Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
danuta_t spune:
Crissa, sanatate maxima lui Andrei. Suc de citrice si somn mai mult, si se reface mai repede.
Raresionut, i-am dat 3 ml pentru ca acum 2 sapt. tot atata mi-a recomandat dr si a fost OK. Am vorbit deja cu dr, mi-a zis sa nu-i mai dau nimic decat daca prezinta simptome. Acum n-are temperatura, de tusit n-a tusit decat o data in ultimele 3 ore, il tin vreo 2 zile acasa sa vedem cum evolueaza.
Mi-e asa de ciuda ! De cand am schimbat cresa, azi a fost prima zi cand la intrebarea "mergem la cresa ?", a raspuns cu "da". Deja imi faceam pb ca nu se duce bucuros la serviciul lui.
Ana71, asa stiam si eu despre copro, ca se repeta, doar ca mie dr mi-a zis la 3 zile. Dar diagnosticul de paraziti intestinali n-ar trebui corelat si cu alte simptome, gen lipsa pofta de mancare, etc ? Lui Mihai ii dau cele mai banale cereale Corn flakes, parca facute de Titan Bucuresti ? Si astea le papa cu manuta, nu in amestec cu lapte. N-au tot soiul de vitamine adaugate, dar nici nu sunt dulci ca cele pt copilasi. Cereale de bebe nu-i mai punem decat in laptele de seara, dar atat cat sa fie inca laptele lichid.
Rrox, am dat indicatii pentru gustarea de dupa masa kiwi cu crema de vanilie, sa vedem fara blat mai intai. Ieri si azi l-am incercat cu placinta cu branza, n-a vrut defel. Habar n-am cum de la cresa mananca strudel.
Vad ca in mare voga la cadouri este tricicleta. Eu m-am gandit sa o las pentru la primavara cand va face 2 anisori. Ma gandesc ca e cam greu sa pedalezi infofolit in 10 toale. Eu m-am gandit la urmatoarele:
- masuta cu scaunel
- calut balansoar
- lego
- puzzle lemn
- masinuta de calarit si inaintat cu picoarele (am vazut chiar si in varianta tricicleta de lemn, tare faina)
Ma mai gandesc si pentru finuta noastra, face in curand un anisor, cred ca un carucior de papusi ar fi OK, ce ziceti ?
Pisi, noi avem de la 1 an un centru de activitati (din ala care e bun si pentru sprijin pentru primii pasi). Avand in vedere pretul lui eu consider ca n-a meritat, s-a jucat foarte putin la el. Noroc ca vine bebe2, si pana atunci il mai imprumutam si finutei.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
raresionut spune:
Ariadnabr, LA MULTI ANI! si sa ai parte de tot ce este mai frumos...

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ninocikap spune:
[bis
La multi ani!!! ariadnabr. 

Fetelor eu nu am reusit nimic cu cresa... am incercat la doua ..nu am rezolvat nimic..nu sunt locuri...
asa ca mergem inainte.
l-am avut la mama saptamana trecuta si m-am mai relaxat putin, cu o vizita la nasa, la prietena mea cea mai buna..ambele din bucuresti... dar alex nu s-a acomodat deloc asa de bine ca data trecuta cand a mai fost la bunica... nu prea a mancat... ciorba nici nu s-a atins de ea... si cu dormitul e greu... si ieri l-am dus si la doctor ca nu il simteam eu ok ..si are rosu in gat..asa ca de aseara suntem pe antibiotic.. azi noapte chiar incepuse cu febra mai tare dar vad ca am resuit sa o tinem sub control....
asa ca nu avem chiar vesti asa de bune...
va pup si multa sanatate tuturor. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
niccelmic spune:
Ziua buna,
...de dimineata se cunoaste!Sintem mai bine azi,eruptia e mai atenuata desi aseara a aparut putin si pe piciorele('copalele' -cum zice Iuba la copanele),nu mai are febra.Cred ca a facut rubeola si nu a fost dermatita de contact sau alergie.
Multumim 
fetelor Rrox,Coco,Pisi,Raresionut
pt sustinere si urari-ne-au prins f bine!
Multa sanatate
celorlalti bolnaviori!!!
Am promis ca dupa ce se face bine incepem campania anti-leganat,anti-"nu veeu si nu pace".Cum va descurcati la plimbare? la noi,cum iesim afara,dupa tot circul cu imbracatul incepe cu 'a bratze' ,ne rupe spinarile....da o mai fac eu de rusine dupa ce se insanatoseste complet.
rrox3 spune:
Crissa multi
-ici lui Andrei sa se simta mai bine! 
Ana uite aici link-ul pe site-ul lor. Poti comanda si online, si pe e-mail si la tel. www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:6b63217149cd28e33a6519ffb4e24fce&fsreloaded=1&" target="_blank"> urs
edit: vad ca nu te duce la urs. UIte: Art.-Nr.: J495422 si il gasesti imediat.
revin
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
La multi ani Ariadna!!!

Raresionut multumesc
Ma bucur ca esti vesela astazi, vezi cum faci sa te tina veselia ![]()
Nino uff... iar v-ati inrosit in gat! Multa sanatate!
De ce ii dai mereu antibioticul ala, totusi?
Danuta si Ioana o sa primeasca tricicleta tot la primavara, nu acum. Si o avem deja de la Mariuca, e pusa la pastrare
Daca i-as fi luat una noua insa, i-o luam acum si o alegeam cu maner de impins, fiindca nu cred ca ar pedala singura. Succes cu crema de vanilie!
Parerea mea: nu e prea potrivit caruciorul de papusi la 1 an... o sa vrea sa se suie ea in el
Ana si Ioana are pasiuni d-astea culinare. Mi se par ok in cantitati limitate, in fond mai au putin si fac 2 ani
Si ea mananca cate o felie de sunca (Angst) neafumata sau muschi file (fara coaja) pe paine cu unt. Si o sa incep sa-i dau si cereale normale, nu mai vrea demult d-alea de bb. Dar, ce-i drept favoritele ei erau "8 cereale" de la Nestle si nu le mai gasesc pe nicaieri cam de o luna... Ii mai pun in iaurt doar "7 cereale" Milupa fara lapte.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
niccelmic,doamne ce aiurita sunt,clar ca mi-e mintea imprastiata.Am toooot vrut sa va urez sanatate si sa te intreb ce mai faceti.Asta e,am uitat
.Cum se simte Iubi acum? Ati descoperit despre ce e vorba?Ati mers si la alt pediatru?e sau nu rubeola?Sanatate si pupici
crissa cum se simte Andrei?Sunt frectente episoadele febrile in evolutia lui? Dragul de el.Te cred ca regreti ca n-ai putut participa ana la capat la seminar,totusi nu ai pe cine ruga sa-ti faca rost de materialele,proiectiile,documentarile expuse?
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
rrox
pentru ambitionare!Ce mai face Mariuca? De mult n-ai mai povestit despre ea. Chiar zilele trecute ma gandeam la ea,in contextul scenei povestite de rp(unde sunteti?ce faceti?cum te simti?va pupam).
marox http://tnb.kappa.ro/spect.html ,sper sa te ajute.Poti da un search pe net si,de regula,e postat programul teatrelor.Sper sa aiba activitate in saptamana aceea.
>Frumoasa delectare culturala ati avut!
ana multumesc de sfaturi,am sa repet analizele,numai sa revina odata dr din concediu(ieri nu era venit). Va pupam si sa ai putere pentru cei mici
danutza ce-mi place cum zici de Mihai si serviciul lui. Ma bucur ca are sentimente mai bune vis-a-vis de e. masinutza de care zici tu,Brien a primit(de incalecat si de actionat cu picioarele.Ii place mult de ea,mai usor merge cu spatele,mai greut cu fatza,dar important e ca se joaca
)
ionela- sanatate Dorei!
reresionutbunarevenire
!Mi-era dor de posturile tale optimiste,calde si invaluitoare!
mamacitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nino sanatate si voua,cm de nu s-a acomodat alex? L-ai lasat la bunica acasa? sau a vejnit mama ta la voi?
niccelmic,intre timp am citit mesajul optimist.Ma bucur ca sunteti bine,spor in demersul anti leganat,anti "nu veuu,nu pace!"
.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Niccelmic
, ar fi bine totusi un diagnostic....Rares a avut o eruptie , imi amintesc si de la alimentatie....dar e bine ca petele se atenueaza.
Rrox, pai sa ma tina
, dar vezi tu , uneori mai visez si incep sa imi fac singura probleme
...si inca odata mersi pentru site( chiar daca nu l-am cerut eu), habar nu aveam ca se poate face comanda on-line , daca nu stii codurile din catalog....ti-am zis ca sunt aeriana....![]()
Nino, e bine ca ai reusit macar un pic sa iei o pauza, dar vin si eu si te intreb, crezi ca sunt bune atatea antibiotice pentru stomacel?Va pupam si va dorim sanatate.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
dariaevelin spune:
va multumesc pentru sustinere
. Stiu ca rational,nu-i grav.Dar cum io gandesc(in ceea ce-mi priveste copilul,cel putin
)cu sufletul...
Stiti...reactia de care va vorbeam o are strict ca repros(sper
) adus intreruperii jocului /actiunii in care se afla cu si la bunici.Nu se opune imbracarii pt plecarea acasa, placarii in sine. Strict numai luarii in brate, din timpul jocului,asta imediat ce intram in casa bunicilor. Va dati seama ca mie mi-ar placea,vorba danutzei,sa-mi sara in brate,sa tabere,sa ma copleseasca cu dragoste,sa faca piruete,salturi
si mai stiu eu ce
,de bucurie.
sa va mai povestesc ceva dragut. Majoritatea senzatiilor usor neplacute sunt asociate cu "ade"=arde(si daca simte ca nu fapt nu-i produce rau acea actiune/obiect,spune singurel,scuturand din cap "nu ade,nu ade"
). Apa calda,caloriferul,apa rece,frigiderul,lamaia,cutitul(va mai amintiti ca va povesetisem ca s-a taiat cu cutitul sau conserva,nu stim sigur)...toate..."ade".Ieri,mancand lamaie,evident ca aceasta "ardea"
,i-am explicat ca gustul e de fapt acru,a repetat dupa noi,acum cat o fi retinut
....ramane sa vedem.
E maniac cu ordinea(in ceea ce ne priveste pe noi
).Tooooooooooot trebuie sa "baga 'oc!"=baga la loc.Nimic n-are voie sa ramana aiurea prin casa
. Repet,in ceea ce ne priveste. Pt ca el are voie sa lase totul vraiste
.Eu ii scot jucariile din tarc/casuta pt jucarii,el le aduca si "baga 'oc". Nu m-ar deranja s-o faca seara(sau doar seara,pt ca ma ajuta cu placere la strans la finalul zilei),dar chiar toata ziua sa facem un du-te - vino cu jucariile din casa lor,pe covor,in casa lor,iar pe covor,iar in casa lor,iar covor.....v-am zapacit?!
asa mi-e mie capul facut de mofturile lui![]()
.
Cand terminam de mancat, domnu' cu CTC-ul,din scaunul prezidential(scaunelul lui e mai inalt cu cativa cm decat masa noastra,deci are priveliste buna)declara razboinic:"mama,masa!" gesticuland cu manutza. Asta inseamna sa sterg masa. Nu poate omu' sa -si traga nitel sufletul dupa masa,nu se poate si pace
! Atata repeta "masa,masa!"(pe ton autoritar) planand cu manutele desasupra ei ca si cand ar sterge-o,incat ,de voie-de nevoie ne ridicam cu nod in gat si executam ordinul
.
Il apuca sa ridice bidonul de apa(5l-pe care ieri l-a matrasuit,aplecandu-l si desfacand dopul asa,pe orizontala si toaaaaata apa a curs pe covor in sufragerie
),sau sa traga dupa el scaunelul de masa(care nu-i deloc usor,apoi vine la mine nervos nevoie mare
,ca vezi doame "e gheu" = e greu!, totul spus pe un ton tanguicios,reprosator. De parca io l-as trimime in expeditii periculoase.Mama rea si denaturata ce sunt!

"mecs"-ul(multumesc) lui s-a transformat in "mec cale"= multumesc soare!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute