LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 22
dienutagraviduta spune:
cu pozele stam prost de tot; nu mai am facute nici macar pe aparatul cu film, de asta nu mai zic nimic ... trebuie sa recuperam zilele astea neaparat. de cand cu camera video, nu prea am mai facut.
luca n-a avut treaba la mutare; l-am dus la mama mai des decat de obicei, va inchipuiti ca nu era cazul sa misune el prin bagaje, si in prima noapte deja avea tot pus in camera lui, mobilierul vechi, fiindca ce ii fac acum nou mai dureaza vreo 2 saptamani. a dormit ca un prunc, parea tare incantat de schimbare, mangaia ursuletii de pe mocheta si se inchidea singur in camera lui ( ma rog, pe urma in intimitate incepe sa traga de plinta si de perdea ...), ideea e ca i-a placut, n-am avut nici un fel de neplaceri.
acum realizez ca mai sunt bebei si mai mici, mi-a parut asa ciudat cand am citit de miruna ca merge ... fiindca luca acum merge foarte bine, deja a trecut la fineturi, daca il strigi sa vina incearca sa si alerge, etc ...
camelia_daniela spune:
Ela, am vazut pozele cu piticii jucandu-se! 
Insa mi-a placut foarte tare asta !
Foarte eleganta domnisoara Dariuca!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
mi-a parut asa ciudat cand am citit de miruna ca merge ... fiindca luca acum merge foarte bine, deja a trecut la fineturi, daca il strigi sa vina incearca sa si alerge, etc ...
dienuta si bebe-luca
Ete fleosc, vb. lui bic. nici nu stii cati sunt care nu merg deloc! de exemplu fiu-meu

la intalneala nimeni n-a sunat pe nimeni. a fost o actiune spontana, precum grevele francezilor, seara, pe forum, ne-am autoinvitat cateva in parc la mama di tutti, pt. a doua zi. n-a fost ceva amplu.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dienutagraviduta spune:
valeu; dar eu tot sunt mandra de fi-miu ca misuna nevoie mare. acu' cu ce vrei si tu sa ma laud, cu faptul ca nu mananca decat iaurt cu fructe de placere ?!
bine ca m-a fost de amploare intalneala; inseamna ca mai e loc si de una mai organizata, nu ? bat si eu fierul cat e cald, ca din ianuarie cred ca incep serviciul ...
simona dragusin spune:
Hello !
Nu prea am avut timp,dar v-am mai citit.
Ma bucur ca v-ati intilnit.Anda a descris asa bine ca parca va vedeam.
Noki...si eu mai spun cuvinte interzise minorilor...si nici macar sofer nu sint.
Felicitari pt mergareti.Parca bolnaviori n-am vazut..mai bine!
Am cam terminat cu actele,i-am facut si analize Patriciei,am profitat de intepatura si am cerut si altele in afara de cele obligatorii.Miine luam rezultatele dar sper sa fie bune.
Cam atit..mai trec,va pup.
SIMONA si PATRICIA
Noki_Lara spune:
Ia sa mai tragem un poll: v-am intrebat io si mai demult, dar de atuncea plozimea a crescut si cred ca e iteresant sa vedem daca si cum au evoluat
. Deci: cum beau mai nou biberonul de lapte copilasii seara? In ce pozitie? Ma refer doar la cei care beau lapte de orice fel dar nu de mama. Ca la ei e clara treaba...
Incep io: dupa baitza o iau pe Sarh, ma pun pe canapea, o pun la mine pe coapse si ii bag mana mea sub cap si ea incepe sa pape din bibele pe care i-l tin io. Deci sta la orizontala, dar cu capul putin ridicat pe mana mea.
Problema mea - de-aia va si intreb - e ca papa extrem de putin, mai nou 130 ml lapte. Cred io ca e ff obosita, ca atunci cand nu mai vrea si nu mai vrea o pun la ea in patutz, o pup si adoarme imediat. Oare ar trebui sa-i dau laptele direct la ea in patutz si asa ar adormi ea direct si ar papa mai mult? Ca io cred ca de-ai nu papa, de obosita ce este. Voi cum faceti deci?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
simona dragusin spune:
Patricia isi tine singurica biberonul de mult.Si in minuta cealalta suzeta.Si il bea culcata pe perna (la noi in pat,bineinteles,unde s-a instalt de ceva timp)
Nu il termina singura o mai pacalesc eu.
SIMONA si PATRICIA
bb_alinus spune:
In sfarsit respir si eu, ne-au plecat musafirii, miss a adormit instantaneu, eu am o gramada de facut pt cursul meu de olandeza si nu numai, dar inainte beau o cafea cu voi....
Camelia sper ca Dariuca e bine bine acuma!
Cristina Negara, wowwwww 8 dintuci, pai sa mai dea si la altii te rog!
Noi avem 6, hai ca nu ne plangem. Deocamdata nu ii vad strambi doar tare labartati unul de altul cei 2 de sus mijloc. Sper sa nu ramana asa desi e tare haioasa missa cu gaura aia cand se hlizeste cu gura pana la urechi!
Apropos, am descoperit o asemanare teribila intre ea si bunicu-su, rad amandoi mereu si in acelasi fel : cu gura pana la urechi.
Am vazut filmuletul cu Elise mancand perisoare...mortala! Dar mami acum mi-e pofta de mor si nu stiu sa fac!
Fee si voi aveti acelasi balansoar de la Eveil et Jeux? Eu sunt innebunita dupa jucariile astora. E o firma unde poti comanda doar pe net si au niste chestii superbe! Dupa balansoarul testoasa eu m-am dat mai mult in vant. De fapt vroiam un calut de lemn, insa m-am enervat ca le-am sugerat asta nasilor ( asa cum se face aici) si nu numai ca s-au facut ca ploua dar nici pana acuma nu au dat un telefon de la multi ani. Am inteles ca i-au cumparat un fotoliu de burete, de ala clasic de la Vertbaudet. Fain nimic de zis dar o sa il foloseasca mai tarziu...Bine ca inca nu a ajuns cadoul, deci are timp.
Sanatate multa lui Daniel! Super pozele pe care mi le-ai trimis.
Feli, eu tot la parerea mea raman, bebeii se plictisesc de jucarii daca le lasi prea mult, asa si cu pianul de ex, se joaca cateva minute apoi trece la altceva. Asta nu inseamna ca nu ii place. Deci eu zic ca e o investitie buna ( bine ca nici nu costa mult, cel putin nu asta care il avem noi)
De cumparat ceva de Sfantul Nicolae, sincer nu mai tin socoteala, poate daca s-o nimeri o sa zic ca e cu ocazia asta, daca nu, nu.
Ripley, ce frumos ati petrecut voi fetelor! Chiar ca tare-s pretioase momentele astea. Cat despre Anutache, numai cuvinte de admiratie, pai ai un inger de fetita: nu plange, doarme de vis, mananca asijderea, se joaca singurica! Bravo ei!
Trimit mesajul asta si poate mai scriu.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Ia sa trag si eu un poll: Copilashilor voistri le-au aparut alunite?
Daria are una pe genunchi pe piciorul stang
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Noki_Lara spune:
Noi nu avem inca alunitze, dar daca ma mostenetse pe mine, va avea la greu, ca io am cultura!![]()
Fetelor, mi s-a dat copilul peste cap: s-a trezit la 11.15, acuma doarme de 2 ore....a, ba nu, s-a trezit amu! A dat domnu'. Fug s-o furajez!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!