LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Lavi da da da asteptam povestea cu bona. Eu mai ales. (Numai ca sper ca e cu happy end).
Intre timp, ca tot am fost sambata la un botez iar azi am mai completat in Albumul Bebelusului si am dat de pozele de la botezul lui Nicholas, m-as duce sa le pun sa le vedeti si voi. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

- Eu mai sterilizez biberoanele pt ca nu apuc sa le spal imediat dupa ce termina de mancat;
- Lapticul il bea in patul nostru, intinsa pe spate fara nimic sub cap;
- de revelion s-ar putea sa mergem la Bacau la niste cumatri de-ai nostri;
- si Elise merge in picoare pe pat. Cel mai tare ma tem sa nu cada cu capul de marginea din lemn.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Datele problemei:
-s-a ajuns la program 9-14 pana incep facultatea in 25 februarie dupa care de la 8-8.30 in 2 zile pe saptamana
-in timpul asta eu o sa lucrez la calculator de acasa
-ea va trebui sa se ocupe de Nati in casa, sa-i prepare si sa-i dea masa de fructe de la 11-11.30 si sa o scoata la plimbare; pranzul i-l fac si dau eu dupa ce pleaca bona

Tariful de 4.5 milioane in conditiile astea mi se pare destul. (Tu Noki poti sa te angajezi la sindicatul bonelor )

Plusuri:
-pare culta, se exprima bine; (pt mine conteaza f mult sa nu faca dezacorduri, sa nu fie prea simpla, sa respecte cartea, etc) (ea a fost asistenta medicala, sotul ei colonel in min de interne, fiu-sau e inginer iar "nepotica" - studenta la Electronica)
-e oarecum genul doamna de moda veche
-nu pare genul sa-si impuna pctul de vedere; cel putin acum nu a venit cu dinastea
-fiind recomandata prin cunostinte e de incredere
-e curata (ea a zis ca e obsedata de curatenie) => n=o sa fie moshcolita in ce-o priveste pe Nati
-pare corecta, chiar hiper-corecta;
-Silvia a zis ca ei ii place de ea (conteaza; copiii sunt mai intuitivi)

Minusuri:
-e pe la 70 de ani, cand a luat-o pe Nati in brate i s-a parut grea; ne-a intrebat de ham & premergator ; i-am zis ca oricum nu mai e cazul de prem. pt ca in casa merge singura; altfel e sprintena si agera, nu e nici grasa, cu mobilitatea pare ca sta bine , mai putin cu forta
-a mai avut grija de batrani, dar nu de copii
-are probleme cu vederea, a zis ca nu mai vede sa tricoteze (pasiunea ei) si sa citeasca (asta-i mai nasol); n-am intrebat-o daca se descurca cu cartile de copii cu scris mare; o sa vad.
-a zis ca e obsedata de curatenie => o sa fiu eu stresata ca nu-i destul de curat la mine in casa ; pe de alta parte o sa ma motiveze sa tin mai curat, de cand o am pe Nati m-am mai lenevit
-are informatii cam invechite despre cresterea copiilor - dar sper sa-si insuseasca ce-i cer eu
-sta in Drumul Taberei, o sa-i fie cam greu sa ajunga, s-ar putea sa se plictiseasca la un mom dat.

S-ar putea sa fie cam rigida, dar nu-mi dau prea bine seama.
S-a straduit sa faca impresie buna, ceea ce mie mi se pare normal, dar Virgil care a tot facut interviuri pt angajari zice ca cei mai buni nu se straduiesc sa faca impresie buna, sunt mai relaxati.

-----------------
Nu m-a deranjat ceva foarte tare la ea.
Doar ca am dubii ca va face fata unui copil vesnic miscacios, energic, asa cum sunt la varsta asta. (vba Andei, parcul e locul in care e cel mai cuminte. Deocamdata). Va trebui data in hute, etc. Mi-e ca va renunta singura pt ca nu va face fata. Daca renunta, sper sa o faca pana la 1 ianuarie, sa am timp sa caut alta.

Pe de alta parte sunt constienta din experientele precedente ca bona ideala - n-o s-o gasesc. Cred ca o iau dar feeling-ul meu este ca nu va rezista foarte mult, daca va rezista pana in iunie ar fi super.

Datul cu parerea e binevenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cuscra, pai e priceput cuscru'! Imi place ca rachelina are zestre dar sa stii ca nici nichita nu e in fundul gol, ne pregatim stai potolita cu carpele, mopurile si maturile, doar stii asta, de cate ori sa-ti spunem?!

ticker: mai sunt 2 zile pana la ziua nora-mii!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Mda Lavi nu stiu ce sa zic.Daca simti ca ea trebuie sa fie bine daca nu...mai bine mai cauti. Eu am retineri la bonele foarte batrane. oricum tu stii mai bine ca doar ai vazut-o, ai analizat-o si ti-ai dat seama daca face fata cu Nati sau nu.

Mergi la inceput

danida n-am "simtit" la nici una din cele 2 care au stat cu Silvia, totusi au stat si a fost bine cat a fost.
Apreciez ca m-ai asteptat pana acum cu relatarea!

Ce-i Auchen -ul ala ca m-ati innebunit cu el? Un nou hypermarket? In ce cartier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, deja esti hotarata, vad. din cum prezinti tu situatia, baba e ok. lasa ca n-o s-o desele nati, numai sa vezi cu caruciorul cum sta treaba, ai lift, are ceva trepte sa-l ridice?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ehehe...pana la ora asta mi-am distrus okii pe site-urile de Revelioane. Concluzia: jafuri la drumul mare, niste preturi de behai.

Saru-mana mult de tot de raspunsurile cu papatul plozilor. Concluzia: fii-mea e cea mai lenesa si cea mai bebelusa dintre tosi, ca numai papa la mami in brate si cu bibele tinut tot de mine. da' las' ca mai e pana la nunta.

Va anutz ca maine s-ar putea sa va anuntz mare rasarit mare de dintzi. Dar inca nu va anuntz clar si numa' va anuntz ca poate va anuntz...."a-ti" priceput nu?????

Lavi- ma bucur ca esti undeva la 60-70% ok cu bona. S-o stapanesti santoasa, sa se dea pe brazda cu tot ce-i ceri si sa nu-ti plece curand.

Anda- - chiar, cred ca e primul virtual pe acre ti-l trimit!

CristinaMH- hai ca va tineti de noi ca scaiul cu greutatea....totusi noi am avut doar 8.900 la un an. pe de alta parte la un an si cateva zile am avut 9.000, deci propun concurs de cantarit live sa vedem care e mai slanbatura ca cealalta....

Maria-Alexia- si io-s de acord cu tablourile de care zici tu. Ne unem bine cu sefa si poate scoatem de cateva rame de tablou.

Ina- cred ca as innebuni cu moloz si porcarii reamenajaresti in casa. Pup si nervi de otel itit doresc!

Gata, imi pica okii pe tastatura de somn, asa ca va doresc noapte buna!Tai-tai!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi si eu asteptam povestea. Acuma ce sa zic, varsta e cam inaintata insa depinde si cat de bine se tine tanti. Daca tu simti ca nu prea are puterea sa o ia in brate pe Nati, sa o plimbe, sa ii citeasca poate ca ai putea sa mai vezi si altele. O buna prietena din Ro are o bona pt fiica-sa de aceeasi varsta cu bona ta si, desi si la ea am fost sceptica, sa stii ca femeia s-a dovedit foarte de treaba, se ocupa bine de copil, avea nevoie de bani si facea totul ca sa isi tina postul. M-a impresionat teribil sa stii.

Va mai multumesc inca odata de aprecierile facute missei mele.

Azi in sfarsit si-a adus aminte nasa si nasul ca a fost ziua Amaliei. Nasa a avut un motiv foarte intemeiat sa nu sune insa nasul...a uitat. Dezamagire toatala.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

ooof am pierdut bunatate de mesaj kilometric plin de raspunsuriiiiiii

Mergi la inceput