Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 6
szaboali spune:
Salutare fetelor,in sfarsit a fost si la noi vreme frumoasa astazi si asa ca am fost si noi sa cumparam pampers , leagan ca nu am gasit si multe altele neimportante .Iarina a inceput sa stranute si e tare maraita dar ii bag panadol ca e bun si pentru raceala si pentru dintisorii care ne cam streseaza in ultimul timp si nu mai ies o data.
miri_mik si multa sanatate lui Bruno.
Giova bine ati venit acasa
Doina felicitari lui Theodor am vazut si filmuletele ,dar merge chiar bine
Silvi eu il dau direct in gurita
Anasebe la frumuselul Tiberica cuceritorul de inimi , ce frumoase date aveti voi
Toanca ce simpatic e Mateias pe tron
Monica cizmele, am vazut si pozicile cu Dia cea simpatica cu papusica ei pe care m-i s-a parut ca o cam cearta...si frumos sac de dormit sa il stapaneasca sanatoasa Dia.
Denisam tie Emmei si burticii ce faine date aveti si voi ...am vazut si calutul e super misto ...ii place Emmei? L-a incercat?
andiaroro felicitari pentru dintisorul adevarat si multa sanatate.
maraki vezi ca am pus la semnatura filmuletul si poti sa iti faci cont si de acolo.
Anasol multa sanatate lui Davidutu. sa treaca repede febra.
Mirela,Marchplayer, Bianca , Irinadum si restul multi
Merg sa ii dau sa pape si revin...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
anasol spune:
david a adormit ,i-am facut frectii cu otet,sosetele tot cu otet in picioruse si i-am pus la gatut cartof ras cu otet si a plans vreo juma de ora si a transpirat leorca.i-am pus un novocalmin in fundulet dar apoi a facut caca,si atunci i-am dat 5 ml de eferalgan.
o sa-l urmaresc toata noaptea sa vad cum evolueaza febra asta
mi-e asa o frica ca si data trecuta cand am tras spaima mare,tot asa seara avea 38.5 si pe la 3 noaptea avea 40 si stau ca pe spini acum,sper sa nu trec iar prin ce am trecut,oricum dak o sa faca febra mare o sa-i facem impachetari cu apa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
marchplayer spune:
Gata baita si la noi, culcat copil, etc, am mai ramas eu de imbaiat si culcat
Anasol sa scapati de febra si sa nu fie nimic serios. Pupici lui David.
Bianca, nu-l mai lasa pe daniel sa stea atat in picioare daca ii este frica sa se aseze. Multi copii la varsta asta invata sa se ridice dar de multe ori nu stiu sa se si aseze si stau in picioare pana obosesc si cad bietii de ei. Pupicei la tizul meu de data asta
Monico sa porti sanatoasa fata cizmele!!! La restul filmuletelor nu m-am uitat ca n-am avut timp in seara asta.
Denisa pupicei Emmei si pupicei la toata secta!
Daca stie cineva ceva de NICOLE sa ne spuna si noua ce face...sau a scris si sunt eu brambura...
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
mirela10 spune:
ANASOL,of mai ,mi-e groaza mie din ce citesc...sper totusi sa nu faca febra asa mare.pupici multi.
MONI,acum citeam mesajul in care spuneai ce face ghita...din punctul meu de vedere mi se pare ok,dar te inteleg si pe tine ca te simti obosita...v-ati impacat?
MIRI,sanatate la bruno mik
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
asteryaro spune:
LA MULTI ANI EMMA, ANDREEA, DANIEL SI ALEXANDRE!
Anasol, sanatae lui Dav, Doamne ajuta sa trreaca noaptea bine.
Irina , am priceput, in sfarsit, cum a fost cu Skype. Ma bucur de Gogo ca e bine si mai este si cel mai frumos, no comment...
Daniela, sa stapanesti sanatoasa masinuta si fara evenimente rutiere!
Io nu mai spun cate kile are fii-miu (nici nu mai stiu exact, oricum) ca iar mi-o fur . Mai bine tac , uite-asa.
Silvi, sarumana de dieta.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
MISIUNE INDEPLINITA: Am bagat strumfa in sac si a apucat-o rasul - pe urma am pus-o in leagan si nici nu a trebuit sa o leagan prea mult,doar sa stau langa ea (sa o tin de manutza eventual) si a adormit,fara sa se zbata sa coboare!!! Ce ma fac atunci cand nu mai incape in leagan? Ca in pat sau in patutz nu sta sa adoarma ... se tot zbenguie sa se ridice
Mai e careva? Eu ma stau pana termin de papat paine cu ou si ceai (de cand nu mi-m mai facut!) si daca nu mai e nimeni,merg sa citesc o carte,sper sa o termn WE asta,desi am o groaza de conta de facut
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Gata m-am prins,sunteti cu Banica,deci trec la lectura .
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Moni, am vazut filmuletele si pozele, tare simpatice toate
Anasol tinem pumnii sa scapati cu bine si fara febra mare peste noapte, pupici.
Cristina sa va fie de folos dieta, pupici de la noi.
Ali, pupici mersi de raspuns.
Alain nu doarme inca, nu stiu ce l-a apucat...merg sa vad cum pot sa-l adorm, noapte buna tuturor.
Denisam spune:
Moni- eu sunt.Ma bucur ca ii place in sac, si Emmei nu comenteaza si doarme tun.
Anasol- imi pare rau!Sanatte si sa nu fie cu febra mare!
Nico- da-ne is noua o veste, te rugam-pupici!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
szaboali spune:
Am uitat sa va anunt ca suntem fruntase (cred) la cazaturile din pod Cum am fost plecati Iarina a adormit pe traseu si cand am ajuns acasa am dezechipat-o repid si nici macar nu s-a clintit, am plecat in bucatarie ca venisera si ceva musafiri pe la noi si sa stam si noi la o poveste nu a durat mult si am auzit dintr-o data ca urla fata mea picase din pat ca norocul ca nu a picat de sus tare si a picat pe mocheta (ca norocul ca e de aia groasa bine).aaaaa...si inca o cazatura in patut la amiaza , era super obosita dar nu avea chef sa adoarma si se tot ridica sus si s-a scapat cu o manuta si s-a lovit putin la pometul drept, alta faza dupa asta ii trebuia sa i plimb si m-i s-a smacit de o mana si a atins masuta de sticla dar acum nu mai are nici o urma de la nici o cazatura/lovitura
Am pus niste pozici noi la filmulete
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU