LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- felicitari pentru dintosi! Sunt cei de sus, nu? poate va dau si io o veste in acest sens. sa vad acuma, cand se scoala...

Joy- of de la ce ai vomitat? Oboseala? Sper ca nu e vreo toxi-infectie alimentara. sanatate multa, oricum. piciorul nu ma mai doare, e ok acuma.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ah am uitat Noki mi-ai tras teapa aseara!
Las' ca am sa te prind motato....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

SIMONAdragusin, nu stiu ce mail ai si nu mai caut postarile tale din urma sa dau pm, iti scriu aici: am primit un plic de la tine prin posta. e in regula tot.

feli, cu bona blonda eu am un mare stres, de cand a incurcat borcanasele lui nic. stiind ca unul dintre copii i-a murit de la soda caustica, stau stresata ca nu-i atenta. e ca drobul de sare. de atunci n-a mai facut nicio boacana majora, dar ma streseaza posibilitatea sa pateasca nic ceva de la neatentia ei. e cam aiurita. altfel, e dragastoasa cu nic, se joaca mult cu el si e f. harnica. si asculta orbeste ce-i spun, sper sa ramana asa. mai am o suspiciune cu cantitatea de mancare pe care i-o da, dar nu pot sa verific decat cu camera asta si nu sunt fonduri acum de aparaturi de supraveghere. mai am si suspiciunea cu orele de somn, mereu imi spune ca a dormit 2 ore si in we nu doarme decat cate o ora, max o ora jumatate. practic, dupa cum vezi, am doar suspiciuni, nimic concret, n-am ce sa-i reprosez. ma port frumos cu ea, pana acum i-am dat 3 zile libere cand a cerut, desi e doar in prima luna, dar se pare ca a avut nevoie. plus niste mici cadouase.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Vecina Mihaela, te-am sunat aseara cand ne-am adunat i parc, dar era deja 19.30...atata a durat procedura de papat la noi, apoi a trebuit sa-i dau lui titit si ne-am lalait. Azi iesi? ca io sigur da. Maine ce faci? iti iei pana la urma liber?

EDIT: am postat in acelasi timp...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

si eu, ca si mihaeluta, cred ca o sa mai sterilizez pana la 2 ani biberoanele de seara si dimineata, chiar dk isi baga mainile murdare prin gura si alte de-astea. macar, prin sterilizarea bibe, sa diminuez cantitatea totala per zi de bacterii ingerate.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

REIAU:

Simona, tu povesteai oare de rosul osului de pui ... Ia privitzi aici

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Camelia- tot NU merge linkul.

Fetelor, copilul meu s-a defectat de tot - inca doarme. Cred ca si-a schimbat programul. Ieri a facut nani pana la 11.15, apoi papap joaca si nani iar 13.30-15.15. Apoi nu am mai culcat-o desi se cam freca la oki pe la 18. In schimb mi-a mancat mai bine bibele de seara, ca a adormit in timp ce papa.
Oare o fi de la dinti somnul asta? De la vreme? Sau si-a schimbat programul? Om trai si-om veea...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

fetelor, am 2 probleme cu un anume cont personal, sa va povestesc ashea, off topic:
1. la jumatatea acestei lunii mi-am bagat serviciu de net banking, ca ma enerva sa n-am zilnic situatia contului sub nas. prima problema este ca nu-mi afiseaza incasarile dinaintea datei in care am deschis acest serviciu, deci pentru operatiunile de dinainte de data de 15, trebuie sa astept extrasul lunar pe hartie ca sa le evidentiez.deci asta nu e asa o mare problema, a doua, in schimb, e mai solicitanta:
2. am avut niste operatiuni (incasari de la parteneri, sa le zic) pe care nu le pot evidentia cum trebuie deoarece in locul numelui donatorului este trecyut andreea ionescu. vroiam sa va spun, ashea, ca sa stiti si voi, ca fapt divers, cand trimiteti intr-un cont, treceti-va neaparat numele pe operatiune, nu doar numele destinatarului, acum merg pe bajbaite, mai ales ca unele sume sunt identice, aia e problema. eu stiu ca am 10 donatori intr-o saptamana, de exemplu, cu sume identice, iar pe extras imi apar 3 donatori cu numele evidentiate, iar la restul de 7 sume apare andreea ionescu. atat...
cristina negara si buluci, va dau niste mailuri acum, sa lamurim ceva.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Elise a adormit aseara la 9.30 si acum inca mai doarme.
Camelia, nu se vede poza. Fa-o publica.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Ma-m gandit io ca dupa Elise trebuia sa se fi luat fii-mea!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput