LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

alexia, nichita are ochii verzi-verzi acum. sper sa ramana asa. la mine in familie nu e niciun ochi verde si nici in familia lu'ta-su, dar se pare ca nichita a preluat o combinatie intre eu-albastrii si ta-su-caprui.
zic ca sper deoarece mama di tutti mi-a zis ca okii silviei s-au schimbat pe la 2 ani!!!!! ceea ce m-a debusolat nitel...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

quote:
Cred ca majoritatea hraniti cu san adora sa doarma la pieptul mamei!Induiosator, vazut de la distanta, dar ucigator ptr bietele mamici!

Noi suntem exceptia de la regula, Bianca a fost hranita la san doar 2 saptamani, dar e fan dormit in brate cu nasul in gatul meu!

Anda, vad ca e incantat de tobogan!E bine ca-i place, acum sa te tii pana se invata sa se dea singur...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

alexia, noi folosim de cand s-a nascut nic Avent.
cum e cu aventul: minunat pana sa apara cerealele in bibe. cea mai "larga" tetina avent (4 gauri) nu lasa cerealele sa treaca. consecinta faptului ca nu a acceptat altceva decat avent, cu care s-a obisnuit: largesc tetinele cu acul sterilizat la foc. chestia e ca dupa vreo 2 luni, crapa de tot respectivele tetine, adik dupa ce s-a "umblat"-"intervenit" la ele, in timp, de la spalat (bagat degetul adanc in tetina), se crapa "largirea" facuta de mine pana la o imensa gauroaie. consecinta nr. 2: cumpar des pachetele cu tetine de 4 gauri.....
n-am alta solutie, am incercayt sa-i bag in gura tetine chicco si nuk, nu le vrea...deci cumparam tetine in continuare, pe care le largim artificial cu acul si p-orma le aruncam cand crapa de tot de la interventie...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

La multi ani bebelusilor care fac un anisor!

Mamicilor multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma lavi, galmele tale sunt contagioase, zau asa! ia fa bine si nu mai fa nici una...
azi am avut o surpriza, deh, treaba gramada, si io ma chinuiam sa conving copilu sa suga, ca m-am trezit cu un canal infundat... exact ce-mi lipsea. si zgatia, taman azi nu voia sa suga! cand am intrat pe DC si-am vazut ca iar ai patit-o... m-am lamurit. se ia pe DC!
din fericire am strans din dinti, m-am muls... si-a sarit dopu'. apoi curgea ca la tasnitoare, pana a disparut galma...
imi pare rau ca n-ai scapat la fel de usor...

anda, si eu i-am dat cadoul inainte. adica caruciorul de papusa. pur si simplu pt ca eram singure acasa, l-a putut examina in voie, a vazut ce se face cu el... cu populatie in jur n-ar fi avut sansa asta.
tetinele de la avent le taiam cu o singura "-" intre cele doua gauri. curgeau garantat mult mai repede.

gata, ma duc la treaba, ca de cand am scapat de stres am prins aripi.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Buluci deci nu ramine decit western-ul(care cereau comision 22$ ptr sume intre 100-200$), sau trasfer in valuta(banca-banca)!

Mai ce kestie! Aici banca cere $30 taxa pentru $100 iar western vreo $14 sau $15.

Anda
quote:
mey, nu ma pot abtine sa nu va zic ceva offtopic oarecum:)) cat credeti ca a facut un plic normal (d-ala cu felicitare, scrisorica etc) de la meems la mine, adik din california in romania, pe masa mea?
2 zile batute in cap! am calculat diferenta de fus orar si atat revine: 2 zile, record al postelor usa si rom!!!!

Eu una nu am mai auzit de asa ceva! De la noi cel mai rapid plic face 7 zile lucratoare… par avion, asta-i cel mai rapid.
Ce companie postala ai folosit Meems? Ai apelat la cele de curierat?

Nichita sa stapineasca sanatos toboganul si sa-l uzeze bine de tot ( asta inseamna mai mult timp liber pentru tine tare simpatico este, uitatura aceea lui senina o sa bage in boala multe mindrute

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Noki , multam pentru informatii. Saptamana viitoare nu pot sa merg la pasapoarte ca pleca tati din tara si tb sa mearga si el cu noi ca sa dea o declaratie cum ca e de acord sa o trec pe pitica in pasaportul meu.

Mari_Alexia, noi bem lapticul cu tetina din silicon de la chicco - flux reglabil (are 3 fluxuri de curgere, adica : daca ii pui tetina cu cifra 1 in dreptul nasucului ii curge incet, daca pui 2 curge un pic mai repede, iar la 3 si mai repede), uite aici cum arata http://www.c o p i l a s u l t a u .ro/product_info.php?cPath=22_24&products_id=332.
Cat despre biberoane avem toate natiile: nuk(gura mica), primii pasi, angel.

PS : Am rasfoit si eu un pic listuta de pe prima pagina si am observat ca lipseste o mamica - Simona Dragusin (30 nov) cu bebe Patricia. Cine se ocupa de listuta poate o trece si pe ea acolo.

Mimi 8+ & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, e culmea ca nu am facut nimic special, am trimis doar un plic normal prin posta normala. Si eu m-am crucit azi cand mi-a trimis Anda mail c-a ajuns plicul meu!!! Mi s-a mai intamplat o data ca am trimis ceva la bunici in provincie si-a ajuns plicul in 5 zile - ala era recordul absolut. Dar de data asta chiar ca nu stiu ce s-a intamplat de-a ajuns posta chiar asa rapid.

Buluci, ma duc sa admir si eu Simonelul in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Poate nu ma uitati cu ceva sfaturi pentru biberoane noi, va rog , maine e musai sa le schimb!

Noua ne place de la NUK, poate incerci?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

VLADUT ANDREI LA MULTI ANI!

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput