Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 7
szaboali spune:
Denisa bravo Emmei pentru pasii facuti
Monica deci ii place in saculet
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Biancas spune:
Ali..frumoasa Iarina
Daniela..si ce sa fac cu Dani daca numai asha vrea sa stea? Sa nu il mai las? Doar in picioare mai vrea sa in tarc, in fund mai mult de 10 min nu sta ca se plictiseste. in picioare ar sta cat de mult... multumesc pt sfat..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
szaboali spune:
Bianca multumesc ..apropo daca stiai ca proful e gagicar cum de l-ai invitat eu sigur nu o faceam...eu sper sa te fi ajutat fapta asta buna la examen
ali
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
monica70 spune:
ALI sa vedem cum va reactiona dimineatza cand o sa vrea sa se ridice in picioare
BIANCA lasa-l in picioare cat vrea si daca pica in fund nu-l doare ca are pampers...Pai Diana toata ziua se lasa jos in fund si pe parchet,ea 3 secunde sus,apoi jos 5 secunde,apoi iar sus si tot asa Mai nou se lasa jos si in maini,adica in patru labe si chiar direct in genunchi si apoi in fund
SILVI spor la adormit
DENISA ai reusit cu filmele?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Dar unde ati fugit gagici? la ?
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Moni eu il las dar cateodata mi-e frica sa nu cada ca lumanarea...dar ma gandesc ca trebuie sa isi intareasca muschii aia ca in umblator nu mai sta mult..
Ali...e al doilea curs de finante cu profu si MIE personal mi se pare ca e gagicar..acuma nush daca mi s-a parut sau nu dar e simpatic, e primul prof cu care se poate discuta in facultatea aia, la care poti sa ii spui ce gandesti...Pana si seminaristul lui e un tip super infumurat de 28 ani(care arata super bine dar am azuit ca e rau la examene ca naiba, arata...super super...cel putin mie imi place ) care ne spunea ca el taie si spanzura la examen nu profu.. Si profu zicea ca invers... In fine..voi vedea la examen ce va fi...
Albumul nostru
szaboali spune:
Bianca oricum sa ai bafta la examen...dar cand il ai? acum ?
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1609013&autoplay
Uita-ti ce am facut de proba...
Examenu e prin ianuarie februarie...am 2 cu profu asta...si Finantele Inteprinderii si Piete si Burse (aici ne-a predat seminaristul lui..tipul ala bine facut )
Albumul nostru
monica70 spune:
nu merge
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
Bianca nu e buna proba ca nu se vede...e pe public?ca la mine a fost pe public si nu s-a vazut si sincer nu am facut nimic si a mers dupa aceea.
ali
IARINA la 8 luni