Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim fetelor de urari.Ce sa zic,Andrei face febra fff des.Si avem momente cand luam cate 2 supozitoare odata (novocalmin+paracetamol)alternate la 4 ore cu altceva.Doar asa-i mai scade.Si de cele mai multe ori ajungem la gentamicina.Daca i-ati vedea funduletul.....e vanat in ambele parti in conditiile in care acum nu facem injectabil
Speram sa ne facem bine repede.
pt voi.
Sper sa reusesc sa fac rost de materiale.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumesc frumos fetelor Nu ma asteptam Daria

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

neata.....

Daria, mi l-am inchipuit pe Brien cum face el curatenie si ordine...e un dulce si tare scump...sa stii ca de multe ori cand nu am timp si rabdare cu Rares , ma gandesc la tine...imi inspiri o alternativa in educatie, de imi crapa obrazul de rusine....

Crissa, aseara, cand te-am citit, am scos un oftat prelung ...numai cand ma gandesc la funduletul lui Andrei...dar lasa caci crestem noi mari si o sa fim bine....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Sa continui, tot eu singura...
Rares a facut o pasiune pentru toate odorizantele din casa, indiferent care e locatia lor, trebuie sa miroase el parfumul...si este foarte incantat....chiar ma uitam la el, caci in ultimele zile, mai nou, toop la baie , cand ne parfumam.... si protesteaza vehement daca nu il pafumam si pe el....o fi ceva genetic....
Si pentru ca Rares nu are un vocabular bogat , am hotarat sa nu ii mai satisfac imediat cerintele si sa incep un dialog pana la executarea comenzii...consecinta devastatoare...isi cara masina lui cea mare prin casa si unde are nevoie se urca pe ea si singur isi rezolva problema...nu -i bai pentru mine, chiar il apreciez, dar azi dimineata, cand a plecat tac-su la servici si a inceput sa planga si eu cu ignoranta mea am plecat in camera( in genereal se calma imediat)...de unde domnule, ca el descuia usa de zor...asa ca azi avem "conferinta" cand se trezeste...
Poate mai scriu, dar asa nu am chef de nimic....si ma refer la facut bagaje si colac peste pupaza, imi da aseara soacra telefon sa imi spuna ca la munte( unde botezam noi),nasii trebuie sa faca o masa special pentru preot...asa ca de-aseara eu sunt cu nasul in retete de post...dar asa ma cuprinde o lene.....numai cat ma gandesc

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Alina-raresionut,
hai ca nu va lasam asa singurele,de izbelisteSpor si chef la pregateli!
Noi am fost la vaccin:ambii au fost intepati.Bubu Priorix si Prevenar.
In rest suntem bine,sanatosi,doar eu sunt putin gripata(ieri groaznic,azi mai bine ca m-am ingrijit).
AM pus un filmulet cu Sofia si 3 cu Bubu -ultimele 3 .

Pup,zi buna si incerc sa mai revin!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

V-am zis eu ca nu am chef de treaba...iatama-s...cred ca vreau sa fac norma pentru zilele care urmeaza....
Mersi, zuzu, pentru urari...se vede ca nu se prind....offf, capul meu....
Si, am vazut filmuletele voastre....sincer, ma doare si mai tare capul( glumesc)...pai iubitul cel mic, Bubu, ce frumos construieste si face lego.....eu am unul in casa care nu il intereseaza absolut nimic la acest capitol.
Indraznesc sa te intreb, am vazut in fundal, cubul de la Quelle,prezinta interes?( noi l-am facut comanda pentru sarbatori)...
Si, la sfarsit, am lasat filmuletul cu Sofia, eram siguuura ca e suuuper, o dulceata mica( si sunt sincera, nu doar complimente goale).
Zuzu, sanatate ....pentru toata familia...
Va pup...poate mai intru sa va zic ca m-am harnicit

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Alina,multumim de complimente .Mai, ne faci rosim
Cubul de la Quelle l-am achizionat de la targul de jucarii(si hainute;aici de 2 ori pe an se fac astfel de targuri cu jucarii,hainute si tot tot ce poate avea nevoie un bb;vin parintii si vand lucrurile care nu le mai sunt de trebuinta.Pe langa ei,se joaca si copiii,sau unii mai mari chiar vand singuri.E si un stand cu prajituri facute de mamici.E super,gasesti chestii aproape noi(cum a fost cubul ,care in mod normal costa 30 e ,iar eu l-am luat cu 7,desi cerea 10 .Hainute nu le-am luat niciodata second,dar jucarii am gasit de multe ori,unele chiar in mabalajul original,nefolosite-ca la alea ponosite nu ma bagSi f multe carticele noi cartonate,pe care in mod normal sub 7-8 e din librarii nu le cumperi,iar eu le luam cu 1-2 e).
Sa revin la cub,include 5 jocuri de fapt,are si un xilofon la care Bubu canta de zor.Ii place per ansamblu,dar nu e in top.Pe el il atrage mult Lego(in fiecare zi face cate 3-4 castele)si inca un camion tot cu piese gen lego.Succes la cub!sa-i placa si lui Rares.

Btw,cadourile de mos Nicolae/Craciun la noi vor consta dintr-un lego(!!!)de inspiratie Winnie Poooh(deja l-am luat)care are si o poarta pe sub care trece Winnie cu masina.F dragut.De Craciun ii vom lua masa si scaunele ca oricum aveamn in plan pt mutatul in Grecia.

crissa,
sper sa treaca febra si sa fie totul bine!
Scuze,nu mai pot sta,ei dorm si pe mine ma asteapta rufele pt calcat

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Raresionut, se pare ca te-ai apucat de treaba! Voiam sa-ti zic ca am citit ca odorizantele si spray-urile de camera nu au o "reputatie" prea buna .Se pare ca ar fi implicate (desi nu am vazut vreun studiu care sa demonstreze relatia directa),printre alti factori ,in aparitia cancerului pulmonar.
Iubi e mai bine asa ca nu o mai chinui cu diagnostice de certitudine-ar trebui sa-i fac examen serologic pt evid. anticorpilor virali specifici.Aseara mi-a sustras trusa de farduri si mi-a facut dezastru-am gasit-o cu fiecare degetel bagat intr-un tub de ruj,iar restul 'smacurilor' facute praf-la propriu.Dar ea era f incintata...si am iertat-o ca de fiecare data..

Mergi la inceput

Am revenit...dar sa nu credeti ca m-am harnicit...problema e ca mi-am varsat off-ul, l-am luat pe nu in brate si ca dovada, n-au decat sa ma accepte asa cum sunt....

Niccelmic, nu am mai auzit o asemenea "veste"....dar probabil totul se trage de la compozitie...insa la noi sotul e in pas cu moda la acest capitol...cum fac astia reclama la un odorizant , cum il achizitioneaza( mai zilele trecute, a cumparat odorizantul de camera din reclama cu elefantica...credeam ca fac stop...ca de fiecare data cand pulverizeaza scoate un sunet tare ciudat....acum a trecut...dar cine stie ce mai urmeaza)....
Ma bucur sa aud ca Iubi e mai bine, daca a dat iama in trusa de machiaj....intr-adevar e bine si si-a revenit....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Poze cu Nicole.

http://new.photos.yahoo.com/cici_iubi

Mergi la inceput