LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
alexia, nichita are ochii verzi-verzi acum. sper sa ramana asa. la mine in familie nu e niciun ochi verde si nici in familia lu'ta-su, dar se pare ca nichita a preluat o combinatie intre eu-albastrii si ta-su-caprui.
zic ca sper deoarece mama di tutti mi-a zis ca okii silviei s-au schimbat pe la 2 ani!!!!! ceea ce m-a debusolat nitel...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
quote:
Cred ca majoritatea hraniti cu san adora sa doarma la pieptul mamei!Induiosator, vazut de la distanta, dar ucigator ptr bietele mamici!
Noi suntem exceptia de la regula, Bianca a fost hranita la san doar 2 saptamani, dar e fan dormit in brate cu nasul in gatul meu!
Anda, vad ca e incantat de tobogan!E bine ca-i place, acum sa te tii pana se invata sa se dea singur...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
anda77 spune:
alexia, noi folosim de cand s-a nascut nic Avent.
cum e cu aventul: minunat pana sa apara cerealele in bibe. cea mai "larga" tetina avent (4 gauri) nu lasa cerealele sa treaca. consecinta faptului ca nu a acceptat altceva decat avent, cu care s-a obisnuit: largesc tetinele cu acul sterilizat la foc. chestia e ca dupa vreo 2 luni, crapa de tot respectivele tetine, adik dupa ce s-a "umblat"-"intervenit" la ele, in timp, de la spalat (bagat degetul adanc in tetina), se crapa "largirea" facuta de mine pana la o imensa gauroaie. consecinta nr. 2: cumpar des pachetele cu tetine de 4 gauri.....
n-am alta solutie, am incercayt sa-i bag in gura tetine chicco si nuk, nu le vrea...deci cumparam tetine in continuare, pe care le largim artificial cu acul si p-orma le aruncam cand crapa de tot de la interventie...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
ma lavi, galmele tale sunt contagioase, zau asa! ia fa bine si nu mai fa nici una...
azi am avut o surpriza, deh, treaba gramada, si io ma chinuiam sa conving copilu sa suga, ca m-am trezit cu un canal infundat... exact ce-mi lipsea. si zgatia, taman azi nu voia sa suga! cand am intrat pe DC si-am vazut ca iar ai patit-o... m-am lamurit. se ia pe DC!
din fericire am strans din dinti, m-am muls... si-a sarit dopu'. apoi curgea ca la tasnitoare, pana a disparut galma...
imi pare rau ca n-ai scapat la fel de usor...
anda, si eu i-am dat cadoul inainte. adica caruciorul de papusa. pur si simplu pt ca eram singure acasa, l-a putut examina in voie, a vazut ce se face cu el... cu populatie in jur n-ar fi avut sansa asta.
tetinele de la avent le taiam cu o singura "-" intre cele doua gauri. curgeau garantat mult mai repede.
gata, ma duc la treaba, ca de cand am scapat de stres am prins aripi.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Ina869 spune:
quote:
Buluci deci nu ramine decit western-ul(care cereau comision 22$ ptr sume intre 100-200$), sau trasfer in valuta(banca-banca)!
Mai ce kestie! Aici banca cere $30 taxa pentru $100 iar western vreo $14 sau $15.
Anda
quote:
mey, nu ma pot abtine sa nu va zic ceva offtopic oarecum:)) cat credeti ca a facut un plic normal (d-ala cu felicitare, scrisorica etc) de la meems la mine, adik din california in romania, pe masa mea?
2 zile batute in cap! am calculat diferenta de fus orar si atat revine: 2 zile, record al postelor usa si rom!!!!
Eu una nu am mai auzit de asa ceva! De la noi cel mai rapid plic face 7 zile lucratoare… par avion, asta-i cel mai rapid.
Ce companie postala ai folosit Meems? Ai apelat la cele de curierat?
Nichita sa stapineasca sanatos toboganul si sa-l uzeze bine de tot ( asta inseamna mai mult timp liber pentru tine tare simpatico este, uitatura aceea lui senina o sa bage in boala multe mindrute
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
mimi_dumy spune:
Hello,
Noki , multam pentru informatii. Saptamana viitoare nu pot sa merg la pasapoarte ca pleca tati din tara si tb sa mearga si el cu noi ca sa dea o declaratie cum ca e de acord sa o trec pe pitica in pasaportul meu.
Mari_Alexia, noi bem lapticul cu tetina din silicon de la chicco - flux reglabil (are 3 fluxuri de curgere, adica : daca ii pui tetina cu cifra 1 in dreptul nasucului ii curge incet, daca pui 2 curge un pic mai repede, iar la 3 si mai repede), uite aici cum arata http://www.c o p i l a s u l t a u .ro/product_info.php?cPath=22_24&products_id=332.
Cat despre biberoane avem toate natiile: nuk(gura mica), primii pasi, angel.
PS : Am rasfoit si eu un pic listuta de pe prima pagina si am observat ca lipseste o mamica - Simona Dragusin (30 nov) cu bebe Patricia. Cine se ocupa de listuta poate o trece si pe ea acolo.
Mimi 8+ & Daria (4 nov 2005)
meems spune:
Ina, e culmea ca nu am facut nimic special, am trimis doar un plic normal prin posta normala. Si eu m-am crucit azi cand mi-a trimis Anda mail c-a ajuns plicul meu!!! Mi s-a mai intamplat o data ca am trimis ceva la bunici in provincie si-a ajuns plicul in 5 zile - ala era recordul absolut. Dar de data asta chiar ca nu stiu ce s-a intamplat de-a ajuns posta chiar asa rapid.
Buluci, ma duc sa admir si eu Simonelul in poze.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Poate nu ma uitati cu ceva sfaturi pentru biberoane noi, va rog , maine e musai sa le schimb!
Noua ne place de la NUK, poate incerci?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
VLADUT ANDREI LA MULTI ANI!
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.