Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Uf, ce ciuda mi-e, nu pot sa fac baie, credeam ca sotzul e aproape de casa (a fost la meci) si am dat drumul la apa in cada, acuma se raceste .
Pai Moni, uite cum fac eu: daca Diana vrea ceva si nu vreau eu (si sunt multe faze din astea), o iau pur si simplu din locul respectiv si ii distrag atentia, o tin in brate (asta daca urla) si se calmeaza imediat. De regula stie ca nu are voie, pt ca ridic tonul (nu zbier totusi ) si ii spun NU. Pleaca de acolo (flori sau vaze sau tv) si se intoarce dupa un timp. Si totul se repeta.
Daca sta in tarc si se plictiseste, se pune pe burta si plange, vin o iau, ii dau o jucarie si o pun in fund (ea stie sa se ridice daca vrea, evident). Dupa un minut, iar plange, iar e pe burta. Atunci o pun in premergator si incepe sa umble.
Cam asa ne distram noi. Avea dreptate Anas, muuulta rabdare iti trebuie.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID tu cand ne pui si un film cu Diana ?
BUMBITA pai da razgaiala,dar faza e ca Diana sta cu Ghitza acasa ,care nu ii face asa pe plac,dimpotriva. Si cand apar eu de la birou,hop incepe mademoisela cu circul Deci stie ea ce stie ca eu ii mai fac pe plac ,de...ma simt vinovata ca nu stau atat cu ea si ... profita pispirica
ANASORO unde esti? La tine cine il razgaie pe Tibi?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Eiii, am vazut un baiatel mare si frumos! , Bumbitza, ce ochisori vioi are Sebi, mama pe el! Ce faceti fetelor cu bebelusii de sunt asa de bine dezvoltati, nu-mi vine sa mai pun poze cu Diana deloc.
Moni, te plangeai ca a ta are 7600 gr, por spera ca Diana mea va avea atat ?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID pai eu daca o strig sa se intoarca are urmatoarele variante:
1. Nu ma baga in seama si continua
2. Ma baga in seama ,se opreste si incepe sa urle
3. Ii arat ceva nou si prinde viteza spre mine - da' mai ziceti-mi si mie ce mama naibii nou sa ii mai arat?

Noi n-avem premergator deci umblam pe langa mobile. Deci = carti cu coperti sfartecate,dulapuri deschise si sertare la fel plus scos din ele ce se poate evident. Nu mai zic de tras cabluri,perdele, etc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasol, sanatate multa lui david si felicitari tie pentru grija pe care i-ai aratat-o....nu i-ai dat antibiotice, nu? felicitari...o sa tin si eu minte retat ta...catrofi, spirt, sosete cu spirt etc

monica, la fel este si la noi....cu mine sete razgaiala totala.ii mai dai tatica dianei?

ingrid, asteptam poze cu diana.

mai fetelor care este cea de a dopua graviduta? nu ma mai tineti in suspans

acusica ma apuc si eu sa scriu povestea noastra.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Pai sa vezi Moni: in ziua nefasta si funebra si cum mai ii zice in care mi s-a dus laptopul, eu imi faceam un cont pe dropshots, ca sa incarc un filmuletz si sa pun acolo poze cu Diana. Si...s-a terminat cu visul frumos, contul il mai am, dar filmul nix, pozele sunt pe un dvd, dar parca nu mai am curajul, zau asa.
Mai vad eu, poate tot o rezolv cumva.
Am citit ca bebelusii nu pot simula nefericirea, cand plang chiar au nevoie de cineva, acum nu stiu pana la cate luni era valabil conceptul, eu nu o las sa planga niciodata.
Ingrid S si Diana.

Mergi la inceput

Bumbita, este vb de Nico, mamica Dariutzei.
Moni, e tare faza cu Diana. La mine e mult spatiu, are loc sa alerge cu premergatorul daca vrea. Incearca sa te strambi la ea, fa-o sa rada, eu stiu ce sa zic?
A venit acasa sotzul, fug la baitza.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

BUMBITA nu mai alaptez de vreo luna.
INGRID sper totusi ca pui repede un film.

Fug la ,paote mai e cineva cand ma intorc.

Mergi la inceput

M-am intors,dar vad ca e pauza - la ora asta e si normal
Mai, dar la ce ore ne culcam noi pe vremuri

Ce mai voiam sa zic.
INGRID din poze nu mi se pare deloc slaba Diana ta! Chiar cate kg are acum? Eu sper ca la 11 luni,Diana mea sa ajunga macar la cele 8 kg .... ca parca a facut ceva burtica Poate lapticul de vaca sa o ajute.Azi a baut aproape 4 bibe de 150 ml ! Unul la 6,altul intre 9 si 11 (ca nu bea tot odata),altul pe la 18 parca si acu la culcare a mai baut dar nu tot bibe ,ci cam 100 ml. Deci ... total 550 ml intr-o zi. Rezulta ca ii place "muuuuuuuu" Plus ca m-am pus sa ii bag 2 doze de lapte praf in piureul de fructe de dimineatza,iar cerealele de seara contin si alea ceva lapte praf.

Mi-am amintit de ANASOL si DAVID , ca n-a mai intrat,sper sa fie ok cu febra!
Mai bantui pana termin ceaiul si trec si eu la nani,ca azi am ... stat doar cu cracii in sus la PC si la citit ziare Si maine tre sa scot parleala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bumbita, pai tu ai baiat mare. Noi intram in categoria manechinuitilor. Asa ca Moni si Ingrid nu va mai jeliti ca Razvan nu cred ca o sa aiba nici macar 10 kg la un an. La 11 luni nu am avut unde sa-l cantaresc, dar la 10 luni avea 8.850 si 77 cm, deci clar nu are cum sa puna 1,150 in 2 luni.......desi la cat baga la ghiozdan(mai nou....)
Oricum, eu nu ma mai stresez absolut deloc cu greutatea puiului, sau cu faptul ca nu vrea sa mearga singurel, sau sa povesteasca (decat pe chineza lui de balta, vorba Biancai). Mie mi se pare ca e cel mai cel copil din lume (deh, puiul ciorii) si pentru mine, pentru Cristi si alte cateva persoane este cea mai mare minune daruita de Dumnezeu pentru a ne face fericiti!
Am vazut pozici si cu Angelos, si niciodata nu mi-am imaginat ca nu are macar 11 kg, mai ales la cat de bine a luat in greutate in primele lunite. Dar sa nu uitam si greutatea de la nastere a puiutilor. Mie asta imi tot repeta pediatrul, ca intr-un fel evolueaza un copil de 3 kg si in alt fel unul de 4,5 kg. Oricum la vreo 20 de ani nu se mai vede diferenta

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput