Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 16
bumbita spune:
sal;utare, fetelor.
sper ca nu ne-ati uitat.
va scriu cu mare drag si cu mare dor. nu am mai intrat de foarte mult timp si asta se datoreaza lipsei de timp, dar asta nu inseamna ca nu sunt curioasa ce mia faceti voi si puiutii vostri, de fapt acum sunt niste bulgarasi sua niste fulgisori, nu? se apropie anu'....ce faceam prin timpul asta?
incerc sa mai pun si eu cateva poze cu noi...
am inceput si noi sa metgem...tinuti de o manuta, ne da cel de-al patrulea dintisor si e tragedir mare...de cand sta acasa cu buniccele este un rasfatat, nu-l mai recunosc...nu prea mananca, are 10, 700 grame...nu stiu cum este in comparatie cu ai vostri..ii cam dau de toate sa manance...
incerc sa recuperez...mai citesc din urma si ma mai uit la poze...
ma bucur ca suntei bine toate/toti
nu-mi iau la revedre ca nu plec, mai vorbim
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
bumbita spune:
vroiam sa spun 10700 gramme sau 10 kg si 700 grame
poze sebastian
bumbita spune:
denisa gravi?!?!?!
vad ca v-ati scris fiecare povetsea nasterii. m-au trecut lacrimile de emotii...suntem niste curajoase, mai fetelor!!!!
vreau si eu ...unde???
poze sebastian
mirela10 spune:
MONI,cu nasteri de genul tau,tot sa nasti...asa ca pune de un fratior repede.sigur o sa fie mai calm decat dia
IOANA,eu ti-am mai citit o data povestea,dar stilul tau de a nara e tare haios,asa ca m-am mai delectat o data.
BUMBITA ,pupicei
BIANCA,distractie placuta
MARCH,m-ai dat gata cu copilul ala asa de needucat.pai daca o sa fac dani in halul ala,ma declar mamica neresponsabila...
MARAKI,SI tu cu personalitatea puternica ai fost tare ce sa mai
SILVI,MULTI pupici
DENISA,abea asteptam povestea nasterii tale la bebe2
ANAS,ce mai face tibi?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
BUMBITA bine ai revenit,inca nu santem bulgarasi ca nu avem cu ce
10,700 ? cam slabutz! Aci se poarta de la 12,000 in sus (numa' fiica-mea ce ramase la 7,600 )
P.S. Glumeam . Va incadrati in medie spre superior
P.P.S. Soro Ano unde disparusi ? Suntem surori,avand in vedere ca am gasit acelasi tip de broasca in pufuletzi.Pacat ca a noastra are cheie si buline.S-ar putea deci sa fie mamarutza,dar ce mai conteaza? Conteaza doar ca TIbi a rupt broasca,deci e frate cu Diana
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Bre Moni Daca noi suntem surori, copii nostri cum sa fie frati?!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
No,verisori,ce naiba,tot acolo e!
Mai apropo de ce zise Daniela cu copiii prost educati Nu cred ca e valabil cand sunt asa mici.Sa il vedeti pe baiatul de doi ani al unei vanzatoare a lui mami.E dezastru ecologic. Diana e molaie,mealca codobealca pe langa ala Nu sta o secunda,are o vitezaaaaa,trage de tot ce apuca ,urlaaaaaaaaa Si sa nu credeti ca n-a icnercat saraca cu el,dar n-ai cu cine! A stat 2 ani acasa ,a incercat sa il educe ,pur si simplu nu merge.Poate cand mai creste.E chestie de temperament zic eu.Acum s-a intors la servici,abia astepta ca nu mai putea,si-a luat bona
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Sora Moni Eu zic ca multi se pottolesc odata cu mersul la gradinita. Acum e prea devreme sa fie bine sau prost crescuti. Dar cum ii invatam de pe acum asa o sa-i avem, asta-i cert.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=3
Bumbita uite aci! Deschizi subiect si scri.Cand termini sa ne dai si noua link-ul
MIRELA nu cred c ae cazul,ca pare cuminte Dani!
Si ANGELO a lui Maraki,cand il vad in filme ce frumos se misca,incetisor pe acolo ... Pai fiica-mea se arunca cu o vitezaaaa Bine si eu am ceva viteza,deci e clar genetica
Pe mine ma enerveaza ca urla rau de vreo 2 sapatamani,cum nu ii faci pe plac. Si pur si simplu cum e ragusita,nici nu vreau sa o las sa urle prea mult,deci ii fac pe plac (adica o iau din tzarc si o las pe jos toata ziulica) si e clar ca s-a prins de faza Acum nici nu imi mai dau seama de la ce e asa ragusita? Ca muci nu mai are ... cred ca de la ragete ??? Ce pot sa fac??? Ca a vazut si mami azi cum se manifesta Nu mai stiu ce sa ii fac? Hai astea care au copii educati ,ia ziceti-mi!
mirela10 spune:
BOMBO,acum in pragul sarbatorilor de iarna,te cred ca te apuca dorul de cei dragi.nu poti merge in romania,ca vad ca te-a apucat rau de tot si nu vreau sa te vad asa...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)