LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare!
Gata, am prins si eu un moment liber pe ziua de azi, puiul a fost taare marait toata dupa-masa, m-a extenuat...

Cu leaganul, ziceam eu nu-l atrage pe Cristi deloc, desi sunt indeplinite toate conditiile de care spuneati: e in curte, cu vedere la catei , e obisnuit cu hutza-hutza inca din vara... Numai ca acum prioritatea lui e mersul, n-ar face DELOC altceva. Si cum singurel inca nu prea merge si premergator nu i-am luat, ghiciti ce fac eu toata ziua???

Alinush, tare draguta Amalia cu jucarelele ei preferate! Fetita cuminte, ce mai! Cristi n-are deloc rabdare de asa ceva, daca nu e ceva de demontat, sucit capacul, impuns cu pixul (are cate unul permanent in mana ), atunci nu-i buna jucaria!

Noki, si Cristi isi bea biberonul de seara lungit in patul nostru, eventual cu capul pe o pernuta. Dupa ce-l termina, in cazuile fericite, face o intoarcere in echer spre dreapta si adoarme . Il mai las asa vreo 3 minute dupa care il teleportez in patutz .

Feli, buna intrebarea cu ce primesc copii de Mos Nicolae! Jucariile le pastram pentru ziua lui + Craciun, dar poate ceva micutz tot va gasi mosul. Si poate-i fac tarta cu mere (prajitura Dordiei), sa simta si el ca-i sarbatoare

Anda, ca sa vezi pozele nou-adaugate in orice albume, da click pe 'all my photos' (undeva in coltul stanga-sus)
Ceea ce-mi aduce aminte ca noi suntem repetenti la capitolul asta . Si chiar am inceput sa strangem unele faine in ultima vreme, timp sa am sa le selectez, micsorez, etc.

Cu datele de tabel eu as spune sa ne oprim la un an, innebunim tot cantarindu-i luna de luna!
Iar cu pozele - mi s-a parut foarte buna idea cu panoul tematic de la sarbatorirea de 1 an, ce ziceti, facem o colectie de sarbatoriti? Cu tortul si lumanarea?
Si am putea continua asa, cu albume tematice, luna de luna, cu pozitii de somn (ca tot am vazut destule haioase ), cu papa, jucarii, mers si tot ce mai apare, cum vi se pare?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

veniram de la . avem fabuloasa greutate de 8940g!! hai sa vedem cine se ia la intrecere cu noi! cantarita goala, asa ca n-am trisat! (si 75 cm)
am facut si priorixul, au fost niste urlete... pai daca am tinut-o acum 2 oameni, la DTP luna viitoare ce facem?! chemam toata policlinica!?
in rest se prezinta bine, n-are nimic, doar muci... pe care ii pompam la greu.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

DE ACORD CU TOT CE A ZIS MARIALEXIA CU PRIVIRE LA POZE. mai ramane sa gasim cine face colectiile:)) cristinutzamh, ce mai faci tu?:)) sunt o speculanta...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Seara buna!

Am vizionat pozele cu Amalia/Alina, Valdut/Xandra, Miruna/Madau, Daria/Cami...sunt superbi copilasii si au crescut mult

noki,uno- de revelion astept si eu ceva sugestii, nu am nici o invitatie si parca as evada si eu un pic.Dar nu stiu daca sa plec din Bucuresti si sa o las pe piticot cu mama( nu cred ca ar fi ea de acord), mai degraba undeva loco....vom veea..(la intalnire am vrut sa vorbim despre asta, dar de'h batranetile mele m-am luat cu Ale si am uitat.
Secundo: bibele se serveste cald, dimineata si seara, numai in pat in pozitia stand in cur spijinita pe perna mare, nu cumva sa depuna vre-un efort sa si-l tina...ptiu ptiu...o sa se marite si bibele nu si-l tine.La pozitia asta merge si o frunza de palmier, dar pe timp de vara...pup fetele

feli, asta e si activitatea favorita a piticotului din doatre, prima data a plonjat direct pe burta, dar jos din pat , ai mare grija ca isi creeaza avant si poate sa sara foarte usor.

crisH, cum e irisuca? CE a spus nenea doctorul?

gandacel, ce faci, cum ati petrecut?Cum s-a simtit Bogdan?
SI te rog sa pui poze sa va vedem

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, las ca-i bine greutatea, ea e mai micutza si delicata

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Seara buna fetelor
Am fost si noi pe-afara si acu' m-am bagat sa mai citesc un pic din urma.
Catutza cum iti mai e gatul? Sanatate multa in continuare
Gandacel ce-ai facut cu bona?
Noi mergem joi seara sa vedem alte bone de la alta agentie.
Felicia LA MULTI ANI pt. surioara. Sa-ti traiasca si petrecere frumoasa maine. :)
Noki la distanta facultatea ca altfel nu am cum.
Madau saru'mana pt. informatiile pretioase. Pe 9 dec. dimineata sunt la Romexpo.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai ca va pove de bona dupa ce culc fetele. Ca sunt restanta la chestia asta.

Chiar simt nevoia sa va povestesc, sa-mi ordonez si eu gandurile despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor,
Barbata-meu a reusit sa mai avanseze cu renovarea casei, sper ca pina se naste al doilea bb sa termine toata casa, ca pe urma ne asteapta partea din afara a casei care o sa ia timp.

Asa cum stiti am inceput constructiile anul trecut prin iulie-august, cate un pic-pic-pic a terminat dormitoarele de sus ( schimbat geamuri, usi, lumini, covoare) si baia ( schimbat baie, chiuveta, W.C etc.). Sufrageria, dining room si holul de la intrare au fost terminate prin toamna sau cam asa ceva.

A fost curat vandalism in casa noastra, am rupt pereti, geamuri, usi,covoare, intrerupatoare, am schimbat absolut tot-tot-tot.

Inainte cu o zi s-o nasc pe rachelutza a terminat bucataria ( schimbat geamuri, usa, pus nou sistem de lumini) a ramas doar gresia de schimbat , asta am facut-o prin primavara . Dupa ce terminam cu toata casa vrem sa schimbam si mobila din bucatarie dar asta va fi chiar la sfarsit de tot.
Acum a terminat family room, camera soacra-mii si holul ( pus vata antifonata, schimbat lumini,etc.)au mai ramas de pus sipcile pe margini, prizele, maruntisuri.
Ne mai ramine baia de jos, proiect care va dura ceva fiindca dintr-o baie micuta si spalatorie vrem sa facem o baie mare.

Ultima parte a casei este cea mai interesanta si probabil cea mai grea; barbata-meu vrea sa puna niste scari, sa faca o baie, biroul lui, spalatoria, bar, sala de gimnastica. Of!
Cum timpul il preseaza mereu, nu stiu care va fi due date si nici nu mai vreau sa ma gandesc, prefer sa fie surpriza.
Nu ne pare rau, este casa pe care ne(mi)-am dorit-o, locatie foarte buna, gradi+crese+ magazine+aproape de centru + alte facilitati,si in fond,ce altceva avem mai bun de facut daca nu s-o amenajam dupa gustul nostru?

Eh,uite, ca sa stiti cu ce ma ocup eu .
Adica...nu eu,propriu-zis, dar cine sta toata ziulica cu matura,farasul in mana si carpa de praf…cine tre’ sa stea cu gura pe barbat , sa-i spuna care sint avantajele si dezavantajele unei camere facute intr-un fel sau altul, ce culori imi plac ( nu ma omor dupa culorile stridente, imi plac cele neutre, simple, etc. ? Ghiciti!

constructii casa

Lavi ce-ai rezolvat cu bona?
Edit: aha, acum am vazut ca vei povesti curand.. mi se pare mie sau va fi cu supunere la vot?

va pup pe toate!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fee, acum ma uit si eu pe albumul tau, foarte frumosel e Daniel si am mai vazut o minunatie de tort...din ce este?

ripley, succes in afacere sa dea Domnul sa va reveniti curand

crisH, iris e la categoria manechin , sanatoasa sa fie ca in rest vin toate.

Imi cer scuze, nu mai stiu cine intreba de sterilizat, eu inca le sterilizea tetinele si biberoanele( asa am primit indicatii de la pedi, ca cica e mai bine)
cadou de mos Nicolae, noi intodeauna primeam fructe si dulciuri si mos craciun venea bogat in cadouri, acum, cand eu sunt mama si trebuie sa fac cadou copilului meu mh...nu stiu trebuie sa ma gandesc...probabil un joc

Exista vreun copilas de la noi care nu a racit niciodata pana acum?

edt:
ina, eu nu pot sa deschid link-ul

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina haich! cum rezistati cu nervii cu atatea renovari? Altfel, faina casa! Bravo voua.

Danida tu nu ma cunosti -> eu sunt aia cu de n ori canal infundat. Acum sunt la a 3-a mastita. (drept e ca prima a fost la Silvia, nu la Nati); Antibioticul parca mi-a luat cu mana frisoanele, febra si durerea de cap - mi-au trecut la o ora dupa prima pastila; roseata cam dupa a 2-a pastila iar galma, treptat. Acum trebuie sa iau 7 zile Augmentinul desi nu mai am nimic. Lasa ca de-abia ma mai dezinfectez si eu pe dinauntru, ce sa mai zic?!

Revelion daca o intarc pe Nati - mergem la Arad la prietenii nostri; cu ei cu tot la un restaurant in Arad; o sa stam vreo 3 nopti la ei, dam o fuga si pana la Timisoara....
Daca nu o intarc pe Nati ramanem la socri, la TV, face soacra-mea ceva de mancare.... ei au fost anul trecut la restaurant si au zis ca anul asta raman acasa si ne tin fetele daca vrem.

Despre intarcatul Nataliei v-am zis ca we trecut in care am stat singura cu copiii a avut efect mobilizator in acest sens. Vreau 3 zile de pauza!
Noki nu e greu sa-mi scad lactatia, e greu sa determin shmekeria nataliceasca sa bea alt fel de lapte!!!
Ieri noapte dupa ce am alaptat-o la 2, s-a mai trezit de n ori si pana la urma i-am facut un bibe cu Nestle din care a baut vreo 30 ml. Dar de dimineata l-a refuzat. De unde deduc:
-nu-i mare avantaj sa-i dau bibe dar treaaaaaca de la mine deocamdata
-am virat inapoi de la Parmalat la Nestle Junior pt ca azi 50, maine deloc, poimaine 30.. deschid n cutii de Parmalat pe care le beau eu pana la urma ; In plus, in caz de excursii, concedii, plecari, etc e mult mai usor sa cari o cutie de lapte praf pt 1 saptamana decat 1 cutie de Parmalat/zi.

Mergi la inceput