LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 25
camelia_daniela spune:
Anda, daca vrei sa ne vezi, eu am pus poze noi in albumul de la semnatura (noiembrie)!
Alina, e superbissima Amalia! Imi place tare mult!
Acum ma duc si eu in contul comun sa-l vad pe Daniel si ce s-o mai gasi!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
madau spune:
Avem si noi cateva poze noi, la 11 luni![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
fee spune:
madau , miruna este dulce foc ...apropos am vazut ca tineti pahare foarte jos , ea nu le atinge ?
anda ,mersi
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
camelia_daniela spune:
Fee, Daniel e un dulce zambaretz!
Alina, am uitat sa-ti raspund
, Dariuca e mai bine in printzip, adica nu mai are "n" scaune moi pe zi(are max. 3) si sunt normale ca si consistentza ... oricum am dus proba pentru cropocultura! Joi luam rezultatul si va dau de veste!
Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dienutagraviduta spune:
luca bea laptele langa mine, in pat; pe urma il pun in pat 1/2 adormit si ii inchid usa; 99% din cazuri se culca singur; 1% a fost aseara cand n-a vrut si pace; l-a leganat tati vreo 10 minute, se ridica in fund de pe perna si radea de lesina ca fraierul. a fost la mama, i-or fi dat pe acolo ceva ciocolata insomniaca, probabil.
alunite n-are, are 2 semne mici din nastere, dar nu sunt alunite sunt ca niste vanatai micute.
felicia74 spune:
Noi am scapat de iglu
Ilincai ii placea atat de mult sa se arunce pe el incat i-a indoit una din tije. Asa ca o mai las sa se joace doar cu folia
Si asta sub supravegherea mea.
Noki tu ai mai fost in ultima luna la Cora? Si acolo au adus o multime de jucarii, mie imi sunt de ajuns. La auchan nu ma duc, ca cheltuiesc ce nu am![]()
Cristinamh ce-ai facut la doctor? Noi nu ne-ma dus nici acum
BB_alinus in Cora nu sunt multe dintre jucarelele de pe site-ul acelei firme. La Eveil et Jeux am vazut in schimb niste triciclete tare dulci.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Mama, ce de lume mergareata pe aici
dar sa vedeti ce va asteapta. Ilinca tot merge ca un om beat desi a parcurs kilometri in picioare.
Azi a vrut sa bata recordul la cucuie, cred ca luat vreo 3 trante zdravene cu plansete la greu si vreo 2 mai usoare. Nu stie sa ocoleasca obiectele intalnite in cale, si cum sufrageria e plina de jucarii (insirate tot de ea) va dati seama ce iese. Mai nou placerea ei cea mare este sa mearga in picioare pe canapea

Chiar ca nu mai pot pleca nici la baie.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
camelia, la intrebarea din poza: seman cu tati? raspunsul este, DA, daria, semeni cu tati.
madau, ce ochioasa e mirunica ta.
fee, parca se vede in poza lui madau ca e geam acolo la pahare, nu sunt expuse total. he,he,nu cred ca rezistau...
feli, Amin pt iglu, a avut viata scurta saracu'. Mda, cam nasol cu noua pasiune a ilincai, parapanta de pe canapea...
avem dintisor nr. 2, yupii.
poetul a dat iama in seara asta in cd-uri, cesaria evora este praf si pulbere, ovidiu lipan tandarica a fost salvat in ultimul moment din mainile micului ignorant in ale culturii cu bocete si urlete si tavaliri pe jos. iar si-a facut o vanataie in obraz, nu stiu cum reuseste vanatai in mijlocul obrazului, unde se presupune ca e locul mai moale, nu? in fine, ce sa comentez, bine ca nu cade in tample si arcade ca si le-ar si sparge...
alunite are una enorma, pe incheietura mainii, din nastere.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Of, Feli, aveti grija la cucuie!
Ilincutza viteaza!!!
Simona, tu povesteai oare de rosul osului de pui ... Ia privitzi aici
Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
anda77 spune:
simona, bravo pr acte.
ce mai stiti de pischi?
tania, doresc si eu sa te am in lista de mess. da-mi pe mail sau pm, pls.
bic, poze noi cu sma?te rugam.io vreau s-o mai vad, de exemplu.
hai mama di tutti, zi-ne cum a fost cu bona.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"