LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 28
bb_alinus spune:
Lavi Auchan e un supermarchet ca si Carrefour, era preferatul meu in FR ( aveam unul la vreo 30 km de casa si acolo mergeam destul de des sa imi fac cumparaturile). Si acuma cand imi fac aprovizionarea din Fr ( ati mai vazut nebuna ca mine sa mearga 300 km dupa papalica
) tot la Auchan ( dar in Lille la socrii) ma duc.
Ina, vai cat aveti de munca dar si ce frumos va iasa, artist George ce mai! Voi ati cumparat casa si o renovati in intregime? Ce pereti rosii aveati in living si ce fain l-ati transformat!
Ce mai fac bebeii?
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
danida, anda, noki si alinush multumesc ca m-ati asteptat pana acum cu povestea cu bona! 
Aia-i ideea, sunt cam hotarata, desi nu-s 100% incantata de ea; dar stiu ca e f f greu sa gasesc altceva mai bun.
Danida, la nici una din cele 2 ale Silviei n-am "simtit" ca EA E, si totusi a mers treaba. Cat a mers. In schimb am vazut una la Silvia pe care am simtit clar ca NU.
Noki, m-au placut urarile tale ![]()
Alinus, a luat-o in brate si a plimbat-o pe Nati in camera, v-am zis ca pare vioaie asa, dar totusi nu e f robusta. Si asta, are pensie mica, asa ca are nevoie de bani.
Nasoala situatie in societatea noastra din RO, ea a muncit o viata ( din care a fost 10 ani asistenta la terapie intensiva plus prin policlinici, etc) si trebuie sa munceasca la 70 de ani. Dar asta este, ce sa-i faci?!
Anda, stau la etajul I, liftul nu opreste la et 1, intre parter si usa de la intrarea in bloc mai sunt vreo 6-7 trepte si intre usa de la intrarea blocului si strada mai sunt vreo 4-5.
Solutia e sa coboare intai caruciorul, apoi copilul. La intoarcere - invers. Desi carut + copil = 15 kg la ora actuala, nu e f mult. Sper sa mai creasca...
lavi02 spune:
Alinush, deci se citeste "oshan"?
Credeam da e nemtesc si se citeste auhan. 
Edit: hai ca l-am cautat pe net. Pai e mai aproape de noi decat Carrefour Colentina de unde ne facem aprovizionarea de obicei. (Cora Pantelimon nu-mi place ca e prea mare, am prea multi km de facut prin el cu cosul si cu copiii ca sa adun ce am nevoie)
Poate il incercam maine, ca ar fi zi de Carrefour.
danida77 spune:
Gata fetelor am pus cateva poze de la botezul lui Nico la semnatura. Sunt primele 2 albume: botez Nicholas si botez Nico-la restaurant. Am observat insa ca-i calitatea proasta la ele asa ca m-am decis ca in viitorul apropiat sa-mi iau un aparat performant.![]()
Acu' ma duc sa mai citesc din urma si daca nu mi-e somn...ma gasiti aici. :)
bb_alinus spune:
Fetili dupa cunostintele mele ( nu am chef sa le verific pe net ca mi-e somn) Auchanul asta e neaos frantuzesc, nascut in nordul Frantei si da, Lavi se citeste Oshon( nazal la sfarsit, stiti voi).
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
danida77 spune:
Mai fetelor acu' vad ca voi v-ati intalnit sambata.

Vroiam si io.:( Da' io eram la trebi la ora aia, pe urma la coafor, pe urma la botez...
Anda super Nichita si super cadou. Sa-l foloseasca sanatos si cu mare placere cat mai mult timp.
danida77 spune:
Mai io vorbesc de nebuna aicea ca de obicei noaptea da' mai am cate ceva de zis. :)
Buluci vazut pozele. Superb Simonelu' frumuselu.
Noki tu ii dai Sarahlinei Ca gluconic? Din ala fiole? Ca noua ne-a zis doctorelu' sa-i dam sirop. Si am la cutii de Ca gluconic...
lavi02 spune:
...si eu mai sunt la calc
; selectez poze sa scoatem pt taica-meu ca ne someaza de mult sa-i facem poze. Asa ca ma tot uit ce dulci sunt puii astia si ce frumos a fost pe unde ne-am plimbat asta vara...