Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
raresionut spune:
Ligia, felicitari lui Raducu
pentru sorter si va doresc doar o supozitie privind infectia urinara a lui tati....tot in campania antifumat?
Coco, cum se mai simte Vladut
? Tati a cumparat ochelari pe placul mamei?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Incerc sa citesc si atunci cand nu este Dora acasa.
Azi am vb cu bunica(de 10ori pe zi)si Dodo este mucoasa.
sper sa fie doar atat. Am rugat-o sa-mi spuna daca face febra.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
rrox3 spune:
Pisi Intoarcem pupicii
Si Ioana ataca toate tricicletele intalnite in cale ![]()
Raresionut daca mai ai indoieli doar spune-mi si pledez zilnic in favoarea aerosolilor.
La noi n-au dat nicodata gres, de doua ori la Ioana si acum la Mariuca absolut spectaculos.
Felicitari pentru accesul pe tron!
M-am amuzat teribil si imaginandu-mi-l pe Rares in varful cantarului primind ovatii ![]()
Am inceput si eu o campanie - serioasa de data asta, am acumulat suficienta motivatie
(chiar si din exemplul tau!
) - de slabit.
Nicelmic poate e atipica din cauza antibioticului, de obicei interfereaza cu manifestarea normala a bolilor eruptive - din cate am mai citit eu.
sa treaca repede!
Rp ce mai faci? ![]()
Gegea nu ne mai zici nimic de voi? 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
raresionut spune:
Neata...azi vreau sa fiu prima in toate cele
....si incep cu o postare....

O ZI FRUMOASA MAMICILOR SI SANATATE MICUTILOR NOSTRI!!!!!

Ionela, sanatate micutei Dodo
si ai auzit...aerosoli.
Rrox
, multumesc, a fost suficient , la cat ai fost de categorica si asta sigur vine de la rezultat....si inca ceva, cand ai nevoie si tu de motivatie( la capitolul...stim noi care)....apeleaza cu incredere.
Elinia, pupam micul ochios si "flamangios"
...ai grija sa nu mai racesti.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Crisa-77 spune:
Sa va spun ce am facut de sunt acasa si nu la seminarul despre SD..La prima pauza am primit telefon de acasa ca Andrei are febra :? Eu il lasasem sanatos.Asa ca am zburat de la seminar inapoi acasa,chiar daca imi pare tare rau ca nu am ramas.Copilul are nevoie de mine in clipele acestea.L-am gasit ca o carpa.Statea in pat fff trist.Ii dadusera antifebrile,si nu scadea.Ii dadusera si tratamentul prescris de medic(l-am convins pe sot sa se duca la dr -el vroia sa ma astepte pe mine.N-am dormit toata noaptea:am stat si l-am pandit sa nu scap febra de sub control.Dimineata din nou 38.8 :( Sper sa-i mai treaca daca-i dau tratamentul prescris.Cam asta e.Imi pare tare rau ca nu am ramas la seminar.
Nu mai pot scrie ca tipa.Revin.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
Ana71 spune:
Buna,
Crissa-77, multa sanatate lui Andrei! Imi pare tare rau ca aveti probleme. Sper sa va treaca foarte repede!
Daria, mirosul guritei are legatura si cu parazitii intestinali. Chiar daca i-ai facut de mai multe ori coproparazitologicul si i-ai iesit negativ, asta nu inseamna ca nu are. La Victor, pe cand avea vreo 2 ani, doar la un singur laborator am depistat giardia (si am facut la mai multe) la a 3-a analiza. Cand recoltezi proba se ia caca din mai multe locuri din pampers. Apoi dupa cateva zile (5-7) se repeta analiza (tot acelasi procedeu) si apoi dupa inca 5-7 se mai repeta odata. Abia apoi poti spera ca nu e infectat. Ideal ar fi sa repeti iarasi dupa vreo 2-3 luni. Dar, parerea mea ca lupta cu giardia e un fel de lupta cu morile de vant. Cum ei inca baga toate prostiile in gura, sunt in permanenta in contact cu alti copii, nu pot fi spalati dupa ce ating chiar orice... Referitor la vocabularul lui Brien, m-am topit... Nu stiu daca am apucat sa-ti spun, am vazut si filmuletele voastre si tare mult mi-au placut! Ai un copil deosebit!
Rrox, te rog frumos poti sa-mi dai si mie codul jucariei cu dusul pentru a o comanda (la Quelle) ? Eu am sunat acolo si o tipa mi-a zis ca stocul e in Germania, ca nu e sigura daca va veni pana in sarbatori (asta in caz ca e in stoc) si cam renuntasem la idee. Dar intre timp, am mai avut o tentativa de baie si am cedat nervos. Chiar daca nu o primeste pana de sarbatori tot o voi comanda... Mai stii, poate va merge! Ai sunat la nr. de telefon de pe site-ul lor?
Mamacita, ce e cu voi? Nu te-am mai "vazut" de mult pe-aici... Sper ca sunteti bine! Ce mai face bona? Chiar vroiam sa-ti scriu si eu parerea mea, dar nu am apucat... Deci ideea este ca sunt perfect de acord cu tine. Bona intai trebuie sa-ti castige increderea (ca sa zic asa face parte din "fisa postului" chestia asta cu castigatul increderii). Si e perfect normal sa fie verificata, doar e un strain. Sunt de acord cu ce ti-au spus fetele (si stiu ca si tu esti) ca trebuie sa-i arati incredere, dar asta numai dupa ce ai capatat-o. Una este cand copilul sta cu bunicii, alta este cand sta cu bona. Si la banii care-i dai (prietena mea din Constanta ii dadea bonei 3 milioane pentru 8 ore) ar trebui sa mai treaca cu vederea anumite lucruri care nu-i convin (chestia cu atasatul de Alexut, ca altfel ar fi plecat demult....suna parca prea mult a bla, bla, bla..., intelegi tu). Eu te inteleg perfect, pentru ca si eu sunt destul de selectiva si destul de greu capat incredere in cineva.
Mai ales cand e vorba de copiii mei. Sper ca ati rezolvat problema si totul e OK!
Raresionut, sper ca ai iesit din starea proasta! Si eu am unele momente de deprimare groaznica, cred ca mai mult pe fond de oboseala si stress...
Rp, Andruzza, Nino, Carmendutza,Oanamria_luiza (si alte fete care nu au mai trecut pe-aici demult) ce mai faceti? Mai dati-ne vesti despre voi!
As vrea sa va intreb si eu ceva: Eva si-a cam schimbat gusturile culinare: ar manca unt, mezel (sunca de Praga si sunca de curcan neafumate-doar astea i le dau), Almette si Cereale Nesle (de care mananca Victor-Cherrios parca se numesc sunt unele cu o albina pe ele). Cerealele astea contin si zahar (cred)-oare sa-i dau chestiile astea? Pur si simplu e innebunita dupa ele... Iar cerealele ei nici nu vrea sa le mai vada.
In alta ordine de idei, a inceput sa rupa si ea cateva cuvinte, e tare haioasa cand ne urmareste pe noi facand lectiile si f. serioasa zice si ea -pu (plus), ega (egal) si mazgaleste constiincios un maculator. Dar astea in momentele bune (rare) cand nu vrea la mine in brate, la Victor in brate, in picioare pe biroul lui, etc...
Si eu ezit (inca) intre bona sau gradinita. Hai ca a venit langa mine si tot trage s-o iau in brate (mi-e teama sa nu-mi inchida computerul)
Sanatate multa la toti bb-ii bolnaviori!
Va pup,
danuta_t spune:
Daria, e super Brien al tau. Deja te intelegi bine cu el, dar si eu cred ca raspunde ca sa obtina ceea ce vrea.
In ceea ce priveste reactia de la bunici, sa stii ca nici Mihai nu alearga spre bratele noastre cand mergem sa-l luam de la cresa sau bunici. Reactia lui este urmatoarea:
- la bunici : ne vede, ne zambeste cu toata figura, apoi incepe sa alerge prin casa si sa cante, tipe, ceva de genul asta. Sau alearga si da din manute. La fel face si cand vin bunicii in vizita. Eu cred ca asta e modul lui de a-si manifesta bucuria.
- la cresa : ne vede, ne striga si ne zambeste, alearga spre noi, dupa care o coteste brusc la dulapiorul unde-s hainutele lui ca sa fie imbracat si sa plecam. Iti dai seama cum ma simt, cand vad ca alti copilasi fug si se arunca in bratele parintilor. Dar asa e el, intotdeauna a fost mai "independent", nici ca bebe nu prea statea in brate, desi mai nou a inceput sa se cam ceara.
De pupat, ne pupa doar la santaj ("vrei asta, da-mi un pusi"). Si obligatoriu inainte de nani (dar atunci doar mami, bunicii sau cine-o mai fi in casa) si in acest moment o face pentru ca i-am creat acest tabiet si vad ca tine mult la el. Extrem de rar in alte momente.
Rrox, foarte buna promovarea ideii de aerosoli. O sa intreb si eu dr, pentru ca aseara Mihai mi-a facut febra 38,7. I-am dat Nurofen 3 ml si aseara si azi-dimineata. Doar ca azi-dimineata cam tusea, poate de la secretii adunate peste noapte. Sa vad ce zice dr sa-i dau, ca nu mai vreau antibiotice, abia scapasem de 10 zile de ele.
Fac si eu galerie pentru pastrarea motivatiei.
Pisi, felicitari pentru scapat de leganat. Pana la urma n-a fost chiar asa de greu.
Cat despre bebe mic, eu cred ca e OK, de vreo 3 saptamani misca zilnic, n-as zice ca misca foarte mult, dar e acolo si-l simt. Peste o saptamana primesc si rezultatul, nu ma stresez, cel putin teoretic, ca practic am inceput sa tot visez noaptea pe tema asta. Dar chestii dragute. Azi-noapte am visat ca am fost la eco, si am primit un filmulet cum se uita la noi si ne zambea, avea deja o figura de copilas, si chiar ma gandeam ca Mihai era mai uratel cand l-am nascut.
Alina, felicitari printului Rares pentru cucerirea tronului. Asta da realizare. Si moralul sus !
Mamacita, retinusem ca miercurea e ziua ta plina, dar macar acolo un "Prezent" la apel, ce spui ?
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
raresionut spune:
Si eu saritoare
, dar nu ma cheama rrox
, dar ma gandesc, caci in acest mod avand catalogul de la Quelle la indemana, sa nu mi-o luati in nume de rau....deci jucaria simpla( J49 54 22) si aceeasi jucarie dar cu baterii alcaline(J99 64 02).
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Ana
, mutumesc, pai uite asa imi duc eu viata de la o extrema la alta
...acum is happy
( sa vad cat ma tine)...dar motivele sunt indescifrabile....
Si Rares are preferinte culinare asemanatoare Evei
, dar atat timp cat sunt ponderate, nu imi fac probleme...si felictari pentru plus si egal( asta conteaza acum, sa nu fie minus).
Danuta
, multumesc...vreau sa te intreb, de ce 3 ml de nurofen( pe prospect scrie 5 ml de la 1 an)...poate nu isi face efectul....sanatate lui Mihai
si ai grija de bebita "jucaus"
.
Crissa, sanatate lui Andrei
si sa treaca repede febra.
P.S....si acum tip si eu in gura mare
...unde sunteti fetelor
absente...?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
dariaevelin spune:
La multi ani ariadnabr!!!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.