LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

TANIA, si copilul meu dormea numai in brate leganat sau in carut, dar acum cind observ ca e timpul de dormit ma culc eu si il chem apoi incep sa-l mingii si incetul cu incetul adoarme, poate merge asa ceva si la voi?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna fetelor, am o intrebare-- Ce pot darui la botez?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, ce te-a apucat cu intarcatul? Mai bine astepti sa o treci iarna, cum ziceai intr-un mesaj. Oricum, daca esti hotarita, eu zic sa o iei treptat. Renunta la cite un alaptat, nu la toate deodata.

Anda, poetu' oricum inca nu pricepe ca-i ziua lui, asa ca si daca i-l dai acum si dacai-l dai atunci tot aia e pentru el.

Cit despre facultate, eu puteam sa termin facultatea lejer pina pe 31 octombrie anul trecut, adica pina fix inaintea sa nasc. Si totusi am preferat sa "pierd" vremea pe DC si sa-mi compar notitele de sarcina cu ale voastre decit sa citesc despre mass-media.
Ma mir ca reiese din mesajul tau, anda, ca tu nu stai cinci ore pe DC. Atunci inseamna ca, la cit de mult si de des scrii, ai o viteza fantastica de reactie, scris, citit. Wow. I'm in awe....serios.

Tot in asentimentul lui Anda si a lui Noki, chiar asta ma gindeam deunazi. Ca si aici am citeva mamici cu care m-am imprietenit, ceva mai mult in ultima vreme. Ele par extrem de intelegatoare si tot timpul cind ma autocritic imi spun: "Relax. You're a mom. That's only so much you can do. Just enjoy your baby and don't think about house chores." Si cu toate astea, mai fetelor, chiar daca sint diferente de viziune asupra lumii, cultural e cla ca voi sinteti mai aproape de mine decit ele. E totally sick ce va spun, ca doar nici nu va cunosc, dar stiu ca daca arunc pe forum un mesaj de "imi vine sa ma arunc pe geam pentru ca... nu doarme copilu', sosu' si-a lasat sosetele murdare pe covor, mi-a pleznit tzeava, etc." intotdeauna voi gasi incurajari exact pe sufletul meu.

lavi

quote:
Eu zic ca atunci e nasol, cand din cauza DC-ului iti neglijezi alte chestii mai importante pentru viata ta.

Exact asta este definitia clinica a dependentei. Fie ca e dependenta de droguri sau de Internet tot dependenta este. Definitia asta m-a pus mult pe ginduri. Pentru ca la mine e perfect valabil.

In fine si eu la sfirsit, merci de incurajari.

Din seria misterele bebelusiei, fii-mea doarme de doua ore... dupa ce a mai dormit azi jumatate. Record mondial.
Dar eu stau pe DC pentru ca de vreo ora ma gindesc ca acum se scoala si nu are rost sa ma apuc de ceva care ar necesita concentrare continua pentru ceva timp.

Si apropos de bona, mai fetelor voi de ce nu va stringeti acolo mai multe si faceti baby sitting cu rindul, ca sa mai aveti si voi ceva timp de respiro. Noi incercam cu mamicile de-aici, dar am fost cam lenese, dar ma pun eu pe treba in curind. De exemplu, acum citeva zile au fost vreo cinci bebelusi la noi. Acum nu am facut nimic, dar data viitoare o sa le propun ca trei mamici sa stea cu bebelusii, si doua sa gateasca. Trebuie sa pun la cale un sistem.

danida
quote:
Nu concep sa-ti platesti proprii parinti sa aiba grija de nepot.

De ce nu?

Noki, nucu la noi nu merge cu luatul in pat. Fie leganat in brate, fie suzeta. Dar tocmai am citit ca dupa un an ar cam trebui sa renunte la suzeta. Pe mine ideea asta nu ma sperie, ci ma ingrozeste de-a dreptul. Pentru ca daca nu are suzeta si se mai foieste noaptea nu adoarme la loc, ca nu stie sa-si suga degetul sau sa se calmeze luind ursuleti in brate. Va trebui sa decid asupra unui moment cind sa facem si asta.

Ina, [pupic] merci de intrevare. Sma e bine. Nu se mai trezeste noaptea de citeva zile. Terminan antibioticul duminica si apoi mergem la doctor la controlul de un an pe care nu l-am facut inca.

Lavi, cu unitatea te inteleg percet. Eu ieri am lasat-o pe Smaranda citeva ore la un o bona care are grija de un baietel. Si desi tipa e nemaipomenita, eu tot am gasit lucruri care sa nu-mi convina, ca deh, nimeni nu are grija de ea cum are mama.

Uf, si cu asta ma duc sa hranesc copilul ca a descoperit sertarul cu filme foto si a inceput sa mi pe faca praf.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,fetili!
a venit mama,e si socrela la mine,Yupiiiiiii!
vroiam sa dau atatea raspunsuri,offf,da'am uitat...sa beau un sprite?

sa-ncep cu ce ma "doare"cel mai tare:mi se rupe sufletul de Joy,imi vine sa plang,sincer...hai mai fetele,s-o ajutam cumva!sa-l mai luam pe vladone la noi,sa vada alti bebei,nu stiu!uite,georgiana,am mai zis-o,e soacra-mea pe la mine,hai sa-ncercam sa ii imprietenim pe teroristi,ii ducem in parculet,la leagane,ii dam in balansoar...etc...hai,incerci?
si cu nitrazepam-ul ala noaptea,SPER ca nu ti-a zis sa-i dai zilnic...eu nu am auzit ca se da si la bebei asha mici!
pararea mea:mai incearca alt neurolog;prietena mea alina mi-a recom.un alt neurolog...incercam?
ma rog la bunul Dumnezeu sa te odihnesti si tu,si sa se cuminteasca si vladonele!!toata consideratia mea pentru cum suporti asha niste luni bune de kin,si de ne-somn!vladut sa fie sanatos!

anda:;haioase foc poznele cu nikitosu;,moamamaaa si ce-mbracat e el in strampi,hiiiihiii,ce haios!ii place in tobogan?eu credeam ca e ditamai imensitatatea de tobogan...hehee,mi-ai dat o idee...asta poate pentru la tara,ca eu ce drac sa mai pun in apart.asta?

si mai ma bucur ca primesti multe "raspunsuri"!

lavi,si fetele care va-ntalniti in parc:eu nu pot veni,ca ne ducem cu soacra in Cora,sa vada si ea un super-market...

am fost ieri cu stef in parc,si cum el vrea sa mearga singur,a mers ce-a mers din parc pana acasa,si cand mai aveam 2 blocuri,s-a-mpiedicat si-a cazut si-are buza sparta!deci,un pupic pentru nati,ca nu mai e singura!

cu ceaiul verde si negru:are dreptate Anda,cantit.de cofeina e kiar mai mare in theea sinensis(arborele de ceai),dar e prinsa in tanati,adika tanat de cofeina,o sare greu solubila si la cald,dar totusi are...si da,si teina are propr cafeinei!

aaaa,joy,uitai,exista sedatif pc-din plante,homeopat,poti incerca sa iei 2 tb,le sugi,seara,sub limba!

poopici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by Bic

Si cu toate astea, mai fetelor, chiar daca sint diferente de viziune asupra lumii, cultural e cla ca voi sinteti mai aproape de mine decit ele. E totally sick ce va spun, ca doar nici nu va cunosc, dar stiu ca daca arunc pe forum un mesaj de "imi vine sa ma arunc pe geam pentru ca... nu doarme copilu', sosu' si-a lasat sosetele murdare pe covor, mi-a pleznit tzeava, etc." intotdeauna voi gasi incurajari exact pe sufletul meu.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Bic, ai exprimat exact gandurile mele! De-asta stau mereu si ma intreb oare ce caut eu in acest colt de lume, cand eu gandesc, traiesc, respir romaneste? Cat sunt in tara sunt un alt om, simt ca traiesc cu adevarat. Aici... sunt doar o straina. Cred ca de-asta nici nu mi-am facut prieteni americani, ci doar romani. Of, hai ca o iau total off topic si nu are rost. Dar am cazut iar pe ganduri si ma duc sa duc munca de lamurire cu Mircea, poate-poate il conving sa ne mutam inapoi in RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ripley, Miha2006, Alinush, pe unde umblati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai ca aveam o tona de raspuns dar mi-a scazut brusc inspiratia. Am citit tot ce ati scris, va si revin eu cu raspusnuri.

A, sa va povestesc de mine, ca-i mai simplu:

Aseara iar m-a luat cu frisoane, roseata s-a extins la un sfert de san (desi de durut nu m-a mai durut ca ieri noapte cand a fost maximum-maximorum de durere a mea la vreo galma) asa ca am inceput Augmentinul de aseara. M-a scapat de frisoane, febra n-am mai facut, iar roseata astept sa-mi treaca dupa a 2-a pastila, parca asa e de obicei.

Silvia nu poti sa te sincronizezi cu soacra ca sa ajungi si in parc dupa 11.30???? Hai sa ne vedem... nu ne-am mai vazut tare de mult!!! Sigur stam pana pe la 14-15 zic eu. E pacat sa mergeti in cora la orele alea ca sunt singurele cu soare; Cora e la fel de interesanta si mai pe inserat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

La noi nimik nou, decat ca papam din ce in ce mai putin laptic, deci ne trezim mai devreme si plangem de foamete.

Anda- pai dupa ce tin o ditai dizertatie, ca sa te citez, pe tema datului cadoului de ziua plodului nu crezi ca merit 3 astro cand nu faci ca mine Glumesc...Superbe pozele. Nic e un scump si un frumos!A...si dolofan, d eunde deduc ca nu mai e problema cu papa.

Bic- ce ma bucur ca ti-ai facut timp de scris pe la noi as aun mesaj baban. Mai, tu stii ca de multe ori imi amintesc de ce povesteai de Sma-ul tau cum papa ea medicamentele si le cere? ce figura e...mai nou Sarah e fana calciu glucoic. Sa vezi cum pleoscaie di guze s-i mai dau si asteapta cuminte sa-l pape...

Maria-Alexia- pai noi bem cu NUK_uri. Dar cu tetina 2, deci M, din silicon si trec cerealele ok. Tu de care ai, ce numar?
Poti incerca si cu 3-ul, L, care e mai mare.

Mimi- am vazut-o ieri pe Dariuca in parc. E asa de scumpa...si taica-tu face mandru catre mine, ca si cum mi-ar fi dat cine stie ce veste pe care n-o stiu: "a...stiti ca mai e unul pe drum???" Io, senina, "da, mi-a zis Mihaela...! Si radeam in gandul meu ca am aflat inaintea lui. Numai ca saracu' nu a prea putut masca umbra de indoiala si usoara tristetze...Da' las' ca-i trece lui!

Am pestele si legumele pe foc pentru Titi. Din pacate nu am mai avut cartofi, deci va fi rimul piure fara. Asta-i viatza.

Titit s-a trezit, vad, asa ca pot decala mai catre in fata venitul in parc. Ne vedem la 11.15?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

eteteteteteee,acum vazui ca ai mesaj:mami de 2 zgamboaice...hehehee...ce haios!!e o sa mai acumulez neshte puncte,si-o sa scriu...ce-o sa scriu!???ca tero nu mai e...poate mami de cucuiat...ca de nu se cucuieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA, m-ai facut sa plang...... sarumana de gandurile bune.
nici nu stiu ce sa mai zic....

nitrazepamul ala mi-a zis sa-i dau la nevoie.
nu i-am dat decat 1 data, tot s-a trezit, asa ca am renuntat.

HAI SI TU AZI IN PARC......eu merg ca simt ca numai pot....daca nu ar fi ELA cu care mai vb zi de zi si cu care ma vad, cred ca as lua razna de tot.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput