Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi si printesei Emma nora mea
Felicitari Theodor si Emma pt. primii pasi
Ali da-mi si mie adresa de site unde ai facut filmuletul, mi-a placut foarte mult si mare contributie a avut si melodia
Giova bine ati venit acasa
Moni sa porti sanatoasa cizmele ca ti-ai luat, baga si poze!
Fetelor mie nu mi se pare deloc slab Angelo, are 78 cm( s-ar putea mai mult ca am vazut ca era plasticul de la cap impins cand l-a masurat )si 8340gr. Nici cei cu 12 kg nu arata grasi, e totusi o diferenta de 5 kg.
March am mai spus parca, sa stapaniti sanatosi masina fara evenimente!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI- pai Diana e super ok in toate mai, nu te mai ingrijora. Si noi stim doar maimutza, catzelul si ursul-of course.
Help si pe mine cu dropul, mai stii undea ltundeva pot pune?
Innebunesc ca nu o pot vedea pe Diana, iar faza cu G asa face si Emma cand vine tata, il striga si se jaoca cu el. Plus ca il striga si ziua.
Si da asa afcut 10 pasi, din prima ca am pus-o eu si acum am insistat ca stand sprijiniat cu spatele de canapea sa vina al mien si dupa ce a marait sa o ajut,pt ca am insistat si-a dat drumul
merg sa o pun la nani ca e terminata.
Silvi- pupicei dulci si multzumim!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina, nu stiu ce sa zic de laptele junior, ca asta 3 de la Milumil cica e pana la 3 ani. Deocamdata nu pot sa-l schimb ca Alain nu prea imi mananca altceva....de fapt nici de la un an nu stiu exact ce voi face, astept sa vad cum evolueaza.Tu la ce formula te-ai gandit sa ii dai? Pupici de la noi.
Silvia si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

V-am pus si cizmele alea in drop,desi v-am zis ca nu-s cine stie ce deosebite.Dar cand m-a vazut Diana cu ele ... a apucat-o rasul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara fetele dav are temp 38.5
is tare suparata,iar fac noapte alba,dupa 3 nopti nedormite,plange noaptea de sparge,i-a dat s 2 dinti sapt asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Irina mi-ar placea tare mult sa ne intalnim dar stii si tu cum este iarna. Doar un mall ar fi nimerit. Poate aramjam ceva odata desi nu prea agreez spatiile astea tare mult. Nu ma duc fata in Carrefour doar pentru niste chiloti, este prea departe, poate gasesc la Real, Ioana poarta acum nr4 la Pampers, care-i corespondentul la Huggies??
Mirelus pupicei la daniel!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara fetele dav are temp 38.5
is tare suparata,iar fac noapte alba,dupa 3 nopti nedormite,plange noaptea de sparge,i-a dat s 2 dinti sapt asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL spersa scapati repede de febra,felicitari pentru dintisori!

Apropo de lapte,am uitat sa va zic ca noi continuam cu lapte de la "muuuuuuu",de la tanti aia si ii place Dianei,ca de atunci bea cate 3 bibe de 130 ml pe zi,uneori si ceva mai mult.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara..am aparut si eu prin zona. Maine o iau de la capat cu faculta...
Moni am vazut filmele si pozele...sa stapaniti sacul si cizmele sanatoase
Anasebefelicitari pt bilantul de 10 luni...
Noi stam mai prost la kg avem 10.000 (cantarit pt ultima oara azi dimineata pe cantarul lui) si 76 cm. (si eu imi faceam probleme ca e gras)
Anasolsanatate lui David sa scapati repede de febra..
Giova bine ai revenit acasa..
Denisam felicitari Emmei pt caca la olitza si pt cei 10 pasi singurica...
Mirela10 atata m-am gandit ce e aia tiz...si am deschis pozele cu Daniel al tau si atunci m-am prins..tiz ca au acelasi nume... Nu prea folosesc cuvantul asta si nu prea l-am auzit deci...se intelege oarecum... acuma stiu
De 3 zile a inceput sa aibe si Dani un repertoriu foarte bogat, vorbeste ceva chineza de balta ca nu inteleg nimic...dar ii merge mielitza de numa... Mi-e ciuda pe el ca are un stil foarte ciudat de a se ridica in picioare si o face rar...sta in fund si el asha vrea sa se traga in picioare... nu cum fac alti copii sa se puna in genunchi si sa se traga...el din fund se chinuie saracu.. Se mai ridica el si singur dar maxim o data sau de doua ori pe zi daca nu e obosit. de umblat sigur inca nu se pune problema, de 3 zile a inceput sa faca ture in tarc in picioare si sta si cate 20 mninute si nu se lasa sa cada ca il doare Apropo..am vazut ca Diana a lui Moni a cazut si nu a plans deloc..al meu daca cade asha plange de numa... Apropo de asta Sandra cand cadea facea o tragedie din asta, era in stare sa planga si 5 minute Deci trebuie sa am grija si de Dani sa nu cada ca e tragedie mare
Si cam atat...deocamdata

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi am avut Finantele Inteprinerii si dupa cursuri am iesit sa plec acasa. In parcare ma intalnesc cu profu si il intreb ce face...nu are cu ce merge...si imi zice ca e cu ...autobusul si ca nu este inca unu care merge in zona lui. M-am oferit eu sa il duc ( am facut in plus vreo 5 km dus, 5 km intors)...Mi-a multumit si mi-a spus ca bine Oare ma va ajuta la examen fapta mea "buna"? eu m-am oferit sa il duc pana la prima statie adica asha m-am gandit dar el mi-a zis unde locuieste ce puteam face....aveam niste emotii de numa...
E de gasca proful dar dupa parerea mea cam gagicar..cel putin asha mi se pare...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput