Copiluti de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, deocamdata la mine dantura e intr-o stare stationara, ca la fel ca inainte de sarcina. Am fost mai acum vreo 3 saptamani la control plus un detartraj profesionist.
Nu ti-a zis sa iei suplimente de vitamine si minetrale pentru asta? Sau calciu?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Apropo de teatru de papusi, sambata in Feeria o sa fie teatru de papusi la ora 11, sper sa ajung si eu cu Andrei sa vedem "Alba ca zapada". Lui ii plac foarte mult papusile acelea care apar la Baby Einstein, sunt sigura ca i-ar place si teatrul de papusi. Dar n-am inca curaj sa-l duc intr-o sala de tatru de papusi, ca sigur nu ar sta locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabitza, ica o data LA MULTI ANI. E o zi speciala. Sa fii rasfatata si iubita, sa ai parte de sanatate si mult noroc.

Nelia, formare in psihodrama clasica.

Azi isi serbeaza ziua de nastere si alti 3 prieteni, iar acum tocmai am primit un sms de la niste prieteni de la Cluj. Acum o ora s-a nascut o Ana mica. Cam grabita, trebuia sa vine in decembrie. dar este bine, sanatoasa, voinica si implinita, iar eu ma bucur teribil pt parinti, ma bucur ca prietenii nostri incep incet-incet sa faca copii. Sunt tare emotionata pt ei acum, mai ales ca asteptam vestea de dimineata, de cand am fost anuntanta ca s-au dus la spital pt ca i se rupsese apa mamicii. Sa fiti sanatosi cu totii!

Azi m-am gandit sa va amuz cu niste poze de cand eram noi mici.Le puteti vedea aici

Mergi la inceput

Eu nu cunosc pe nimeni sa fie nascut in 21 noiembrie, Adina.

Sa traiasca micuta Ana, sa fie sanatoasa. E nascuta intr-o zi de sarbatoare, o sa aiba noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

GABITZA, LA MULTI ANI!!!!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI GABITZA!
Sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa!

Teodora s-a culcat abia acum E agitata si noaptea si la noi, basme sau nu, de cate ori i-au iesit dintisori a facut kk moale si putitor.
Cand am inceput mesajul era inca in picioare si se agita prin casa, a adomrit la mine in brate in timp ce dansam.

Am uitat sa va spun ca e bolnava dupa baloanele de sapun, avem program de vreo doua luni, in fiecare zia proape suflamin alea pana ametim:) SI dupa hartie si ceva de scris, magzaleste la ele, plus carti cu cuvertura de pe pat care e de sacrificiu. Stie ca nu are voi sa scrie pe ea si imi arata unde sunt dungi de pix si spune nu, nu dar tot mai trage cate o scriere :))

Gata, stie cifrele de la 1 la 9 asa: unu, doi, tei, patu, nici, sase, ceapte, opt, noua. Cel mai mult imi place nici (cinci), la inceput spunea cinici:))

Teatru, demult vreau sa o duc si ma gandeam la Creanga insa nu primesc pana la doi ani.

Flori, sanatate multa, m-am socat cu pneumonia Mayei.
OlgaT, multa putere sai sanatate! Migrenele pot fi si efectul multor afectiuni, mama de ex. avea de la spondiloza. La tine cred ca e de la oboseala mare, stres, porbleme de tot felul.

Asa mi-a dat peste cap programul gargarita mea ca acum nu stiu de ce sa ma apuc. M-as fi uitat si eu la pozeeeeeeeeeee

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Gabitza!
Sa fii iubita si sanatoasa si
sa ai numai zile senine alaturi de baietii tai!

