LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 29
meems spune:
Anda, stai fato linistita ca nu e Nichitelul singur pe-aici. Nici Rianna nu umbla singura, si ea are doar 2 dinti, nu face tumbe, nu-si spala singura bibele... asa ca stai pe pace. Au vreme de-acu'-nainte!!
Ioana, sanatate multa Mariei si sa scapati odata de muci!!
Dienutza, sa stapaniti sanatosi apartamentul.
Lavi, mi se pare ok bona asta.
Ina, mai, ce mai remodelari! Tare frumos, da' eu una as innebuni in santier. Si casa noastra a fost cam veche cand am luat-o, am remodelat-o noi cat de cat (nu prea mult, sa nu ne indragostim prea tare de ea si sa nu ne para rau cand/daca ne mutam in RO), dar a fost chinul de pe lume sa locuim in ea in timp ce-o remodelam.
Rianna bea laptele singura la ea in patut. Cand termina am luat sticluta, am introdus suzi, am iesit din camera si gata. Nu are nicio alunita. Biberoanele nu le mai fierb de cel putin 6 luni, daca nu mai mult. N-o prea faceam eu nici la inceput. De Revel... inca nu stim ce planuri avem.
anamari spune:
Lavi
o sa-si dea sufletul bona ta :)Da las' ca nici eu nu stau mai bine...
Ina
ei lasa ca macar sunteti aproape terminati. cu doi copii mici e mai greu...
Noi de abia acum ne apucam, a terminat barabata-meu sa-si instaleze work bench in garaj cu unelte si acum s-a apucat de facut rafturi in subsol...la primavara vrem sa schimbam si noi ferestrele si poate terminam si curtea.
Meems
cine-si spala singur biberoanele ca vreau si eu asa copil...
Nici al meu nu umbla singur, desi incearca...si nici nu mananca singur cu lingura desi refuza sa ii dau in gura-asta e o perioada anapoda cand mananca piureuri cu mana si se fac una de mancare.si daca am rasuflat usurata ca Lia a trecut peste faza cu scotocitul peste tot si mociolitul covoarelor, acu' am luat-o de la inceput.
Ina869 spune:
Roxisialexia ai putut sa deschizi linku'? Vad ca celelalte fete nu au avut probleme.
Lavi, pai nu prea am incotro, trebuie sa rezist. Mi s-au tocit nervii in timp asa ca nu au ramas prea multi iar cei ramasi sint cam uzati, saracii!
Eu zic sa incerci cu bona; daca va face fata iarna, cand transportul este mai greoi, cu siguranta o sa faca fata si vara.
Cu tinutul lui Nati in brate; ea oricum va incepe sa mearga singurica in picioare, asa ca nu vor fi probleme. Daca tu si Silvi ati placut-o, eu as zice sa-i dai o sansa.
Sintem mai multe care ne-am parlit cu bonele, asa este, una ideala nu o sa gasim niciodata din pacate.
Cuscrita,
felicitari ptr. dintisorul no. 2!
Noi pastram obiceiurile din ro, asa ca fata vine cu zestrea!
Poetul tre' doar s-o vrajeasca, dar nu-mi fac griji, cand i-o arunca o privire din aceea smechereasca-poeteasca, racheluta o sa fie cucerita repede. ![]()
Ehe,in ceea ce priveste mopurile si carpele, greu-greu...am zile cand nu mai prididesc si zile cand numai lenevesc. Cel putin asa tin balanta.![]()
Noki multam!
Vroiam sa-ti spun ca si eu injur ( numai la volan) de s-ar ofili urechile celui mai cioflingar tigan si bisnitar de prin Ferentari-Rahova…dar acasa ma abtin fiindca George nu injura si daca m-a prins imi spune “eh, nu stiam ca mi-am luat de nevasta o tiganca! “ asa ca imi taie macaroana.
Parintii mei nu au injurat niciodata, nici frate-meu, numai eu mi-am “dezvoltat” aceasta indeletnicire de cand cu sofatul ![]()
, si tare ma racoresc cand le zic pe romaneasca noastra…dar tre’ sa fiu atenta ca am scapat una birjereasca rau in vara, cand era cumnata-mea in dreapta si vreo cateva ore a stat muta, saraca, de-am crezut ca si-a muscat limba!![]()
Alina, da, am cumparat-o si o transformam pina la ultimul cuisor ( adica am dat totul jos – mai putin unii pereti-) si am pus totul nou. Casa este din caramida , de aceea ne-a placut mult, este solida, in ziua de astazi o casa se construieste in cateva zile si bagi degetele prin peretii despartitori + auzi absolute totul din orice camera, se fac din carton presat si noi am fugit de asa ceva.
Daca ne luam o casa noua probabil ne costa mai ieftin, asa, a trebuit sa demontam, sa spargem, sa cumparam totul nou, dar in final important este sa fim multumiti.
Sa stii ca nici pufoasa mea nu merge si nici nu prea intrevad vreo schimbare in curand, asa ca nu mai fii tu speriata.
Mada felicitari pentru Mirunica mergatoarea!
Meems i-a iesit dintisorul Riannei?
De acord, mult de lucru, dar acum am intrat in joc, nu mai putem da inapoi. Nasol este ca noi de cativa ani am avut doar un concediu ( anul trecut, cand am fost gravi ) ca al meu din ro nu se pune. Cam toate eforturile+ bani s-au dus pe(in) casa si nu ne-am crutat nici un pic energia. Incepand din 2008 intentionam sa incepem si noi sa avem concedii regulate cu copilasii nostri.
Anamari, succes! Intr-o casa nu se termina niciodata…noi ne facem mereu planuri; acum trebuie sa instalam raftulete mici in dulapul din camera bebelusului si sa-i luam mobila noua rachelinei pina cand va implini doi anisori, apoi, cand se va face mai maricica, iar schimbata mobila ( cu birou, scaunele, etc. ) si eventual culoarea de pe pereti, ca précis o sa vrea ce-i la moda, si cum poti sa rezisti dorintelor unui copil, mai ales ca intr-o zi dai cu trafaletele si ai schimbat look-ul camerei?
Apropo, am promis ca va voi tine la curent cu comportamentul mandrei dupa o saptamina ; ei, nu-i inca o sapt. de cand am dus-o ultima oara la bona dar deja vad imbunatatiri majore; nu mai este irascibila ( doar agitata cand ii schimb pampersii) doarme fara sa mai tipe noaptea - 12 ore legate- este mult mai calma si mai blanda.
Sa fie coincidenta?
Lavi, cred ca tu ai avut dreptate si de acolo i se tragea.
Bona ma suna in disperare de cateva zile ( fara sa lase mesaj) si eu nu am raspuns, ce sa-i spun?
Voi ce spuneti, ar trebui sa o confrunt sa-i spun ce ma doare? Eu stiu ca si-a dat seama ( de aceea nu a lasat mesaj, ca intotdeauna lasa) si daca ar fi fata desteapta ar lasa-l balta si nu m-ar mai deranja.
Ce-or mai face Alexandrina si Coralia?
ma duc la culcuta
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Ina869 spune:
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste info, pls. ; ma intereseaza sa cumpar (din romania) un aragaz si o masina de spalat automata, cu storcator, la preturi rezonabile, nu vreau marci care te dau pe spate ci ma intereseaza sa fie durabile cat de cat.
Ce marci sint bune ca habar nu am?
Indesit,Siemens, Whirlpool,Zanussi, etc.? eu am auzit doar de doua dintre cele de mai sus si zau ca sint complettt pe dinafara.
Voi ce folositi si sinteti multumite?
Imi trebuiesc urgent ca vreau sa trimit banii pina simbata si nu stiu exact cat.
Nu vreau sa-i implic pe-ai mei fiindca ma vor lua la intrebari si nu mai am cativa anisori sa fiu trasa la raspundere ce fac cu banii mei. ![]()
Cazul persoanei respective este foarte special si delicat.
multumesc anticipat,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
mandyksch spune:
Ina,mai sunt ok storcatoarele Philips, Braun, la masinile de spalat Ariston, aragazele Zanussi sunt cele facute la Satu Mare (ex. Samus), daca bine tin minte.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Noki_Lara spune:
Mnneatza si de la noi!
Titi s-a trezit de 2 ori azi-noapte, dar ce sa ma mir, ca pe saraca asa o mananca gingiile e numa'. Normal, doar trebuie sa sparga dintosii.
Mama, ce logoree ati avut aseara. Ce bine, am avut e citi!
Ina- io zic asa: masina de spalat Whirlpool, aragaz orice numai NU Gorenje si nu din inox, frigider Ariston. Storcator nu am, deci nu ma pronuntz. Daca vrei s ale iei pe toate de la o marca anume, votez per ansamblu Whirlpool sau Ariston.
quote:
Vroiam sa-ti spun ca si eu injur ( numai la volan) de s-ar ofili urechile celui mai cioflingar tigan si bisnitar de prin Ferentari-Rahova…dar acasa ma abtin fiindca George nu injura si daca m-a prins imi spune “eh, nu stiam ca mi-am luat de nevasta o tiganca! “ asa ca imi taie macaroana.
Parintii mei nu au injurat niciodata, nici frate-meu, numai eu mi-am “dezvoltat” aceasta indeletnicire de cand cu sofatul , si tare ma racoresc cand le zic pe romaneasca noastra…dar tre’ sa fiu atenta ca am scapat una birjereasca rau in vara, cand era cumnata-mea in dreapta si vreo cateva ore a stat muta, saraca, de-am crezut ca si-a muscat limba!
Apoi daca pana si tu injuri, inseamna ca nu mai trebuie sa ma stresez atata, eliberam nervii in modul asta si...incercam sa reducem cantitatea injuraturilor pe viitor.

Danida- da, io CA gluconic ii dau, asa mi-a zis doctorul, o fiola intreaga acuma, ca are peste un an, la 2 luni. Nu stiu sigur, dar cred ca am dreptate totusi, Silvia zicea ca siropul de Ca este un supliment nutritional, nu u medicament cum este Ca gluconic. Deci cumva mai pe romaneste asta gluconic ar fi mai bun. Daca gresesc, o rog pe Silvia sa ma corecteze, dar parca asa am retinut io din tratatul ei medicamente vs suplimente.
A...am vazut pozele lui Nicholas. Scumpic foc.

Ce pitic era si ce mai e acuma!Lavi- cred ca vei fi cam dezamagita de Auchan. In primul rand e fff mare, mai mare decat Cora - daca ziceai ca ala ti se pare mare, e clar, nu?
Sa va zic faza: merg duminica cu mama in Auchan si la galeriile alea afara s-a deschis o librarie frumoasa, Humanitas. Cu tzaspe feluri de carti de copii. Mama mea care e o cititoare avida si cum vede o librarie, cum poposeste ore in sir acolo si pleaca cu tolba plina de carti, evident ca s-a infipt la standul de copii, ca deh, trebuie sa-si cultive si nepoata, nu? Si am plecat c 3 carti super de povesti si una educativa cu poze si descriere si animale.
Cand am intrat in hipermarketul propiru-zs, la departamentu de carti aveau aceleasi carti de copii, dar evident mai ieftine. Deci NU cumparati de la libraria Humanitas, ca e mai scumpa decat inauntru!
Cam atata deocamdata...sunt in zona.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
gooda dimineata.
copil afara cu soacramea, eu ...mi-e rau am dat la boboci azi noapte de nu am mai putut.
nu am citit nimic. adica mint, raspunsurile care la vad acum cand am deschis raspunde la subiect.
INA: masina de spalat WHIRLPOOL(eu sunt super multumita de ea), are si storcator cu rotatii de la 100 la 1000. sunt ssi cu mai putine rotatii pe minut si cu mai multe.
aragaz...eu am zanussi, dar am plita si cuptor incorporate. deocamdata sunt multumita. nu am probleme....
nu am citit ce apatir LAVI cu bona.....
gata. fug la treaba.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
EDIT: sunt varza cu picioarele, ma doare rau de tot laba piciorului si mi-am adus aminte de NOKI si ANDA.
vroiam sa va intreb de sambata..ce va fac durerile????? sper ca sutneti bine amandoua.
NOKI, incearca niste creme antireumatice...eu una dau dar degeaba. mi-au trecut cat de cat cand am luat ARCOXIA. este ANTIINFLAMATOR.
pa pa
felicia74 spune:
Lavi si prima bona a Andei era batrana si ai vazut ca avea energie si sa se certe cu ea
Mie mi se pare ok, mai putin ca sta in Dr Taberei si nu poate veni decat cu Ratb-ul.
Pe de alta parte, am fost de acord si cu baba Andei...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Apropo, Anda ce mai face bona blonda?
Danida multumesc de urari!
PS: Au aparut dintosii de sus
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Mihaelutat spune:
Buna dimineata! de trei zile citesc dar nu apuc sa scriu,ca na cu serviciul asta ies la pensie anticipat. Dar sa lasam chestiile nasoale si sa raspundem la poll-uri:
Domnul Titi isi serveste biberonul seara in bratele calduroase ale mamei sale, sau ale tatalui sau, in functie de nervii mamei, biberonul este sustinut de mainile viguroase ale adultului care il tine in brate, la sfarsit ii este introdusa suzeta in orificiul inca deschis, numit gura, transportat in patul propriu, mangaiat pret de 5 minute, urmat de parasirea zonei de catre adultul insotitor. In concluzie nu isi tine singur biberonul, nu il spala, nu face nimic doar asteapta sa fie servit si transportat la locul de somn.
De sterilizat inca mai sterilizez, nu stiu de ce, ca manca toate mizeriile de pe jos, din casa si din parc, dar parca nu imi vine sa dau deoparte bunatate de sterilizator. Cine stie poate imi trece si faza asta pana la vreo 2 ani.
Lavi bona mea are vreo 55 de ani dar este foarte pispirica, ca sa zic asa, iar domunl Titi are 12.5 kg, ma rog o avea mai mult dar eu refuz sa citesc cantarul cand trece de 12.5, si se descurca foarte bine, mai mult decat atat noi avem carucior de la Graco, foarte mare si greu, si il cara pe scari pe Titi in carut si se descurca. Deci nu iti face griji, daca vrea poate. Daca o fi vreo sclifosita o sa o vezi dupa cateva zile ca se plange de dureri si isi da ostentativ cu Ben-Gay in fata ta... Eu am experienta cu babele de genul asta, de la iubita mea soacra
. Mai rau ca ea nu poate face nimeni... Acum o doare spatele de moare ca l-a carat pe Titi doi metri, dar daca e rost de chef zici ca are 20 de ani. Dar gata cu soacra ca iar imi creste tensiunea, si deja mi-a stricat week-end-ul.
Hai va pup si mai vb
Mihaela
album dn Titi