Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA apropo de nasterea Dianei,de al inceput a fost cu viteza
ANASORO pai si pana la gradinitza ce facem?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cat mai multa rabdare....

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

JANI tu numai cand scriu de praline intri?
GIOVA ce faci? Recuperezi la greu?
BOMBO iti trecu depresia?
ANDIARORO mai zi de Alexandre ca el e singurul frate adevarat cu Diana avand in vedere tonajul

Vad ca disparuratzi,cred ca merg la ,cum zicea cineva pe vremuri sa ma imersez

ANASORO rabdare mai am ceva,urechi disponibile nu mai am

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI, SA CRESTETI MARI PUIUTILOR SI SA VA BUCURATI PARINTII!
lA MULTI ANI SI FETELOR CE AU AVUT ZIUA DE NASTERE!
Am vazut si filmulete: Ali, Bombo si Denisa, foarte frumoase, mi-au dat lacrimile, eu n-as putea sa fac din astea, mi-ar trebui colectie de batiste.
Giova, bine ai venit in Timisoara! lui ginerica!
Denisa, eu am vazut poneiul de mult, e haios tare, as vrea sa-i cumpar si eu lui Diana unul de Craciun, dar n-am gasit inca prin magazine, mai caut...
Moni, faina papusica in rosu ai, sa stii ca o prinde tare bine culoarea asta, acum am apucat sa o vad, !
Anasol, acum cateva zile a avut si Diana 38,2, nu m-am speriat prea tare, un paracetamol supozitor si am urmarit-o. Atat a fost, cred ca de la dinti. frumosului si mai da-ne vesti!
Maraki, ce s-a intamplat cu avertismentul? De ce l-ai incasat? Acum aveti coditza tu si Toanca...
Diana e ok, nu pot sa o ating pe gingie sus ca urla isteric, parca are boabe de fasole atat e de umflat.., numai sa-i iasa odata ca nu mai pot, in fiecare seara pana sa adoarma atata se invarte in pat si plange...
Azi a avut diaree, de 3 ori, eu inca cred ca e de la dinti, ca nu se strange de burtica, la enterocolita asa facea.
Sunt cu un ochi la "Stapanul inelelor", vazut si rasvazut si cu celalalt tastez.
Am citit si eu povestea nasterilor, m-au impresionat inca o data, sper ca nu incepe perioada lacrimilor, ca nu stiu daca mi-a trecut depresia nasterii...si n-as vrea sa inund forumul .
Va fetelor, am plecat la o baitza!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni In schimb si eu ma confrunt cu aceeeasi problema: cand nu-i convine urla (nu plange) pur si simplu incepe aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Cum scapam de chestia asta. Am incercat tot felul de chestii, dar nu reusesc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

DENISA
felicitari!!!! SA AI PARTE DE O SARCINA USORA!!! si de un copil sanatos si la fel de frumos ca emma!!!!
cum te simti? cum te descurci si cu emma?

VREAAAU SI EU!!!!

Mai sunt fete gravide?!?! CARE??

Monica, vad ca nici diana nu a lasat suzeta...mai suge la san??
cam linistita sta ea pe fotoliu'?! arata foarte bine....agera foc!

Anasebe, de tibi ce sa mai zic...vad ca atrecut la bucatarie...merge en-gros pe hol...cand am intrat eu ultima dfata iti era ca nu merge de-a busilea ei, acum???

ali, pupicei iarinei...pe ochisorii ei albastri
March, pupicei multi si lui angelos....cum se mai simte giorgios? sunteti bine?

si lui sebi ii place sa deschida toate dualpurile, sa le inchida, sa scoata tot de prin sertare...este foarte curios...intr-o zi l-am gasit cu taote suzeztele in mana, prin gurta, pe jos si le scimba poe rand...erau intr-o cutie toate ...ii plac mult rotile de la masinute...le verifica, le invarte, le roade...

Toanca, giova, ioana ce factei...inca nu am ajuns sa citesc sa vad voi ce mai faceti.....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

ce gravidute mai sunt??

intr-adevar...sambata...parca iti vine safaci altceva...decat in restul saptamanii, sa iesi: discoteca, restaurant...in functie de optiuninoi preferam sa ne "distram" ppprin supermarket-uri gen metro, selgros, pic...pierdem o gramada de timp, dupa care ne intalnim sau invitam prietenii la noi....discoteca...nu. numai in concediu...aveti dreptate parca nu ma mai integrez printre pustoaicele de 180 cm si 45 kg. restaurante cateodata...ce facem cu copilul, trebuie sa-i dau sa suga etc...mai bine acasa.

am pus si eu cateva poze noi cu sebastian...recente.

poze noi sebastian

Mergi la inceput

A,pai noi avem repertoriu ceva mai bogat, adica :
faza 1
prins cu mainile tzarcul ,incordat,lasat pe spate ostentativ
faza 2
"A-HA HA"
faza 3
"rrraaa hrrrrhaaa rrrrhaaaaa"
faza 4
"ahhhaaaa ahhaaaa ahaaaaa" (de la raguseala nu mai iasa R-ul
faza 5
hohote fortzate
faza 6
hohote pline
faza 7
hohote + lacrimi
faz 8
hohote + lacrimi+ suspine

Mergi la inceput

Mirela, Ingrid

monica, ce facediana se cheama razgaiala...asa este si sebi...urala si se lasa pe spate...sau daca sta jos incepe si da din picioare sau arunca ce este prin jurul lui...inainte nu facea sa...dar acum de cand sta cu bunicele si ii fac TOATE voile...este foarte rasfarta...si cica nu este bine sa le interzicem sau sa nu le facem pe plac ca ...devin frustrati??!

poze noi sebastian

Mergi la inceput

BUMBITA am vazut pozele cu Sebi,e tare scump si ce a mai crescut!

Mergi la inceput