 2 ani (ca mai citeam din Odisee din cand in cand)? Oricum, ideea era ca cu 2 ani in urma erai singura, nici o speranta de barbat (d'apoi copil), nu reusisesi sa ajungi nici la mama ta de Craciun din cauza de vreme proasta, dar din fericire roata s-a schimbat intre timp si il aveai pe Costi si cred ca si pe Andrei. Nu stiu, tare m-a impresionat cum ai povestit atunci, parca am dat timpul inapoi si te priveam prin geam singura si nefericita (stii cu efectul ala de zoom in casa din filme, cu geamurile ingropate de zapada
) si apoi, peste ceva vreme, vesela si fericita.
In rest sunt relativ bine: este a doua seara consecutiv cand nu o prind pe Mogo treaza
, in curand iar nu ma va mai recunoaste
. La birou sunt naucita de ce se intampla in jurul meu, totul culminand in seara asta pe la 8 a dat afara clientii de la birou - le-a zis ca noi inchidem
- iar peste 10 minute m-a trimis acasa. Este atat de in contradictie cu regula care mi-a fost implementata de 6 ani de zile in cap conform careia clientul nostru-stapanul nostru si intrucat mintea mea refuza sa creada ce se intampla.
Nici nu stiu de ce mai intru pe aici, dat fiind ca nu am ce impartasi despre copii, caci eu nu il vad pe-al meu. Sa nu mint tousi: am vazut-o de dimineata un sfert de ora, era mortala Mogo alerga prin casa si chiua, nu m-am prins pana la urma de ce era asa de fericita, cert e ca era foarte amuzanta, mai ales ca avea parul valvoi dupa somn si parea profesorul traznit![]()
Nelia - chiar ca asa e: ce-mi pasa mie, am scapat de stres. Culmea e ca in seara asta nu imi gaseam locul prin casa, parca nu aveam nici un scop in viata. M-am plimbat, am mai strans niste lucruri, am pregatit o masina, dar parca nu se lega actiunea
. Bineinteles ca nu am facut nimic din ce mi-am propus sa fac pe cand invatam si tanjeam dupa activitati casnice; poate de maine. Dar pana atunci, hotarat lucru: maine seara trebuie sa facem ceva sa iesim din rutina, poate luam plodul si dam o fuga in Mall sa cascam ochii ca macar acolo are loc sa alege fara sa traga de toate cele. Ca la Cora cu ea nu mai calc pana nu implineste o varsta decenta.
A, ca mi-am amintit: ati primit pliantul din Cora cu jucariile? Vad ca s-au bagat si ei pe sistemul de prin tari straine cu reduceri incepand de maine pana cu o saptamana de Craciun. Mare lucru nu aveau in plus fata de ce am vazut la fata locului, dar intentia mi se pare laudabila.
Si acum intrebare tehnica la fetele care au cada cu hidromasaj (Loreen sigur, nu stiu daca mai sunt si alte fete): merita investitia? Eu nu suport in general sa fac baie (dar fac dus
), doar uneori iarna cand e frig afara si ma gandesc ca asa ceva m-ar trage sa fac si eu baie mai des. Adica imi place conceptul de baie pe care il vezi prin reclame sau file, dar cand sa-l aplic ma apuca o leneeee... Asa, cada cu hidromasaj mi-ar face cu ochiul.
Florentina - nici eu nu stiu unde este institutul Cantacuzino, desi a trebuit sa fac si eu acolo niste secretii cat am fost insarcinata; numai ca pana mi-am gasit eu timp sa ma duc dr mi-a zis ca oricum era prea tarziu sa mai tratez infectiile - daca as fi avut - asa ca am abandonat. Dar daca suni la Informatii cred ca au ei nr de telefon.
Babygirl - sa traisca tiza lui Mogo; mai, mai, ce de beblusi luna asta, v-am zis ca a nascut si o prietena de-ale mele, am vorbit cu ea ieri si dupa 10 zile cu bb imi spunea ca isi doreste sa fie mare ca Ana ca deja s-a saturat. Ehe, o sa vada ea ca nu asa de usor cum pare nici acum.
Teddy - si eu stau prost cu dintii, nu neaparat de carii, ca astea le faceam si inainte, dar din cauza gingiilor, le am destul de retractate, semn de paradontoza. Si am o dr si buna si ieftina, dar este foarte departe si de casa si de serviciu astfel ca ajung destul de rar. Du-te si trateaza-te ca am inteles ca sunt groznice durerile de dinti, nu am experimentat asa ceva din fericire.
Gata, se face tarziu, iar dimineata sunt cam ofilita cand e sa ma trezesc ma duc si eu la nani. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
Inapoi la munca
, crazy world, numai o saptamana am lipsit si parca am fost plecata o luna, atatea schimbari – nebunie curata. Am aflat ca in curand imi pleaca sefa in alt job, asa ca vom vedea ce va mai fi. Daca va fi tare nasol din ianuarie ma apuc de cautat job in State si gata ca oricum as vrea sa ne mutam acolo. Vom trai si vom vedea.E bine cand e sa pleci in vacanta dar tare nasol e cand te intorci.
Gabitzam, e foarte frumos si finut inelul de la Costi. Pot spune ca are gusturi in domeniu. Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-ti poarte noroc.
Elisor, sorry am vazut si eu ca merge site-ul mai mult nu decat da. De cand au schimbat astia interfata merge tare prost.
Toti am petrecut un timp minunat, dar baietii au fost parca nedezlipiti. Tati s-a dedicat 100 % iar eu mi-am mai facut de cap singurica #61514;. Ma bucur ca se iubesc asa de mult si sper din tot sufletul ca peste ani relatia sa fie cel putin la fel de buna ca acum.
Am fost la control si per total suntem Ok. Mai are lichid in una din urechiute, care poate sa fie datorita zborului si sa se dreneze in curand. Dar pe de alta parte daca primeste acum o raceala sigur ajungem iar la anitibiotice. Cum ne-o fi norocul, ce sa mai spun. L-am programat pe 28 decembrie la vaccinurie de 18 luni.
Cum a fost la plimbarica? Nu pot sa cred ca minunea aia mica cu ochii de smarald te supara. Oricum ca e neastamparata sau nu tot dulce ramane.
Loreen, ma bucur ca ti-au placut pozele.Zici tu ca Grecia m-ar dezamagi? Himmmmm – pai atunci unde am putea da o fuga la anul cand venim in Romania ca sa-l putem lasa pe Patrick cu bunicii si noi sa ne facem de cap 1 saptamana. Crezi ca Turcia e mai bine?
Oare nu sunt si in Grecia sau Turcia resort-uri de 4, 5 stele?
Vom mai merge in Mexic cu siguranta dar nu putem la anu din cauza concediului in Romania iar un long weekend nu ajunge.
Bratarile galbene de la mana le-am primit la intrarea in resort. Culoarea si nr. de stelute de pe ele ne dadeau access peste tot iar personalul resortului stia ca nu avem nimic de platit fiindca noi am luat bilete All Inclusive. Erau personae care au platit poate numai ptr. cazare, sau poate numai ptr. anumite chestii iar culoare bratarilor era simplu sa faca diferenta.
FlorentinaG, ma bucur sa aud ca Maya e putin mai bine. Importat e sa nu se dezhidrateze acum. Daca ar putea bea cat mai multe lichide ar fi tare bine.
OlgaT, mai fato nu te mai lasa si du-te la doctor si ai grija si de tine. Mamica fostei tale college de scoala nu mai poate veni din cand in cand sa te ajute cu Tony?
Multa sanatate.
Denisam, multa sanatate si tie, cum te pricopsesti asa dintr-una in alta?
Babygirl, Nelia vor vorbiti de specializari care sunt limbi straine pentru mine. Cand mai scrieti dati-ne si traducerea, please.
Tdi, noi nu avem probleme cu transpiratul asa din senin, asa ca sorry habar n-am ce sfat sa-ti dau. Patrick a transpirat acum in vacanta, in special cand dormea de pranz in carucior afara, dar nu ma mir ca erau 30 grade. Dupa ce se trezea luam un prosopel si il stergeam bine de tot pe caput.
Dinti – cine are timp de dentist? Sincer nu am mai trecut pe la el de multisor iar acum mi-e groaza sa ma duc. Eu functionez pe principiul daca nu ma doare sunt Ok, ceea in cazul danturii nu e cel mai indicat.
OlgaM, asa deci te doare spatele dupa seara precenta. Nu uita caci fiecare anisor care trece nu imbunatateste forma fizica, ia-o si tu mai usor
.
Ma bucur ca ati avut o seara minunata si ce cadouri frumoase ai primit.
Ma duc si eu sa-l ridic pe Patrick de la daycare si sa mergem acasa. Aseara am gatit pana la miezul noptii ca m-am saturat de restaurante. Asa ca avem si papa – supa de pui si am facut o mancarica de fasolica galbena cu carnita de porc – yummy.
NewMami spune:
gabitzam, am uitat sa-ti spun ca si scorela mea si finutul nostru (suntem nasi de casatorie)sunt nascuti in aceiasi zi cu tine. Vezi dintr-o data cata lumea ai cunoscut nascuta in aceiasi zi cu tine
[/quote]