Adina, oau ce interesant suna! Dar ca sa o parafrazez pe bunica-mea, si ce iesi maica de acolo? Serios, e ceva in cadrul psihologiei? Ca mie imi suna si ca actorie...
Sa va traiasca Ana mica si sa fie sanatoasa si fericita! Din partea noastra un bun venit in lume, pui drag!
OlgaT, imi pare rau! Imi dau seama prin ce trecu cu aceste dureri de cap. Sanatate!
Florentina, sanatate Mayei! Si pofta de mincare! Stiu foarte bine cum e sa nu-ti manince nimic! Tudora a mincat si aseara foarte bine, nu-mi vine sa cred, practic e perioada in care maninca cel mai bine cred ca de cind s-a nascut. Sa dea Domnu' sa o tina! In schimb, mi se rupe sufletul ca trebuie sa bag atita antibiotic in ea. Monu, vedeti ce faceti cu cresa aia, ca nu e chiar o placere sa-ti stea copilul bolnav tot timpul, mai ales ca voi veti avea si o mogildeata mica si multa mai vulnerabila la orice. E clar ca la ureche se trezea urlind de vreo 5-6 ori pe noapte. Asta-noapte s-a trezit doar o singura data, fara sa plinga, a supt un pic de laptic si a adormit imediat la loc si inca mai doarme si e 9.20 (culcata de la 9.15 aseara). Si asta numai dupa o doza de antibiotic.
Newmami, am vazut pozele, multumesc! M-am incalzit si eu un pic la soarele vostru! Asa astept si eu o vacanta din asta!!!

Bai, stati sa vi-l pirasc si voua pe al meu sotior! S-a hotarit (sper ca nu se razgindeste!) sa se inscrie la un master in kinesiologie! Acum citiva ani, cind ne cautam ce scoli sa facem pe aici, eu i-am gasit asta, pentru ca stiu ca ii place si are o experienta sportiva deloc neglijabila in spate. Si sa vezi, ca nu stie... cert este ca nu s-a inscris atunci, desi i-am adus toate argumentele posibile si imposibile si a fost de acord cu mine ca asta i-ar placea foarte mult. S-a dus la alta scoala... care nu prea i-a adus nimic, decit locurile fetelor la o gradinita buna, asta engleza. Acum s-a intors la propunerea mea... il si termina de atunci! Sper ca de data asta chiar se duce, pentru ca stiu sigur ca ar fi meseria care i-ar aduce cele mai multe satsifactii. E atit de important sa faci ce-ti place, ca stai 8-9 ore pe zi la munca, mai mult de jumatate din viata. Si inca mai sint 20 si ceva de ani de munca de acum incolo... sanatosi sa fim!

Am atitea de facut!!! Si eu sint mica... si am fost si bolnavioara! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Da, ai intuit bine, Nelia. Este o ramura a psihoterapiei si este strans legata de teatru pt ca se lucreaza cu un grup, pe o scena..:) Iti povestesc mai multe pe PM sau YM daca vrei.:)

citeste aici mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, am citit! E prima data cind aud despre asa ceva, nu stiu de ce... ca doar bintui la greu pe net pe site-urile de psihologie, psihoterapie etc. Abia astept sa ne intilnim online si sa povestim mai multe. Sau, daca ai timp, poti sa-mi spui ce anume faci si ce perspective sint pe PM, dar numai daca ai timp. Sint pasionata de psihoterapii, prin muzica, sport, teatru, arta sau orice altceva. La fel cum sint interesata si de educarea si invatarea copiilor facute si altfel decit prin metodele clasice (v. arta, mai ales muzica). Tu faci cursurile la un centru, cum era cel de pe site sau exista chiar facultate pe aceasta specialitate? Bafta!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra nu te-am vazut azi, ai inceput fizio cu D?

Oana ati facut vreun vaccin de curand sau urmeaza?

Clara e minunata Teo si mie imi place "nici"
Cu vorbitul suntem tare in urma, dar la scris concurenta e mare, am cumparat scaune noi in buca si ince, incet, unul cate unul au devenit opere de arta.

Teddy eu nu mai zic nimic de dantura ca sunt sub nivelul admis, desi sunt foarte imprietenita cu lactatele nu asimilez.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput